Bazi tipler belli bir yastan sonra hic cekilmiyor . Ozellikle son bir- bir bucuk senede bana pozitif enerji vermeyen, bir kahve, bir yemek yemekten oteye gecemedigimiz arkadaslarimi sifirladim mesela. Olmadigim gibi biri mi davraniyordum once bilemiyorum.

Gittigim yan kurslardan, yeni arkadaslar edindim. Turk dahil , karisik milletlerden...
Itiraf edeyim, sadece dertlerden konusmadigimiz, ortak noktalarin cok bulundugu arkadasliklari ozlemisim. Resim galerilerini, muzeleri ziyaret etmekten , kutuphaneleri dolasmaktan, sinemaya gitmekten ve beraber kahve icmekten zevk aliyoruz. Arada sehir disina da cikiyoruz.
Simdi yuzume gulen sonra arkamdan konusan yok. Keyifle vakit gecirdigim arkadaslarim var. Cok da memnunum bu durumdan.
Yalniz vakit gecirmekten de cok zevk alirim. Bir latte ile yabanci dizi izlemenin keyfi bambaska mesela .
Agustos 2018 den bu yana ,uc arada aldigim 14 kilo dahil , toplamda 37 kiloyu KK'de ALL_StaR takimiyla rahatlikla vermis bulunmaktayim. Bir aralar cikolata askiyla yanip 75.3 kilo iken simdi net kilom 52.5 civari. Giyim tarzim da haliyle degisti. Buyuk gelen elbiseleri ikinci ele verdim.
Bir de sacimi istedigim gibi kestirsem tam olacak. Bir iki de dovme dusunuyorum .
Dipsiz not: Ben boyle bos konusan bir arkadasi rahatlikla sifirlardim mesela.