senin ailen benim ailem sorunu :( :( :(

Boşver canım o eşinin ayıbı al eşini git öyle öyle konuşmaya başlar.Eğer eşini seviyorsan ailesine seviyeli ama saygılı davran kötülükten kötülük doğar derler böyle giderse eşinle aran açılır gerekirse sen yalnız görüş ailele ama seviyorsan evinde ayrışmış seviyeli ama saygılı ol

Senin ailen benim ailem olmamali artik siz bir ailesiniz bunun farkina varin. Ciftler neden evlenip ayri sehirlerde yasiyolar ki? Ondan sonra boyle calkantili iliskiler ortaya cikiyor. Tayin durumu varsa bekar bekleseydiniz en azindan kafaniz rahat olurdu

saygisizlik yapamam zaten ailesine soyledim hayami kabul efiyorum dedim ama esim kendi ailesiyle konusup gulmemi istiyor o da bi anda olmuyor ki.

Biz tercih yaparken farkli yerlerin cikacagini dusunmemistik cnm ama nasip iste

Senin o annenin babanin ellerinden operim canlarim senin mutlulugun icin alttan almislar sineye cekmisler.ne derdin var diyede sormuslar ustelik.opup basina koyacagi yerde saygisizlik diz boyu.sen kusluk yapma onun yaptigini yapma senin aldigin terbiye ailenden belli sana size yakismaZ.konussun konusmasin gelmek zorunda tut kolundan gotur.vallahi ne sabirli insanlar var ben su kkdan ogrendim yani

Biz tercih yaparken farkli yerlerin cikacagini dusunmemistik cnm ama nasip iste
Ya ne bileyim keske kesinlesmeden dugun yapmasaydiniz..

Bence artik birakin bu senin ailen benim ailemleri. Siz bir ailesiniz artik. Insanlar da ne yaptiysa yapti uzatmayin, senin kaynanin elini opmemen falan cok yanlis. Birakin bu saygisizliklari gecmisi kapatin onunuze bakin artik.

saygisizlik yapamam zaten ailesine soyledim hayami kabul efiyorum dedim ama esim kendi ailesiyle konusup gulmemi istiyor o da bi anda olmuyor ki.
Haklısınız ama eşinizle asla bu konularda tartışmayın evliliğinize yazık olur he he deyip geçin ailesinede

Esimi alip gittigim butun bunlara ragmen gene annemn babamn yuzune bakmazss die korkuyorum. zaten ameliyat dertleride var gene uzer die cok korkuyorum. Ailemi bu duruma getircegini bilseydim evlenmezdim

Esimi alip gittigim butun bunlara ragmen gene annemn babamn yuzune bakmazss die korkuyorum. zaten ameliyat dertleride var gene uzer die cok korkuyorum. Ailemi bu duruma getircegini bilseydim evlenmezdim
Valla uzaktan konusmak kolay diceksin belki ama inanki annenden babandan daha kiyemtlsi yok senin ameliyat olacak annene surat yapan adami yerin dibine sokman lazim.kocaligi batsin o saatten sorna.senin ailen buyukluk yapmis daha naspsinlar esinde yerini haddini bilsin biraz.bilmezsede bildirmelisin

hicte altan alma o senin ailene adam gibi davrana kadar sende onun ailesine ayni sekilde davran yok oyle bi dunya koskoca insanlara ozur dilet sonrada benin aileme guler yuz goster sakin ama sakin altan alma
sen esine taviz verdikce daha fazlasini isteyecek onun ki ana baba da senin ki ne
benim esim aynisini yapsa kapinin onunde bulur kendisini bi koca icin insan anasindan babasindan vazgecermi esin cok terbiyesizmis
seni sindirmeye calisiyor aklinca

Asla ailemden vazgecmem. aynisini yaptim zaten. Ailemin tirnagi etmezler. o kadar da sessiz sakin biriydim. ama bazi seylere mecbur biraktilar

hafta ici valizimi alip gidicem. annemi hastaneye gidip gelirken yalniz birakamam. annem benim icin daglari delerdi.

Esinde bayagi kinliymis , Ameliyata gotur hala surat yapiyosa uzun sure.gorusme kendisiyle ..
Senin ailen benim ailem.olurmu hic siz bir aile olmussunuz ama bunun farkina varmamis esiniz daha.
Sudan sebebler.icinde annenizi ve babanizi ezdirmeyin esinize..

Bence kısasa kısas yapma. Ailenin gösterdiği olgunluğu sen de göster. Düğün dernek zamanları olur böyle gerginlikler. Sen eşinle bir olup anne babalarımıza iyi davranacağız kararı almalısın. İçinden gelmiyor olabilir, ama önce sen örnek olup saygılı davranmalısın. Sonra "bak ailem de ben de iyi niyetliyiz, düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz" deme şansın var. Daha yolun başındayken, problemi çözmek için kavgacı tavır izlemek yanlış. Olumlu ve iyimser olun, eşinizle de bu konuları bu kadar konuşup durmayın. Kendinizden konuşun, kendi hayat planlarınızı yapın.

İnanın iyi davranış ve saygı ile çözülür bu meseleler. Karşındaki insanlar gerçekten çok kötüyse, siz iyi olsanız da düzelmeyebilir. Ama en azından kalitenizden, hanımefendiliğinizden taviz vermemiş olursunuz. Bitecekse, böyle biter.

eşiniz şımarmış tek kelimeyle. "benim aileme bundan sonra saygısızlığını görürsem ben de senin ailenle konuşmayı görüşmeyi tamamen keserim, ektiğini biçersin" diyebilmelisiniz. nedir bu sizin ailenizle konuşmamalar, kendi ailesine zorla götürmeler... biraz politik olmayı, nezaketen insanlara hatır sorup konuşmayı becermeyi bilmeli. o yapmıyorsa siz de yapmayın. onun ailesi onu büyütüp bu yaşa getirdi de, sizinkiler sizi bostan bahçesinde mi buldu?!

Yani annesinin o dediklerine ragmen hic bisey olmamis gibi davranmak cok zor. bide ailemi bu durumlara dusurduler ya iyice sogudum onlardan. esim banads kotu davransa 2 dk durmayacagim yaninda.

Canima tak etti aynisini yaptm zaten ellerini opmedim. Kendi yapim botle degil ama buna mecbur biraktilar. genede ailesiyle son gorusmemde efendi bi sekilde uzdukleri noktalari belirttim ama kayinbabam anladiysa da kv nin anladigini sanmiyorum

Canima tak etti aynisini yaptm zaten ellerini opmedim. Kendi yapim botle degil ama buna mecbur biraktilar. genede ailesiyle son gorusmemde efendi bi sekilde uzdukleri noktalari belirttim ama kayinbabam anladiysa da kv nin anladigini sanmiyorum

adınız zaten "gelin" bir kere. adı üstünde gelin, sonradan gelen, aileye sonradan dahil olan kişi. gerçekten iyi yürekli kişiler hariç kolay kolay benimseyemiyorlar kendi kızları gibi. boşverin, siz eşinizle kendinize yeni bir aile kurdunuz. bayramda seyranda görüşürsünüz iki tarafla da. umarım eşiniz ayıp ettiğinin farkına varır, ailenize iyi davranır. o sizin ailenize soğuk durdukça haklı olarak sizin de içinizden gelmiyor onun ailesini sevmek...

Eşini karşına al konuş, birkere ne olursa olsun ailelere saygı göstermek zorundasınız.Aileler tartıştıysa tartışsın, size ne ki?Eşin resmen terbiyesiz, ne demek babanın sorduğu soruya cevap vermemek.Ama bu adamı inatla düzeltemezsin.İkimizde ailelere saygı göstericez diye anlaşın.
Kayınvalide nin söylediklerini unutamıyorum annem için demişsin. Saygılı şekilde cevabını ver sustur, konuyu kapat böyle durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…