Seni Seviyorum/Sevmiyorum...Çünkü?

Sileli

Hadi Hayırlısı......
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
841
0
96
37
İstanbul
Nedir bizi karşı cinse bağlayan,onları vazgeçilmez kılan.

Yada neydi bizi onlardan soğutan? Yalan mı ihanet mi dayak mı yada...

Seni sevmiyorum çünkü , Sen beni üç kuruşluk bir kıza sattın zamanında...:1no2:

seni seviyorum çünkü hayatımın en güzel en doğru en akılalmaz yanısın onu sevmemek için hiç bir neden bulamadım :utangac:

senı sevıyorum cunku benı her zaman askınla buyutuyorsun yuceltıyorsun benı (sevgılıme)

Son düzenleme:
sızlerı cok sevıyorum cunku bence dunyanın en mukemmel aılesıne sahıpım annem en yakın dostum babam en buyuk destekcım 2 abımde ALLAH ımım bana verdıgı koruma meleklerı (aıleme)

Son düzenleme:
senı sevıyorum cunku senın kazandıgın zamanlar yasadıgım sevıncın tarıfı yok ( fenerbahce)

sevı sevıyorum cunku o mınacık akıllanla bana olan sevgını gostermem hıc beklenmedık akıllı davranıslarınla ve artık evı kırletmedıgın ıcın herzamanı nı benl egecırmek ıstedıgın ıcın sevıyorum senı (kopegım hayduta)

seni sewiorum çünkü pek çok ilki seninle yaşadım...yanında mutluyum huzurluyum we beni sewdiğini biliorum...
seni sewmiyorum çünkü bazen çok sinirlşsin,agresifsin,soğuksun...we haketmediğim dawranışlarda bulunuyorsun..(sewgilime...)

Seni seviyorum çünkü , Bazen o kadar sıcak bakıyorsun ki gözlerime okadar içten dokunuyosun ki yanaklarıma,içim gidiyo...

silelı kıs senıde sevıyorum cunku burada sevdıklerımı yazarken onların degerını bana bırkez daha hatırlatttın a.s.

seni seviyorum hemde hergün dahada fazla çünkü;;;;
evimin direği,çocuklarımın babası ve yaşama sebebimsin.....

Seni seviyorum çünkü ailem haricinde kimse beni aklında hiçbi kötülük yada beklenti olmadan seven tek kişisin..

Sevmenin nedeni olmaz ki D: . Bir yarim yok :( . Kalbime soruyorum sen kimin için çarpıyorsun diye : oda diyor ki" seni seven dostların için çarpıyorum"
--- gözden ırak gönülden ırak --

"Seni seviyorum" Beni çok mutlu eden kişiler için söyledim :) bu cümle benim için çok kıymetli sadece ailem ve arkadaşlarım için diyebilirim.
Doğayı, ailemi ve arkadaşlarımı seviyorum. Neden yok sadece seviyorum D:

Hey !!!! Bu konu çok eski bir konuymuş :hulya::hulya:

Son düzenleme:
Seni seviyorum cunku sen herzaman benim yanimda oluyorsun seni seviyorum öyle cok seviyorum ki cunku sen benim icin fedakarlıkda bulunuyorsun canimaa

Seni sevmiyorum cunku sen cok fesat kıskanç dedikoducu birisin sen kimseyi sevemezsin bencilsin herkes le ilgili bi kötü düşüncen vardir mutlaka (bi arkadasima)

Back
X