Kafayı mı yediniz? Abla büyücülü şeyler geldiBı hocada işlem yaparım evliliğe kadar da gider ama seni öldürür buna vesile olmak istemiyorum dedi çok korkuyorum ailem den herkes Vazgeç diyor seni öldürür diyorlar
onu bunu bilmem ama ortada bi tehdit varsa ve gözlerinde bunu uygulayacak o hırs varsa her şeyi yaparlar kızım, kaç kurtulBı hocada işlem yaparım evliliğe kadar da gider ama seni öldürür buna vesile olmak istemiyorum dedi çok korkuyorum ailem den herkes Vazgeç diyor seni öldürür diyorlar
işte diyo ki acaba öldürür mü biz öldürmez dersek devam edecek, sanki kombin önerisi soruyo Allahım sabır verKim kime büyü yapıyor? Kim kimi öldürüyor?
Adam size sizi öldürürüm dediyse burada neyi soruyorsunuz?
Var valla gözüne kan girmiş gibi herkesi öldürürüm diyor ama kendime söz geçiremiyorumonu bunu bilmem ama ortada bi tehdit varsa ve gözlerinde bunu uygulayacak o hırs varsa her şeyi yaparlar kızım, kaç kurtul
Lütfen büyücülerde gezmek yerine psikolojik yardım alın.Bı hocada işlem yaparım evliliğe kadar da gider ama seni öldürür buna vesile olmak istemiyorum dedi çok korkuyorum ailem den herkes Vazgeç diyor seni öldürür diyorlar
Ne zevkle anlatıyorsun ya Allah seni ıslah etsin ıslah etmesede kahr etsin.Hayrına genel durum özeti:
Konu sahibi Mardinli sevgilisiyle cinsellik yaşamıştı. Adam kendisiyle evlenmeye yanaşmayınca adamın abisine ulaşmıştı. Ancak abi de kardeşini evliliğe zorlamak yerine beraber yaşadıkları bekar evinden attığı için konu sahibinin planı ters tepmişti.
Plan ters tepince, adamı geri döndürmek ve nikah masasına oturabilmek için başka arayışlara girdi.
Ya sabıır ya sabırVar valla gözüne kan girmiş gibi herkesi öldürürüm diyor ama kendime söz geçiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?