- 17 Ağustos 2023
- 8.408
- 27.170
- 468
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Ne biçim kanunlar ya illa tekme tokat ölesiye dövuldukden sonrami ceza veriyorlar adalet yok yani.Arkadaşının yapacağı en mantıklı şey abisiyle evde denk gelmemek olacaktır. Darp olsa rapor alsın şikayet etsin diyeceğim ama daha çok bilenir birde büyük suçlarda bile hapis yatmıyor millet o evden kurtulmaya baksın.
Yoktu zatiNe biçim kanunlar ya illa tekme tokat ölesiye dövuldukden sonrami ceza veriyorlar adalet yok yani.
Cok cabuk bir sekilde evden cikmaya bakicak. Onun yollarini aramasi lazim. Kendisine o zemini hazirlayip o evden cikicak. Senin yüzünden evden gidicem filan desin. Tabi kizi tanimiyorum, imkani nasil filan bilmiyorum ama. Yoksa bilmiyorum cocuk korkarmi polisten?Nasıl peki?
En iyisi gündüz karakola gidip konuşsun. Yol gösterirler oradakiler. Durup dururken saldırıyorsa paranoyaktır belki ama bunun teşhisini psikiyatri koymalı. Annesiyle konuşsun arkadaşınız. Ya oğlunu psikiyatriye götürsün ya da şikayetçi olacağını veya evi terk edeceğini belirtsin. Ona göre kararını verir. Bir eylem olmayacaksa da abisine mesafeli dursun, olay da yaşanmayabilir bu şekilde (ya da sebep her neyse o hareketten kaçınsın).Uzaklaştırma için annenin de mi onayı gerek?
Iyide bu abi piskopatsa evden çikarsa kiz yine dellenir peşine düşer döve döve getirir yada öldurur az degil bu ülkede kadin şiddeti ölümleri yani genellikle peşlerini bırakmıyorlar.Insanlar ne söylesin adaleti sağlayan polis zaten onlara gitmeyelim kime gidelim peki?.saglam delil video filan olursa salak abisinin gozu korkar belki polislerden uzaklaştirma filan öyle çikarsa kiz arkadaşiyla kala bilir şu an evden çiksa bile bulur abisi.Ya burada gitsin polise bilmem ne diyen olmus. Sacmalamayin ya kizin basini yakacaksiniz. Bosanacagi kocasi degilki uzaklastirma alip babasinin evine gitsin. Simdi sikayet etse abisi eve dönecek giciklanip daha beter siddet uygulayacak. Üstelik anne oglunu cok seviyormus. Baska türlü, daha sakin çözmesi gerek.
Onu tam anlayamadım olay olunca kadese basacak ve eve polis mi gelecek?Kades indirsin daha guvenli
Hmm yanliz yasama gibi bir sansi yoksa sey yapsin. Yukarda denildigi gibi. Bir karakolla konussun, polis abisiyle güzel bir dille konussun arayi bulmak icin bence. Belki öyle korkar.Iyide bu abi piskopatsa evden çikarsa kiz yine dellenir peşine düşer döve döve getirir yada öldurur az degil bu ülkede kadin şiddeti ölümleri yani genellikle peşlerini bırakmıyorlar.Insanlar ne söylesin adaleti sağlayan polis zaten onlara gitmeyelim kime gidelim peki?.saglam delil video filan olursa salak abisinin gozu korkar belki polislerden uzaklaştirma filan öyle çikarsa kiz arkadaşiyla kala bilir şu an evden çiksa bile bulur abisi.
Karakola gidemiyorsa telefonla polisi cagirip ayagina kadar gelir simdi polis gelmesi daha mantikli. Yardim istesin polistenKızlar selam konuyu en yakın arkadaşım X için açıyorum üyeliği yok ve olay şu an yaşanıyor.
Abisi inanılmaz sinirli biri yine X e sinirleniyor ve elinde havluyla seni dövücem diyor. X de bunu videoya çekiyor polis çağrıcam diyor. Abisi X in üzerine yürüyor ama dövme vs olmadan video kapanıyor. Kızlar sizce arkadaşım bu videoyla polise gitse abisi hapis yatar mı uzaklaştırma çıkar mı bi de yarın gitse olur mu yoksa şu an mı gitmesi gerek? Bilen var mı?
Hiçbirşey olmaz okadar video ile.Kızlar selam konuyu en yakın arkadaşım X için açıyorum üyeliği yok ve olay şu an yaşanıyor.
Abisi inanılmaz sinirli biri yine X e sinirleniyor ve elinde havluyla seni dövücem diyor. X de bunu videoya çekiyor polis çağrıcam diyor. Abisi X in üzerine yürüyor ama dövme vs olmadan video kapanıyor. Kızlar sizce arkadaşım bu videoyla polise gitse abisi hapis yatar mı uzaklaştırma çıkar mı bi de yarın gitse olur mu yoksa şu an mı gitmesi gerek? Bilen var mı?
dilimin demeye varmadığı üvey anne ve baba olacak şahıslar, hakkımda ağır iftiralar atmıştı ve beni başlarından atmak için beni zorla evlendirmeye çalışmışlardı. buna karşı çıkınca darp edildim. canımı ve hayatımı kurtarmak için polise bir ablamız sayesinde şikayet ettim. değerli polis amcalarımız çok sağ olsun halimi bile bile arabada bana da anne baba arasında öyle şeyler olur onlar seni düşünüyor minvalinde konuşmalar yapmıştıKızlar selam konuyu en yakın arkadaşım X için açıyorum üyeliği yok ve olay şu an yaşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?