Seni seviyorum ya da sevgilim demeyen erkek

Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
1.Hazır bulunmuşu var, neden başkası ile uğraşsın?
2.Avcı ruhu bebeğim. Bulup 1 günde cinsellik yaşayabileceği birinden daha cazipsin, çünkü çaba sarfetmesi gerekiyor. Hedefe ulaşınca daha çok haz alacak, sonrasında caziben puff gidecek.

Hiç evlenmemiş biri başıma bela olabilir ama boşanmış ise başımda kolay atarım diye düşünen çok karaktersiz var
Bilmiyorum ki. Ben de yıllardır kimseye güvenemedim ilgisi hoşuma gitti başta. Ama mesela memleketine gittiğin de mesaj atmış diyor ki evimi özledim. Ya içimden dedim ki insan bi derki seni özledim. Hiç bi şey demiyor😔

Bilmiyorum ki. Ben de yıllardır kimseye güvenemedim ilgisi hoşuma gitti başta. Ama mesela memleketine gittiğin de mesaj atmış diyor ki evimi özledim. Ya içimden dedim ki insan bi derki seni özledim. Hiç bi şey demiyor😔
Hayat böyle insanları sevecek kadar uzun değil farkındasınızdır umarım

Konu sahibi genellemeler yüzünden adamı harcama derim. 1 ayda zaten ne sevgisi? Aşık olmadıysanız çok normal ilişkinin ilerleyiş seyri. Her evine davet eden adam cinsellik peşinde değildir. Velev ki insanın beğendiği biriyle bunu yaşamak istemesi çok normal. Benim öyle öpüşüp seviştikten sonra başlayan ilişkilerim de oldu. Ten uyumunu bilmeden birşeyler başlamak da bana gerçekçi gelmez zaten. Erkekler de insan, onların da duyguları var hayvan muamelesi yapmayalım artık şu canlılara.

Bazı kişilerin yapısı öyle, ama daha bir ay olmuş tanışalı, ne kadar iyi tanıyorsunuz bu kişiyi? Temkinli olun derim...

Sevildiğinizi hissedemiyor musunuz, yoksa sevilmediğinizi düşündüren bir toplum baskısı var içinizde? Yani biz eşimle arkadaş ortamında tanıştık, iki ay sonra elimi tuttu sevgili olduk. Sevdiğini söylemedi yani. Elele tutuşup sevgili olduk, bir sonraki buluşmada öpüştük. Sevgililikten 20 gün sonra seviştik. Çok hızlıydı belki ama hoşlandığını çok hissederdim bakışından, söylediklerinden, yaptıklarından. Çevremdeki arkadaşlar ailesine söylemiyor seneler geçti o adımı da atmadı derdi kulak asmazdım. Neticede yaşlarımız ufak olmadığı halde 3. Senemizde evlendik. Önemli olan sevişmek istemesi yada sevdiğini söylememesi değil, size ne hissettirdiği. Sevildiğinizi hissediyorsanız sorun yoktur. Her ilişki ağır gitmek zorunda değil. Önemli olan size hissettirdikleri. Bana sevdiğini geç söyledi ama hemen söyleyen deli divane davrananlardan daha nazik, daha düşünceliydi. Daha çok hissettirmişti yani. Siz de içinizi dinleyin, kadınlar gerçekten anlıyor. Sevdiğini hissediyorsanız dert etmeyin kendize

Hayır evli falan değil. Ben böyle bi adamım diyor. Ailemi bile çok aramam. Ama hep aklımdadırlar falan diyor.
Yalaaaaan. Telefonla konuşmayı mesajlaşmayı hiç sevmem diyen adam beni aldatırken 4 saat aralıksız sohbet etmiş onunla bununla. Çatır açtır yazışmış. Hepsi aynı bunların. Sallayın gitsin

Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Onu zorlamaktansa anlayış göstermen veya kendine uygun birini bulman daha mantıklı olucaktır.

Bunu da dedim. Diyor ki sanki çok zor cinsellik yaşayacak birini bulmak. Niye seninle uğraşayım diyor.
Çok safsınız Çoook, size ilgi göstermeyen birine kendi kendinize sevgilim diyorsunuz, en önemlisi 1 ayda ne bekliyorsunuz? Adam evine çağırıyor ve siz hala anlamıyorsunuz, nasıl ama nasıl bu kadar saf oluyorsunuz, gerçekten artık her yüze gülüp iki güzel söz söyleyeni kendinize aşık olmuş gibi görmekten vazgeçin, erkeklerin en büyük yalanlarından biridir, cinsellik yaşayacak olsam başkasını bulamam mı? Bulamıyorlar işte böyle saf insanları gördükçe de ne koparsa kar diye bakıyorlar, değer veren adam merak eder, arar sorar, nerde ne yapıyor bilmek ister, yok memlekete gitti aramadı, bide soruyorsunuz neden aramadı diye, muhattap olmayın basın engeli baksın dalgasına, kendinizi bu kadar hafife aldırmayın,,,,

Bir ayda seni seviyorum ve sevgilim arada aşk yoksa beklenmez. Topuklarına vura vura kaç derim. Evli bile olabilir veya yedek klubesinde kaçıncı yedeksin acaba.

Merhaba arkadaşlar; 1 aydır biriyle tanıştım. Yaklaşık 7-8 gün saatlerce oturduk konuştuk görüştük. Beğendiğim ve değer verdiğim biri. Yalnız ben ne kadar sıcak davransam da bana karşı çok sıcak davranmıyor. Beni evine davet ediyor gitmedim tabi. Güzel bulduğunu falan söylüyor, beni güzel yerlere götürüyor. Ancak kendimi asker arkadaşı gibi hissettiriyor. Çoğu kez ismimle hitap ediyor. Tatlım gibi kelimeler binde bir. Ayrıca telefonda çok konuşmayı sevmem dedi anlayış gösterdim. Çok mesaj da atmaz. Atınca da resmî. Bi kez sevgilim dedim bana karşılık hiçbir şey demedi. Başlarda kendisinin içe dönük olmasından sabrettim. Ama şimdi gözüme batıyor. Seni seviyorum demek çok mu zor dedim. Diyor beni sorgu suale çekme. Sizce bu adamla görüşmeyi kessem mi? Aslında onu beğeniyor ve seviyorum. Ama karşımdaki çok cimri sevgili konusunda. Bana yardımcı olur musunuz? Tamam mı? Sizce devam mı? Teşekkürler şimdiden yorumlara.
Ne sevgi dileniyon bacım bırak gitsn sen cok değer vemıişin kendini bişey sanmaya başlamış şu erkklerin peşinden koşmayın gerçekten ya sorgu suale cekme demek ne yaa dengesz bu ben diyim

Back
X