seni tanidikca asik olmak istiyorum diyen erkek. lütfen cevap verin kizlar

vufu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
37
2
13
Balıkesir
Merhaba arkadaslar. Ben bir arkadasim icin soracagim. Arkadasimin uc aydir tam oturmayan bir iliskisi var. Adam basindan beri iliskimizi vicik vicik yasamayalim zamanla sana asik olmak istiyorum diyor. Ama cok ilgili alaka gpstermiyor. Ayni sehirde olmalarina ragmen is yoğunluğundan cok gorusemiyorlar. Arkadasim 29 erkek arladasi 35 yasinda. Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis. O kizla ayrilmadan hemen once arkadasimla tanismislar. Simdi ilk sorum bir erkek zamanla asik olur mu bir de asik olmasi icin arkadaşım nasıl davranmali. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Ne is yapiyor ki bu adam görüsemeyecek kadar yogun olabiliyor? Bi de burcu ne? 2 yil bi kizla görüsmüs ama sevgili degilim demis onu da anlamadim, neymis peki o zaman neden görüsmüs iki yil boyunca?

Adamın niyeti yok belli zaman veriyor ama o zamanı kullanmıyor

Bir erkeği zorla kendine aşık etmek gibi geldi bu bana.

İlişkiye başlarken öyle çok büyük aşklar, beklentiler olmaz belki ama güçlü bir çekim olur. Hep onun yanında olmak istersin. Ellerini tutmak, göğsüne yatmak, gözlerine bakmak, tir tir titremek istersin.

Kadında erkekte böyle hisseder hemen hemen.

Bana olmayacak olanı oldurmaya çalışmak gibi geldi.

Ben olsam uzak dururdum.

İlgi alaka en başında yoksa devam etmeye gerek görmezdim ben.
Bu adam galiba elinin altında bir kadın olması durumunu seviyor yalnızca.
İlişki içine girmeye korkuyor.
2 yıl görüştüğü kıza sevgilim değildi diyorsa bu tuhaftır.
Bağlanma, sahiplenme hali yok demek ki bu kişide.
Ancak süründürür insanı. Benim aldığım izlenim bu.

Bir de birine kendini aşık etme yöntemi diye bir şey yok.
O konuda da kafa yormaya değmez, zaman kaybı.
Bu işler yol yordamla olmuyor öyle.
Aşk ya vardır ya da yoktur; zorla olmuyor.

Yarın arkadaşın gider, başkası gelir. Ona da arkadaşını kastederek sevgilim değildi der. Bir erkeğin hayatındaki kadına ne kadar değer verdiğini, eski sevgilileri hakkındaki konuşmalarına bakarak anlayabilirsiniz.

yaş olmuş 35 ne vıcığı hangi vıcık ergenmisin sen sanki, tanış sonra ona göre bir hale yola gir. görüşmeyip de ne yapacak o yaştaki insanlar mesajlaşacak mı liseli gibi! Adamın pek gönlü yok cepte tutuyor bana göre cakal.
işi nedir bu beyin?

Bankaci

ne saçma şey yahu adam uyanık ad koymak istemiyor ilişkisine ondan öncekiylede 2 yıl konuşmuşta hiç bişy hissetmemiş mi hiç sevmediğim erkek tipi o olmadı belki daha iyi çıkar ayaklarına yatıyor olmasın aşk bu ya zamanı yeri mi varmış kaç yaşında adam bide.ben olsam 1 dakka durmam onunla bide kendime aşık edicem ohh ne güzel dünya

O kızla ayrilmadan hemen önce arkadasimla tanismislar demissin..yani bir iliskiyi bitirmeden digerine baslama..bence arkadasin icin bu sebep yeterli o adamla ugrasmamasi icin..ztn ask zamanla olmaz ilk goruste olur zamanla olan sey askin sevgiye donusmesidir bence zorla bi insani kendine asik edemessin bence boşa kürek çekiyo arkadasin

2 yıl kızla görüşmüş, kız çok seviyormuş, o aşık olamamış mış. Adamdaki ego bildiğin tavan. Narsist kafa ben olsam sen kendinden başkasına aşık olamazsın zaten haspam derdim suratına.

valla bana biri böyle dese bakalım belki ben soğurum o zamana derim sırf kıllığına
ne ukalaymış
boşversin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…