Seni Seviyorum/Sevmiyorum...Çünkü?

seni seviyorum çünkü daha küçük bir çocukken minicik kalbimde ilk kez senin için kelebekler uçuştu.:asigim:
seni seviyorum çünkü yıllar sonra seni bulduğumda onca yıla rağmen yine senin için çarptı yüreğim.:asigim:
seviyorum işte nedeni yok.:utangac:
ilk seni sevdim; umarım son sevdiğim de sen olursun.Şeniz:nazar:

senı sevıyorum cunku nedensız
belkıde nedenlı zamanla benım ıstedıgım gıbı olmaya basladın ondan belkı de
gercekten bu sorunun cvbı yok bende
bazenn sevgım azalıyor ıstedııgm kısıden cok uzak oldugun zamanlar

Seni (kendimi) seviyorum çünkü harikasın
Seni (kendimi) sevmiyorum çünkü bu kadar harika olmak zorunda değildin zemuszemus

Seni çok seviyorum çünkü beni hayata bağladın geleceğime bağladın kendine bağladın :1hug:

seni çoook seviyorum çünkü, asla yanlışlarıma hatalarıma kızmadığın hatta her olumsuzluğum da bana moral verdiğin için.
hata benim de olsa herşeyi kendi üstüne aldığın için.
bütün gece bana sarılarak uyuduğun için. göümü ne zaman açsam gözgöze geldiğimiz için,
işindeyken bile meraklanıp sık sık telefon ettiğin için
her telefon konuşmasınnı sonunda ''seni çok seviyorum canım karıcım dediğin için,
her işime yardım ettiğin için,
maddi manevi beni asla zor durumda bırakmadığın için,her zaman istediğim şeye sahip olma imkanı tanıdığın için
beni kucağına alıp bebekler gibi sevdiğin için,
saçımı okşayarak öperek uyandırdığın için,
rüyalarının etkisinde kalıp ''sakın bensiz ölme beni bırakma'' diye çocuklaştığın için,
her türlü naıma kaprisime katlanıp hatta yüz verdiğin için,
minicik sinek ısırıklarımı küçücük yaralarımı geçinceye kadar hep öptüğün için,
numaradan öksürüklerimi öperek geçirdiğin için,
seni su tabancasıyla ıslattığımda kızmadığın için,
küçük çocuklara bile iltifat ederken önce gözümün iiçine baktığın için,
beni küçük çocuğun gibi koruyup kolladığın , kucağında taşıdığın için,
beni her zaman savunduğun için,
beni her konuda desteklediğin ve hiç eleştirmediğin için,
bir bebeğimizz olsa bile en çok beni seveceğin için :)) çooook seviyorum seni kocacım :)
hatta seninle yapışık yaşasak ne süper olurdu. uyurken bile özlüyorum seni :) :asigim:

seni sevmiyorum çünkü senden sadece aşk sevgi istedim en önemlisi seni yanımda istedim sana dokunmaktı isteğim ama olmadı olmayacakta.

seni seviyorum çünkü;
hayatımın anlamısın...!!!!huzurumsunnn!!!!!!!mutluluğumsun!!!!dostumsunnnnnnn!!!!!sevgilimsin!!!!!!!!!!eşimsin!!!!!
iyiki varsın sevgilim :)

seni seviyorum cunku kalbime girdin en derinden.. tekrar baslayista bana yasattgin en acilari guzelliklerler donalttin. Seni sevmiyorum cunku benden uzaklastin..
artik seni sevmiyorum........sevmiiiyyooorruummm

Seni seviyorum çünkü yalnız benimsin... seni sevmiyorum çünkü birgün gitme ihtimalin var...

seni seviyorum cunku seni ilk gordugum andan itibaren, sensiz yaptigim hersey anlamini yitirdi. icinde senin olmadigin bir hayat dusunemiyorum......

sırf senden bosanırım korkusuna benden bebiş istediğin güne lanet olsun.. gıcık oluyorummm sanaaaaa.... yazıklar olsun

Seni Seviyorum..
Çünkü; Sen Benim Herşeyimsin..
:16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X