- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
Vıcık vıcık olmayalım diyo yani hayatıma karışma, beni meşgul etme, kendi hayatlarımızı yaşayalım, müdahale etmeyelim, baktım sana ısınıyorum o zaman düşünürüz. Aşk ne zamandan beri pazarlık oldu?
zipzip sen misin bu :-O kiz sorular epey degismisNe is yapiyor ki bu adam görüsemeyecek kadar yogun olabiliyor? Bi de burcu ne? 2 yil bi kizla görüsmüs ama sevgili degilim demis onu da anlamadim, neymis peki o zaman neden görüsmüs iki yil boyunca?
Friends with benefits diyoruz biz buna. Tam Türkçe karşılığı "faydalı arkadaşlar" : )Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis.
Konu sahibi ilk mesajda yaşları yazmış ya, ondan değiştirmek zorunda kalmıştırzipzip sen misin bu :-O kiz sorular epey degismis
zipzip sen misin bu :-O kiz sorular epey degismis
Arkadasinla cinsellik yasiyorlar mi?
Arkadasin evlenmek falan istiyosa hic bulasmasin.
Bu konu guzel olmus. Erkek bir anda mi asik olur zamanla mi ? Cevabi bende merak ediyorum.Merhaba arkadaslar. Ben bir arkadasim icin soracagim. Arkadasimin uc aydir tam oturmayan bir iliskisi var. Adam basindan beri iliskimizi vicik vicik yasamayalim zamanla sana asik olmak istiyorum diyor. Ama cok ilgili alaka gpstermiyor. Ayni sehirde olmalarina ragmen is yoğunluğundan cok gorusemiyorlar. Arkadasim 29 erkek arladasi 35 yasinda. Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis. O kizla ayrilmadan hemen once arkadasimla tanismislar. Simdi ilk sorum bir erkek zamanla asik olur mu bir de asik olmasi icin arkadaşım nasıl davranmali. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim
Vıcık vıcık olmayalım diyen ve yüzyüze görüşmeyen bir çift ne ara sevişecek
Kadınlar için de olabilir aslında, sadece erkeğe yüklememek lazım.Bu konu guzel olmus. Erkek bir anda mi asik olur zamanla mi ? Cevabi bende merak ediyorum.
Ben sonradan asik olamiyorum. Ama benim erkek arkadasimada çok gelmisti, inamamiyordu, çok cabuk diyordu. Kimisi zamanla asik oluyor herhaldeKadınlar için de olabilir aslında, sadece erkeğe yüklememek lazım.
Bir insana illa ilk görüşte mi aşık olunur, zamanla, tanıdıkça da aşık olunamaz mı?
Merhaba arkadaslar. Ben bir arkadasim icin soracagim. Arkadasimin uc aydir tam oturmayan bir iliskisi var. Adam basindan beri iliskimizi vicik vicik yasamayalim zamanla sana asik olmak istiyorum diyor. Ama cok ilgili alaka gpstermiyor. Ayni sehirde olmalarina ragmen is yoğunluğundan cok gorusemiyorlar. Arkadasim 29 erkek arladasi 35 yasinda. Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis. O kizla ayrilmadan hemen once arkadasimla tanismislar. Simdi ilk sorum bir erkek zamanla asik olur mu bir de asik olmasi icin arkadaşım nasıl davranmali. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?