seni tanidikca asik olmak istiyorum diyen erkek. lütfen cevap verin kizlar

geri dönüş yapsın arkadaşın yol yakınken adam vakt geçirecek alacak alacağını ama sonra sevglm değil diyecek bnce arkdşn kapılmasn bu adama yaşıda malum beyfendnin

Evet, tabiki de zamanla! aşık olur. ..
Takriben 50 60 yaslarinda falan yani!!!

Gönüstükçe zamanla kayar cnm. Ben birini arkadasıma ayerlamala çlısırkeenn...

35 yaşında adamın geçmişini mi kurcalıyo?

Kaç 2 yıllık 2 günlük 2 aylık ilişkiler olmuştur...

Vıcık vıcık ilişki istemez çok normal yaş35

Ama aşk zamanla olmaz onun aşk dediği şey seni tanımak sevmek gibi bişey

Adamın hormonal bir sıkıntısı var sanırım . Arkadaşınız illa kendine aşık etmek istiyorsa soğuk dursun erkek miteolojisi der ki kaçan kovalanır

Adam aşkı yanlış anlamış galiba. Kendisine yüksek dozda eski Türk filmi içeren bir reçete yazalım ki, aşkın en olmadık zamanda, en olmayacak kişiye bile duyulabilecek kadar başına buyruk ve planlanamaz bir duygu olduğunu kavrayabilsin.

Şaka bir yana, adamın yaptığı açıklama gerçekten samimiyetten uzak ve tekinsiz geldi bana.

Belki diğer kıza yaptığı şeyi arkadaşınıza da yapıyordur,aşık olmaya çalışmak diye bişey var mı ya,akışına bırakırsın,,aşık olmadan önce de zaten belli olur durum çok hoşlanır ilgi gösterir onunla olmaktan mutludur..

Bence böyle erkek ,aynı zamanda yedek leri olan erkektir ...tanımak falan bahane ,aklı karışıktır ,bir iki kişi daha vardır aklında

o adam senın arkadasına asık olmaz diger kız gibi olur benden sana söylemesi seven erkek basta sever zaten sonradan asık olmaz bu erkekler

adam kendini ağırdan satma ustası
ben de gidip ders alayım kendisinden

Seni tanıdıkça sevmek istiyorum diyen adam benim lugatimda şunu demek istiyordur. Zamanında çok güzel kari kızın peşinden koştum bi hayir da göremedim ama senin huyun a suyuna baktım allah katında bana bir yanlışın olmaz gibi fazla zorlamadan biraz deneyelim içim isinirsa sana bi sevgi beslerim yoksa da olmaz hayırlısı

başlığı okuyunca 2 ıhtımal geldı aklıma, bu adam ya yorgun ya ıssız dedım hadı gecmıs olsun

2 yıllık ilişkisinin bile arkasında duramayan, bir ilişkisi varken başka biriyle görüşen, bu yaşına gelipte hala birine vakit ayırmasını bilemeyen önceliklerini sıralayamayan, iki yıllık ilişkisine sevgilim demeyen şimdi de kız arkadaşınıza bunu yapmaya çalışan kısacası kısmetini kapatmak istemeyen ve sorumluluk almayan bir adamı arkadaşınız kendine aşık etmek mi istiyor?

"Bir erkek zamanla aşık olmaz. "
Sadece erkek değil, herhangi bir insan da zamanla aşık olmaz. Aşk, zamanla olunan birşey değildir çünkü. Sevgiyle karıştırmış adam, ya da bilerek sevgi yerine aşk demiş. Bilemem. Fakat bahsettiğim olguyu en ucuz aşk kitaplarında bile okuyabilirsiniz, kesin bilgi.

Dolayısıyla da, durum kötü, çünkü sevgi yerine aşk kelimesini kullanmış olması şu anda sevmiyor, zamanla sevecek miş anlamına gelir ki bu da şu an sadece arkadaşınızdan olsa olsa hoşlanıyor demek olur, ki bu da iyi birşey değil.
Arkadaşınızın kendini fazla kaptırmaması, adamın her an fos çıkabilecek oluşundan ötürü nacizane tavsiyemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…