• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni seviyorum demek...

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
Eşiniz/nişanlınız/sevgiliniz hangi sıklıkla seni seviyorum der Şeniz?
Ve ilk çıkmaya başladığınzda ne kadar süre sonra size seni seviyorum dedi hatırlıyormusuz:utangac: ?
sizce erkeklerin seni seviyorum demesi mi daha zor yoksa kızların mı ?

walla bız böle cumlelerı dar zamanlara saklıyoruz..ısraf etmiyoruz..maazallah sıkıntıya düşebiliriz..şakkıdı
bız az öz kullanırız..5 ay olmustu çıkmaya baslayalı ozaman sölemıstı..

valla biz her fırsatta söylerizhihoyyyt ama özellikle ben her zamn söylerim içimden geliyo:asigim:

bizde ben daha kolay sölerimŞeniz

aşkımda söyler ama benim kadar sık değil biz çıktıktan baya bi sonra söylemişti bana :asigim:

bi hafta sonra fln söledi :asigim:
ben ondan baya bi sonra söledim :utangac:
her tlfda olmsada da iki tlfda bi ya ben ya o söler..

benimde sanırım 5 ay olmuştu. bende çok az duyarım sevgilimden ama bayağı özlüyor insan duymayı:(

her gün söylüyooo kaydirigubbakcemile3 gece uyurken.. msj aralarında..

durudk yere bakarsın msj gelmiş. Seni seviyorum yaaaaaaaaaaaaa . diye.. kaydirigubbakcemile3

bulusunca da kulağıma fısıldar her fırsatta, aynı sekilde bende fısıldarım kaydirigubbakcemile3

benim eşim çok sık sölemez ama öle uzun süreler de koymaz aralara gerekli olduğu ve benim duymaya şhtiyacım olan zamanları çok iyi bilir ve o zamanlrada söler bende öleyim ama şu bi gerçek ki seni seviyorum dedikçe sevgimiz artıo canım eşim seni çoook seviyorum tatlım :asigim:

hemen söylemişti beneim eşim, ikinci gün falan bende şaşırmıştım garibime gitmişti, artık pek söylemiyo, arada bir, ben hiç söylemiyorum sadece bende derimkaydirigubbakcemile

ilk önce ben söylemiştim... 1. yıl dönümümüzde... o zaman ben de dememişti ama çok içten bir canım çıkmıştı ağzından ve sıkı sıkı sarılmıştı...

biz tanıştık ve 1 hafta sonra çıkmaya başladık...2 ay sonra da araya askerlik girince ikimiz de pek duygu olarak yoğun değildik sanırım... 1. yılımızı kutladık sonra o başka şehre çalışmaya gitti... o zaman özlemden dolayı söylerdi ... ama önce hep ben söylerdim... gerekmedikçe ya da çok hissetmedikçe söylemezdim ben de...

biz de tükenmesin diye fazla kullanmazdık... 2. senemizi kutladık 1 hafta sonra da ayrıldık...

topu topu 5-6 kez kullanmışızdır ... ayy kendimi kötü hissettim ben ... ne azmış ...

her telefon konuşmamızda kapatırken muhakkak söyleriz
ilk çıkmaya başladıktan 1 ay sonra görüşmüştük o günün akşamı söylemişti

insan lar sevildigini duydugunda daha çok mutlu oluyorlar..illaki bi sevgiliden degil ailen den arkadastan olsun sevmek sevilmek gerçekten çok güzel bi duygu ki bunu dile getirmek dahada güzel bişeykaydirigubbakcemile2 şuanda askerde oldugu için haftada 1 felan söyleriz ben söylemesemde o söyler o söylemesse ben söylerim ikimizde karşıdan beklemeyiz yaniŞeniz.. daha bu akşam söyledim ben seni çok seviyorum yaaa:) yazdım oda bense seni çok seviyorum çingenem yaaa yazmışsırnaşık şey çok seviyorum ben bu kediyi:lepi:

her gece telefonu kapatırken uyumak üzereyken uyandığımızda durup dururken her şekilde söyleriz yani eşim bana sevdiğini söylemesse işlerinin ters gittiğini söyler aynı şekilde benimdee her fırsatta söyleriz bizi en mutlu eden şeylerden birisi çünkü:asigim:

Her telefonu kapatışımızda
Her mesajlaşmanın sonunda mutlaka söyler/söylerim

Diğer zamanlar da içimizden geldikçe söyleriz
hani insanın içi içine sığmaz dolup taşar ya işte o vakitler :asigim:

Çünkü söylendikçe büyüsünün kaçtığına değil arttığına inanlardanımŞeniz

Back
X