kıskansa kım kız o arkadasın ben nıye tanımıyorum derdı
senın benden baska arkadasın varmıydı demek alay etmek demektır ben olmasam arkadasın yok dıyerek kucuk dusuruyor
ben sızın yerınızde olsam onla arkadaslıgımı keserdım
arınma yolculuguna cıktım derdım
Yerinizde olsam "evet, bir sen vardın ama artık bana yetmemeye başladın, o yüzden başka limanlar arıyorum," diye dalga geçerdim. Belki kötü niyetli değildir ama patavatsızlık etmiş. Çok ciddiye almadan, kızmadan cevabını verirseniz, aynı tavrı uzun süre sürdüremez.
Bazi tipler belli bir yastan sonra hic cekilmiyor . Ozellikle son bir- bir bucuk senede bana pozitif enerji vermeyen, bir kahve, bir yemek yemekten oteye gecemedigimiz arkadaslarimi sifirladim mesela. Olmadigim gibi biri mi davraniyordum once bilemiyorum.Gittigim yan kurslardan, yeni arkadaslar edindim. Turk dahil , karisik milletlerden...
Itiraf edeyim, sadece dertlerden konusmadigimiz, ortak noktalarin cok bulundugu arkadasliklari ozlemisim. Resim galerilerini, muzeleri ziyaret etmekten , kutuphaneleri dolasmaktan, sinemaya gitmekten ve beraber kahve icmekten zevk aliyoruz. Arada sehir disina da cikiyoruz.
Simdi yuzume gulen sonra arkamdan konusan yok. Keyifle vakit gecirdigim arkadaslarim var. Cok da memnunum bu durumdan.
Yalniz vakit gecirmekten de cok zevk alirim. Bir latte ile yabanci dizi izlemenin keyfi bambaska mesela .
Agustos 2018 den bu yana ,uc arada aldigim 14 kilo dahil , toplamda 37 kiloyu KK'de ALL_StaR takimiyla rahatlikla vermis bulunmaktayim. Bir aralar cikolata askiyla yanip 75.3 kilo iken simdi net kilom 52.5 civari. Giyim tarzim da haliyle degisti. Buyuk gelen elbiseleri ikinci ele verdim.
Bir de sacimi istedigim gibi kestirsem tam olacak. Bir iki de dovme dusunuyorum .
Dipsiz not: Ben boyle bos konusan bir arkadasi rahatlikla sifirlardim mesela.
ilgi alanınıza uygun kurs diyecek herkes :)
enerjiniz varsa güzel aslında.
edebiyat söyleşisi yapan cafeler falan olur
yada dernekler/vakıflar, gönüllü işler.
ben genelde arkadaşlarımın arkadaşları ile genişletmişim çevremi onu fark ettim :) öyle deneyebilirsiniz
Mesela bir kursa gittiğimizde çevremiz nasıl genişler ? Ya da diyelim tiyatroya sinemaya gittik kimse kimsenin yüzüne bakmıyor ki sahiden işe yarıyor mu kurs vs olayı ? Benim de ihtiyacım var sosyalleşmeye ama nasıl yapacağım bilmiyorum .
Mesajı başka algılamışsın. Arkadaşın artık "özel" (!) olduğunu hissedemiyor; ona bozulmuş. Senin çevre yapabilme becerinle alakası yok durumun. Ha ben olsam takar mıyım, takmam. Ondan icazet mi alacağım arkadaş edinirken?
Aynı durumu o kadar sık yaşadım ki. Halbuki çevrem de dar değildir. Ama sürekli dışarı çıkmayı her gün biri ile takılmayı sevmem pek. Kendimle vakit geçirmeyi severim. Bir ara bir grup arkadaşım onlar dışında arkadaşım yokmuş gibi davranıp durmadan "aa senin arkadaşın var mıydı" derlerdi. Hayatta ki tek arkadaşlarımın onlar olduğunu düşünmeleri bir garibime gidiyordu. Çünkü sosyal medyada öyle çok aktif değilim, her gittiğim yeri cafeyi çekip atmam hatta hiç atmam. Sanırım bu nedenle insanlar her gün evde oturduğumuzu düşünüyorlar. Ya paylaşmıyor olmam demek değil ki arkadaşsızım sürekli evde oturuyorum. Belki onlardan çok geziyorum,belki daha çok çevrem var ama elime kahve alıp fotoğraf atmıyorum diye evde yapayalnız olduğumu düşünüyorlardı sanırım. Bence çok takılmayın, nasıl mutlu iseniz öyle olun. Ha yok biraz çevrem genişlesin derseniz kurs vs düşünebilirsiniz.
Tamamen sosyal medyanın etkisi inanın. Ben de sinir oluyordum çok iyi anlıyorum Hatta bir ara başka bir arkadaş grubum doğum günümde sağolsunlar küçük bir organizsyon yapmışlardı ve bunu paylaşmıştım, şok olmuşlardı. Sanki onlar dışında kimse ile doğum günümü kutlayamam. Hayatımda bir onlar vardı bu zamana kadar sanki. Hey allahım ya. Şimdi pek öyle şeyler söylemiyorlar artık, anladılar sanırım. Ya söyleseler de çok umursamam ben insanların laflarını. Eğer kendiniz için daha iyi olacağını düşünüyorsanız kurslara, kitap okuma kulüplerine falan katılın. Biraz güler yüzle hemen çevrenizi genişletebilirsiniz.Sanırım ben de paylaşmadığım için öyle bir izlenim bıraktım. Gülüp geçerdim ama hem kendini tek arkadaşım sanıkne hiç yanımda olmamasına hem de eziklemesime sinir oldum
Ay bu ne grubu ne kursuymuş böyle ? Bayıldım. Biraz bilgi verir misiniz ?Bazi tipler belli bir yastan sonra hic cekilmiyor . Ozellikle son bir- bir bucuk senede bana pozitif enerji vermeyen, bir kahve, bir yemek yemekten oteye gecemedigimiz arkadaslarimi sifirladim mesela. Olmadigim gibi biri mi davraniyordum once bilemiyorum.Gittigim yan kurslardan, yeni arkadaslar edindim. Turk dahil , karisik milletlerden...
Itiraf edeyim, sadece dertlerden konusmadigimiz, ortak noktalarin cok bulundugu arkadasliklari ozlemisim. Resim galerilerini, muzeleri ziyaret etmekten , kutuphaneleri dolasmaktan, sinemaya gitmekten ve beraber kahve icmekten zevk aliyoruz. Arada sehir disina da cikiyoruz.
Simdi yuzume gulen sonra arkamdan konusan yok. Keyifle vakit gecirdigim arkadaslarim var. Cok da memnunum bu durumdan.
Yalniz vakit gecirmekten de cok zevk alirim. Bir latte ile yabanci dizi izlemenin keyfi bambaska mesela .
Agustos 2018 den bu yana ,uc arada aldigim 14 kilo dahil , toplamda 37 kiloyu KK'de ALL_StaR takimiyla rahatlikla vermis bulunmaktayim. Bir aralar cikolata askiyla yanip 75.3 kilo iken simdi net kilom 52.5 civari. Giyim tarzim da haliyle degisti. Buyuk gelen elbiseleri ikinci ele verdim.
Bir de sacimi istedigim gibi kestirsem tam olacak. Bir iki de dovme dusunuyorum .
Dipsiz not: Ben boyle bos konusan bir arkadasi rahatlikla sifirlardim mesela.
Tamamen sosyal medyanın etkisi inanın. Ben de sinir oluyordum çok iyi anlıyorum Hatta bir ara başka bir arkadaş grubum doğum günümde sağolsunlar küçük bir organizsyon yapmışlardı ve bunu paylaşmıştım, şok olmuşlardı. Sanki onlar dışında kimse ile doğum günümü kutlayamam. Hayatımda bir onlar vardı bu zamana kadar sanki. Hey allahım ya. Şimdi pek öyle şeyler söylemiyorlar artık, anladılar sanırım. Ya söyleseler de çok umursamam ben insanların laflarını. Eğer kendiniz için daha iyi olacağını düşünüyorsanız kurslara, kitap okuma kulüplerine falan katılın. Biraz güler yüzle hemen çevrenizi genişletebilirsiniz.
Malesef yanlış anlamadım çünkü açtığım konulardan biliyorsunuz çok saçma bş dönemdeydim hiç yanımda olmadığı gibi sürekli bir şeylerimi eleştirdi.Burda da anlatacak kimse olmadığı için çok konu açmaya başlamıştım ki suyunu çıkardım
Şu söylediklerinizle birlikte ben niyetinden şüphe ettim ama. Destek olmadığı gibi bir de sürekli eleştirmek iyi niyet göstergesi olacak değil ya. Kıskançlıktan kaynaklı bir küçümseme çabasında sanki... Böyle insanlara kendini önemli hissettirmemek gerekiyor bence.Kötü niyetli olduğunu ben de düşünmüyorum ama tek arkadaşımın kendisi olduğunu düşünüğü halde saçma sapan bi dönemden geçtiğim halde neredeyse hiç destek olmadı aksine sürekli bi şeylerimi eleştirdi. Sanırım bundan bu kadar çok alındım
Şu söylediklerinizle birlikte ben niyetinden şüphe ettim ama. Destek olmadığı gibi bir de sürekli eleştirmek iyi niyet göstergesi olacak değil ya. Kıskançlıktan kaynaklı bir küçümseme çabasında sanki... Böyle insanlara kendini önemli hissettirmemek gerekiyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?