Merhaba arkadaslar. Ben bir arkadasim icin soracagim. Arkadasimin uc aydir tam oturmayan bir iliskisi var. Adam basindan beri iliskimizi vicik vicik yasamayalim zamanla sana asik olmak istiyorum diyor. Ama cok ilgili alaka gpstermiyor. Ayni sehirde olmalarina ragmen is yoğunluğundan cok gorusemiyorlar. Arkadasim 29 erkek arladasi 35 yasinda. Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis. O kizla ayrilmadan hemen once arkadasimla tanismislar. Simdi ilk sorum bir erkek zamanla asik olur mu bir de asik olmasi icin arkadaşım nasıl davranmali. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim
vayyyyyyyy yaş kaç deyip kaçmamışınNe is yapiyor ki bu adam görüsemeyecek kadar yogun olabiliyor? Bi de burcu ne? 2 yil bi kizla görüsmüs ama sevgili degilim demis onu da anlamadim, neymis peki o zaman neden görüsmüs iki yil boyunca?
Bankaciyaş olmuş 35 ne vıcığı hangi vıcık ergenmisin sen sanki, tanış sonra ona göre bir hale yola gir. görüşmeyip de ne yapacak o yaştaki insanlar mesajlaşacak mı liseli gibi! Adamın pek gönlü yok cepte tutuyor bana göre cakal.
işi nedir bu beyin?
Sesli güldüm ya:)Bu ne yaaaa çiş mi bu..bekleyelimde aşkım gelsin..
O kızla ayrilmadan hemen önce arkadasimla tanismislar demissin..yani bir iliskiyi bitirmeden digerine baslama..bence arkadasin icin bu sebep yeterli o adamla ugrasmamasi icin..ztn ask zamanla olmaz ilk goruste olur zamanla olan sey askin sevgiye donusmesidir bence zorla bi insani kendine asik edemessin bence boşa kürek çekiyo arkadasinMerhaba arkadaslar. Ben bir arkadasim icin soracagim. Arkadasimin uc aydir tam oturmayan bir iliskisi var. Adam basindan beri iliskimizi vicik vicik yasamayalim zamanla sana asik olmak istiyorum diyor. Ama cok ilgili alaka gpstermiyor. Ayni sehirde olmalarina ragmen is yoğunluğundan cok gorusemiyorlar. Arkadasim 29 erkek arladasi 35 yasinda. Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis. O kizla ayrilmadan hemen once arkadasimla tanismislar. Simdi ilk sorum bir erkek zamanla asik olur mu bir de asik olmasi icin arkadaşım nasıl davranmali. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?