- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
- Konu Sahibi Munevvergul
Bundan bir cacık olmaz istekli olan insan arar sorar mesaj atar tanımaya çalışır senin ve o kisinin niyeti farkli dikkatli ol derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni sevmiyor demeyelim de cinsel anlamda seni çekici buluyor diyelim.Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Birden çok kadınla farklı türde ilişkiler yaşıyor olabilir.Bir yaşlı hatun vardır parasını yediği..biri vardır ailesinin onayladığı(cinselliği onunla yaşamıyordur)..diğer ikisinde bulamadığını sizde buluyor olabilirAmacı cinsellik, net.
Bir aydır tanışıyorlar. Yeni sayılmaz mı? Bu süreç flört dönemi oluyor sanırım. Flört döneminde gelecek planı konuşulmalı mı yoksa sevgililik döneminde mi konuşulmalı? Flört dönemi nedir ve ne kadar sürmeli? Sevgililik dönemi nedir ve ne kadar sürmeli? Kusura bakmayın araya kaynak oldumBilemedimyaş, iş, boşanmış/evlenmemiş, son ilişkisi ne zaman olmuş, diğer sosyal ilişkilerinde nasıl öğrenebilir miyiz
Klişe olacak ama ciddi erkekler az biraz gelecek planı da çıtlatır, misal çocuk seviyorum gibisinden. Gelecek planı var mıymış?
Yani tabi bilemiyorum sadece anlattıklarından yola çıkarak sen bu işi çok ciddiye almış gibisin 1 ay olmuş daha istersen o bir ayı hep birlikte geçirin yine de çok erken bazı şeyler için.. Diğer mevzu da bu arkadaşın senin pek tekin gelmedi bana.. Seni umursamıyor ama evine davet ediyor??Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Neyini çekıosun boyle birininBunları alt alta oku, cevabı verirsin kendin: