- 19 Mayıs 2020
- 47.781
- 214.707
- 598
- Konu Sahibi Munevvergul
Hayır evli falan değil. Ben böyle bi adamım diyor. Ailemi bile çok aramam. Ama hep aklımdadırlar falan diyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır evli falan değil. Ben böyle bi adamım diyor. Ailemi bile çok aramam. Ama hep aklımdadırlar falan diyor.
Şu emojinin dili olsa da konuşsa katip
Bu emojiyi biraz açıklasanız
Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.Burnuma buram buram cinsellik kokusu geliyor
1.Hazır bulunmuşu var, neden başkası ile uğraşsın?Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
Palavra sıkıyor demek. Anlat, ben severim yalanı demek. Sevgilinin dedikleri hakkında .Bu emojiyi biraz açıklasanız![]()
Bu emojiyi biraz açıklasanız![]()
Hiç evlenmemiş biri başıma bela olabilir ama boşanmış ise başımda kolay atarım diye düşünen çok karaktersiz varBunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
Bilmiyorum ki. Ben de yıllardır kimseye güvenemedim ilgisi hoşuma gitti başta. Ama mesela memleketine gittiğin de mesaj atmış diyor ki evimi özledim. Ya içimden dedim ki insan bi derki seni özledim. Hiç bi şey demiyorHiç evlenmemiş biri başıma bela olabilir ama boşanmış ise başımda kolay atarım diye düşünen çok karaktersiz var
Hayat böyle insanları sevecek kadar uzun değil farkındasınızdır umarımBilmiyorum ki. Ben de yıllardır kimseye güvenemedim ilgisi hoşuma gitti başta. Ama mesela memleketine gittiğin de mesaj atmış diyor ki evimi özledim. Ya içimden dedim ki insan bi derki seni özledim. Hiç bi şey demiyor![]()
Öyle haklısınız.Hayat böyle insanları sevecek kadar uzun değil farkındasınızdır umarım
Aman hep ayni taktik hep ayni söylemler. Böyle böyle kendilerini hakli cikarma cabasi... Klasik erkek taktikleri bacim.Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
Yalaaaaan. Telefonla konuşmayı mesajlaşmayı hiç sevmem diyen adam beni aldatırken 4 saat aralıksız sohbet etmiş onunla bununla. Çatır açtır yazışmış. Hepsi aynı bunların. Sallayın gitsinHayır evli falan değil. Ben böyle bi adamım diyor. Ailemi bile çok aramam. Ama hep aklımdadırlar falan diyor.
Onu zorlamaktansa anlayış göstermen veya kendine uygun birini bulman daha mantıklı olucaktır.Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Çok safsınız Çoook, size ilgi göstermeyen birine kendi kendinize sevgilim diyorsunuz, en önemlisi 1 ayda ne bekliyorsunuz? Adam evine çağırıyor ve siz hala anlamıyorsunuz, nasıl ama nasıl bu kadar saf oluyorsunuz, gerçekten artık her yüze gülüp iki güzel söz söyleyeni kendinize aşık olmuş gibi görmekten vazgeçin, erkeklerin en büyük yalanlarından biridir, cinsellik yaşayacak olsam başkasını bulamam mı? Bulamıyorlar işte böyle saf insanları gördükçe de ne koparsa kar diye bakıyorlar, değer veren adam merak eder, arar sorar, nerde ne yapıyor bilmek ister, yok memlekete gitti aramadı, bide soruyorsunuz neden aramadı diye, muhattap olmayın basın engeli baksın dalgasına, kendinizi bu kadar hafife aldırmayın,,,,Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
Ne sevgi dileniyon bacım bırak gitsn sen cok değer vemıişin kendini bişey sanmaya başlamış şu erkklerin peşinden koşmayın gerçekten ya sorgu suale cekme demek ne yaa dengesz bu ben diyimMerhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.