Senin benimle zorun ne elticim?

Eşime tepkiliyim zaten. O abisiyle arasi açılmasın diye tepki vermiyor. kayinvalidem olayin farkinda o eltime soguk ve mesafeli duruyor

onun eşi yoktu kızı ovdugunde. Zaten hep boyle anlari kolluyor. Esim sadece Ben buldum hayatimin anlamini dedi.

Tam kalkma asamasindaydik hepimiz ve eltim bana yanasarak soyledi bunu. Yani eşim nede kayinvalidemler duymadi. Zaten özellikle öyle anlari seçiyor. Kayinvalidem duysa tepki alacagini biliyor.

Eşime tepkiliyim zaten. O abisiyle arasi açılmasın diye tepki vermiyor. kayinvalidem olayin farkinda o eltime soguk ve mesafeli duruyor
Ama sizinle sorun yaşamayı göze alıyor! Kaynınız demek ki eşine değer veriyor ki çevresindeki herkesde yaptıklarına ses çıkarmıyor. Eşiniz de tavırlarıyla, sözleriyle size değer verdiğini hissettirseydi eltiniz o lafları size zor söylerdi.

Kayinvalidemle de ortalama ayni sorunlari var. Kv bi iki lafina kırıldı. Kp biliyosun patavatsiz takilma dedi. Eltimle aralari cok iyiyken kv suan eltime buz gibi. Bana yaptıklarının da farkinda

Anne- babamın lafını çekmem eltinin lafını asla çekmezdim ben olsam.
Eşinizi kıramıyorsunuz ama o sizin kırılıp kırılmadığınızı umursamıyor.
Kopamıyormuş.
Bana eşim öyle dese sen bilirsin o zaman benden kop. Senin için elin kızından laf işitemem derdim.

Evet alıyor. Ben zaten eltimin laflarina takılmıyorum. Niyeti belli çünkü. En sonki yaptığı terbiyesizlige takigim iyice. Eşime tamamen öfkeliyim bu konularda.

Bu kadar lafi esin duyuyor ve seni girusmeye zorluyo? Hmm esinide tart derim.. siniri bozulan o degil tabii..birde mecburen goruscez mecburen deyip durmussun.. sen istemiyosan hic birsey mecbur degil
Napiim ben onu görmeye degil abimle yeğenimle görüşmeye gidiyorum diyor.

Ay ne kadar patavatsız sinirim bozuldu hepsini okuyamadım. O da sizin eve geldiğinde aynı şeyleri söyle Bende senle görüşmeye bayılıyorum de gül geç geç sessiz kalma şakayla lafı yedir

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım aç telefon dün bana böyle böyle dedin de şaka yaptım derse bir daha yapma hoşlanmıyorum dersin
Yok dedim nolmuş derse bak kızım bana bulaşma ben fenayım eski tımarhane kaçkınlarından kaç kişi kaldı de
neye uğradığını şaşırsın
Aslında o milletin içinde laf sokuyor ya orda ne diyorsun ben de sana bayılmıyorum eşine abi ne buluyorsun bu kadında ağzı çok bozuk her yerde laf sokuyor diyecektin sana da köz geçmiş

Genelde yalnizken yakalamaya çalışıyor en bombalari. Milletin içinde de beceriksiz vs tarzı şakaları oluyor onlara takilmiyorum zaten çünkü herkes kimin ne olduğunu biliyor ve neden söylediğini de görüyor

Ben bu kısıma takıldım. Daha nereye kadar tepkisiz kalacaksınız? Kimseyi umursamadan gereken tepkiyi gösterin
Oda kiskanmami istiyor zaten. Kızın adını falan söyleyip arastirip merak etmemi istiyor. Umursamamaya çalışıyorum kaale alınmadığını göstermek istiyorum ama o saçma sapan yerlerden vuruyor

Kendi gitsin seni baglayan nedir bu kadar sinirlerin ziplatsin? Ne gerek var?
Gitmiyor ki. Diger yerlere de bensiz gitmiyor. Eşim ailesine çok fazla düşkün uzaklasmamizi istemiyor. Eşim ayri bi konu zaten. Eltim benim umrumda bile değil benle bu kadar uğraşıyor ki çekemiyor aşağılık kompleksine girmiş belli ki. Ama ben eşime kızıyorum. Cunku cok yufka yurekli mesafesini koyamiyor kirmaktan cekiniyor. Bana da sadece takilma boşver demekle yetiniyor

Bunları saydirinca kimse bişey demiyor mu ya ?
Eşiniz hadi kalk gidiyoruz demiyomu ?
Ya da siz Eşinizin kolundan tutup götürmüyor musunuz ?

Şimdi yalnızdır sen de bombanın pimini çek

Gitmesin o zaman:) ben olsam ole yapardim yani

Esinizin yufka yurekliligi niyeyse bi eltiye geciyor. Yufka yuregini sizin icin kullansin bir zahmet.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…