- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.387
- 798
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Bence de. Ortak arkadas bisey bulup cikmasi zorunlu. Anneden de hayir yok cunkuArkadaşının tek çaresi o evden çıkmak. Başka yolu yok
Nasıl anlayamadım? Evde anne kız ve oğlan yaşıyor. Anne bu kavga anlarında oğlana yapma etme deyip içerde yatıyormuş tansiyon hastası sürekli tansiyonu çıkıyormuş. Şiddet oldugunda sırtına 1-2 yumruk gibiymiş öyle darp kadar değil bi de X de kendini savunuyor. Bugun dövme olmamış işte bu tehdit ve video olmuş. X artık çok sıkıldı her ay 1-2 kere oluyormuş bu…Eve almazlar diyeceğim ama ben şiddetin boyutunu anlamadım.
O nedir acaba? Şu an elinde bugün çektiği video var oğlan elinde havluyla seni dövücem diyorkades indirsin. böyle söylediği an bassın
Şikayet etsin illa dövsun sonrami piskopat adam.Kızlar selam konuyu en yakın arkadaşım X için açıyorum üyeliği yok ve olay şu an yaşanıyor.
Abisi inanılmaz sinirli biri yine X e sinirleniyor ve elinde havluyla seni dövücem diyor. X de bunu videoya çekiyor polis çağrıcam diyor. Abisi X in üzerine yürüyor ama dövme vs olmadan video kapanıyor. Kızlar sizce arkadaşım bu videoyla polise gitse abisi hapis yatar mı uzaklaştırma çıkar mı bi de yarın gitse olur mu yoksa şu an mı gitmesi gerek? Bilen var mı?
uygulama bastığı an polis konuma geliyorO nedir acaba? Şu an elinde bugün çektiği video var oğlan elinde havluyla seni dövücem diyor
Kafayı kızla bozarsa peşini birakıcağını sanmıyorum illa zarar vericek manyak tipse.Bence de. Ortak arkadas bisey bulup cikmasi zorunlu. Anneden de hayir yok cunku
Dövuldugunde darp raporu neden çikarmamişki?Nasıl anlayamadım? Evde anne kız ve oğlan yaşıyor. Anne bu kavga anlarında oğlana yapma etme deyip içerde yatıyormuş tansiyon hastası sürekli tansiyonu çıkıyormuş. Şiddet oldugunda sırtına 1-2 yumruk gibiymiş öyle darp kadar değil bi de X de kendini savunuyor. Bugun dövme olmamış işte bu tehdit ve video olmuş. X artık çok sıkıldı her ay 1-2 kere oluyormuş bu…
Polis bunla uğraşmaz. Darp olmuyor diyorsunuz. Tehdit var sadece. Öldüreceğim vs dese, kesici aletle üstüne yürüse neyse.Nasıl anlayamadım? Evde anne kız ve oğlan yaşıyor. Anne bu kavga anlarında oğlana yapma etme deyip içerde yatıyormuş tansiyon hastası sürekli tansiyonu çıkıyormuş. Şiddet oldugunda sırtına 1-2 yumruk gibiymiş öyle darp kadar değil bi de X de kendini savunuyor. Bugun dövme olmamış işte bu tehdit ve video olmuş. X artık çok sıkıldı her ay 1-2 kere oluyormuş bu…
İz yoktu sırf böyle sırtından savurur ya öyle X de kendini savundu o da vurdu. Uzaklaştırma kararı için annenin de mi onayı gerek?Dövuldugunde darp raporu neden çikarmamişki?
Arkadaşının yapacağı en mantıklı şey abisiyle evde denk gelmemek olacaktır. Darp olsa rapor alsın şikayet etsin diyeceğim ama daha çok bilenir birde büyük suçlarda bile hapis yatmıyor millet o evden kurtulmaya baksın.Yok sarhoş değil. Anne oğlandan şikayetçi olmaz oğlanı çok seviyor yapma etme oğlum diyor o kadar … şu an ortalık durulmuş herkes kendi odasındaymış ama bu ayda 1-2 defa oluyormuş hep
Kız 28 oğlan 31 yaşlar. Oğlan ruh hastası bipolar bencePolis bunla uğraşmaz. Darp olmuyor diyorsunuz. Tehdit var sadece. Öldüreceğim vs dese, kesici aletle üstüne yürüse neyse.
Gözümde kardeş kavgası canlandı. Ergen mi bunlar?
Keşke o ani kayd altina ala bilseydi.Annenin onayi lazimmi degilmi o konuda bilgim yok bence degildir herhalde.İz yoktu sırf böyle sırtından savurur ya öyle X de kendini savundu o da vurdu. Uzaklaştırma kararı için annenin de mi onayı gerek?
Sahitligi istenir belki darp olmadigi icinUzaklaştırma için annenin de mi onayı gerek?
Nasıl peki?Ya burada gitsin polise bilmem ne diyen olmus. Sacmalamayin ya kizin basini yakacaksiniz. Bosanacagi kocasi degilki uzaklastirma alip babasinin evine gitsin. Simdi sikayet etse abisi eve dönecek giciklanip daha beter siddet uygulayacak. Üstelik anne oglunu cok seviyormus. Baska türlü, daha sakin çözmesi gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?