Seni öldürürüm yine evlenmem diyen adam gerçekten öldürür mü ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlatım bozukluğu var .

Seni öldürürüm diyen kişiden uzak durmalısınız

Anladığım kadarıyla, adam bunla asla evlenmiyo. Buda büyücü bulmuş oda bu seni evlendirir ama öldürür diyo. Artık öldürcek olan adammı büyü mü orayı bende çözemedim

Kim kime büyü yapıyor? Kim kimi öldürüyor?
Adam size sizi öldürürüm dediyse burada neyi soruyorsunuz?

ağzınıza eden - sizi sevmeyen adamlarin neyini istiyorsunuz anlamadim ki
muge anlinin bir videosu vardi "baglama büyüsü yapsam isinde gucunde muhendise vs yaparim, bu evli çulsuzun neyi icin hocaya gidiyorsunuz" diyordu.
aynisi size gelsin
madem büyü ile kocayi baglayacaksiniz niye bunca kof adami seçtiniz?

Hayrına genel durum özeti:
Konu sahibi Mardinli sevgilisiyle cinsellik yaşamıştı. Adam kendisiyle evlenmeye yanaşmayınca adamın abisine ulaşmıştı. Ancak abi de kardeşini evliliğe zorlamak yerine beraber yaşadıkları bekar evinden attığı için konu sahibinin planı ters tepmişti.

Plan ters tepince, adamı geri döndürmek ve nikah masasına oturabilmek için başka arayışlara girdi.

Ya neden böyle sorular soruyorsunuz neden nedeeeeeeen

Bı hocada işlem yaparım evliliğe kadar da gider ama seni öldürür buna vesile olmak istemiyorum dedi çok korkuyorum ailem den herkes Vazgeç diyor seni öldürür diyorlar
onu bunu bilmem ama ortada bi tehdit varsa ve gözlerinde bunu uygulayacak o hırs varsa her şeyi yaparlar kızım, kaç kurtul

Yahu iğrenç bir insanla sırf bakirelik durumun yüzünden evlenmeyi kabul mu ediyorsun ne alaka ya. Sana iğrenç davranacak bunun da farkındasın hala ne peşinde dolanıyorsun

onu bunu bilmem ama ortada bi tehdit varsa ve gözlerinde bunu uygulayacak o hırs varsa her şeyi yaparlar kızım, kaç kurtul
Var valla gözüne kan girmiş gibi herkesi öldürürüm diyor ama kendime söz geçiremiyorum

Bı hocada işlem yaparım evliliğe kadar da gider ama seni öldürür buna vesile olmak istemiyorum dedi çok korkuyorum ailem den herkes Vazgeç diyor seni öldürür diyorlar
Lütfen büyücülerde gezmek yerine psikolojik yardım alın.

Ne zevkle anlatıyorsun ya Allah seni ıslah etsin ıslah etmesede kahr etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…