Eşime tepkiliyim zaten. O abisiyle arasi açılmasın diye tepki vermiyor. kayinvalidem olayin farkinda o eltime soguk ve mesafeli duruyorSorununuz eltiden çok eşiniz den kaynaklı. Eşiniz “yok o patavatsız biz öyle kabul ettik” dediğinde, ne münasebet sizin delinizi ben mi eğlendireceğim diyemiyormusun? Ya da eşinize “bir daha saçma sapan konuşursa ağzıma geleni söyler, bir daha aynı ortamda bulunmam” de bakalım ne diyecek.
Ne diye bu kadar pasif kalıyorsunuz, karşınızdaki ekmeğinizi mi veriyor, suyunuzu mu?
Eltinizin dün ki hareketinden sonra eşiniz tepki vermediyse, önce eşinizi sorgulayın.
onun eşi yoktu kızı ovdugunde. Zaten hep boyle anlari kolluyor. Esim sadece Ben buldum hayatimin anlamini dedi.Eşinizin yanında nasıl sen git eşin kalsın sen istenmiyorsun diyebiliyor onu anlamadım eşini hiç mi tepki vermiyor sen ne diyorsun diyemiyor? ayrıca ne münasebet evli adama hem de kaynına bir kız var çok güzel falan demeler ne alaka millet demez mi sen ne diyorsun ne saçmalıyorsun diye kusura bakmayın da o abartı geldi bana yani söylenebilecek laf mı yani o eşiniz sen ne diyorsun ne açmalıyorsun demiyor mu diğerleri ne susuyor evli insana birini ayarlamak çok saçma ya da saçmalamışsınız. Sizde cevabını verin neden susuyorsunuz o zaman?
Ama sizinle sorun yaşamayı göze alıyor! Kaynınız demek ki eşine değer veriyor ki çevresindeki herkesde yaptıklarına ses çıkarmıyor. Eşiniz de tavırlarıyla, sözleriyle size değer verdiğini hissettirseydi eltiniz o lafları size zor söylerdi.Eşime tepkiliyim zaten. O abisiyle arasi açılmasın diye tepki vermiyor. kayinvalidem olayin farkinda o eltime soguk ve mesafeli duruyor
Kayinvalidemle de ortalama ayni sorunlari var. Kv bi iki lafina kırıldı. Kp biliyosun patavatsiz takilma dedi. Eltimle aralari cok iyiyken kv suan eltime buz gibi. Bana yaptıklarının da farkindaGörüsmeyin. Kayınvalidenize de uygun dille onunla aynı ortamda olmak istemediginizi anlatin. Esiniz saygi duysun. Kadın cok anormal yani. Bu ne hadsizlik. Terbiyesiz. Katlanmak zorunda degilsiniz. Esiniz kendi kardesiyle yegenleriyle istedigi zaman görüssün. İlla ki o kadinla da görüsün istiyorsa önce o kadın bi kendine gelecek, birileri onu bi kendine getirecek. Cok sinirlendim sizin adiniza. Ayıp gercekten. Böyle ruh hastalari yüzünden bizim de sinir sistemimiz cöküyor
Evet alıyor. Ben zaten eltimin laflarina takılmıyorum. Niyeti belli çünkü. En sonki yaptığı terbiyesizlige takigim iyice. Eşime tamamen öfkeliyim bu konularda.Ama sizinle sorun yaşamayı göze alıyor! Kaynınız demek ki eşine değer veriyor ki çevresindeki herkesde yaptıklarına ses çıkarmıyor. Eşiniz de tavırlarıyla, sözleriyle size değer verdiğini hissettirseydi eltiniz o lafları size zor söylerdi.
Ben bu kısıma takıldım. Daha nereye kadar tepkisiz kalacaksınız? Kimseyi umursamadan gereken tepkiyi gösterinEk olarak eşime bi arkadaşını düşündüğünü kızın güzelliğini esime överek anlatmıştı en son.
Napiim ben onu görmeye degil abimle yeğenimle görüşmeye gidiyorum diyor.Bu kadar lafi esin duyuyor ve seni girusmeye zorluyo? Hmm esinide tart derim.. siniri bozulan o degil tabii..birde mecburen goruscez mecburen deyip durmussun.. sen istemiyosan hic birsey mecbur degil
Kendi gitsin seni baglayan nedir bu kadar sinirlerin ziplatsin? Ne gerek var?Napiim ben onu görmeye degil abimle yeğenimle görüşmeye gidiyorum diyor.
Ay ne kadar patavatsız sinirim bozuldu hepsini okuyamadım. O da sizin eve geldiğinde aynı şeyleri söyle Bende senle görüşmeye bayılıyorum de gül geç geç sessiz kalma şakayla lafı yedirEltimle biz evlenmeden önce bi muhabbetimiz vardi. Mesafeliydik ama art niyet yoktu ya da ben anlamadim. Evlendim ve eltim birden değişti. Şakayla karışık laf sokmaya küçük düşürmeye başladı. Beni sevmediğini biliyorum ama nefret kusuyor şuanda.
Farkettim ki Genelde beni yalnız yakaladiginda kiricak ya da kızdıracak şeyleri sokusturuveriyor. Ortam kalabaliksa şaka yollu küçümsemeye küçük düşürmeye çalışıyor. Araya mesafe koydum kayinvalidemde görüşüyoruz onun harici ne onlar geliyor ne biz gidiyoruz. Ugrasmak guzel geliyor ki bu ara bi görüşme hevesi sardi kendisini habire ya davet ediyor ya bize gelmek istiyolar.
Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona. Zaten birbirimizi sevmiyoruz görüşmeye ne gerek var ama abisi olduğu için görüşme isteklerini kiramiyor. Eltim de faydalaniyor tabi. Her görüşmede agzindan adeta bal damliyor :)))
Geçen akşam iftara çağırdı butun aileyi. şaka yoluyla beni istemediğini sevmediğini kustu adeta. Sanki ben bayılarak gidiyorum ona. Artik görüşmek istemiyorum ama eşim ailesinden ne kendi kopuyor ne beni kopartiyor.
İftara kendi davet etti ama şakayla karışık "sen istenmiyosun sen git esin kalsin cocuklar amcalarini istiyolar sana da kal dememizi beklemiyosun heralde" dedi. Daha önceki seylerine takilmadim art niyetini bildigim icin ama misafirliğe gittigim evde bu tepkiyi görmek incitti beni. Artik gorusmek istemiyorum ama mecbur kayinvalidemde bi araya geliyoruz. Nasıl bi tavır takinmaliyim? Nasıl karşılık vermeliyim? Görüşlerinizi bekliyorum
Ek olarak eşime bi arkadaşını düşündüğünü kızın güzelliğini esime överek anlatmıştı en son.
Arkadaşım aç telefon dün bana böyle böyle dedin de şaka yaptım derse bir daha yapma hoşlanmıyorum dersinEşime tepkiliyim zaten. O abisiyle arasi açılmasın diye tepki vermiyor. kayinvalidem olayin farkinda o eltime soguk ve mesafeli duruyor
ben olsam kalkıp giderdim
İftara kendi davet etti ama şakayla karışık "sen istenmiyosun sen git esin kalsin cocuklar amcalarini istiyolar sana da kal dememizi beklemiyosun heralde" dedi. .
Genelde yalnizken yakalamaya çalışıyor en bombalari. Milletin içinde de beceriksiz vs tarzı şakaları oluyor onlara takilmiyorum zaten çünkü herkes kimin ne olduğunu biliyor ve neden söylediğini de görüyorArkadaşım aç telefon dün bana böyle böyle dedin de şaka yaptım derse bir daha yapma hoşlanmıyorum dersin
Yok dedim nolmuş derse bak kızım bana bulaşma ben fenayım eski tımarhane kaçkınlarından kaç kişi kaldı de
neye uğradığını şaşırsın
Aslında o milletin içinde laf sokuyor ya orda ne diyorsun ben de sana bayılmıyorum eşine abi ne buluyorsun bu kadında ağzı çok bozuk her yerde laf sokuyor diyecektin sana da köz geçmiş
Oda kiskanmami istiyor zaten. Kızın adını falan söyleyip arastirip merak etmemi istiyor. Umursamamaya çalışıyorum kaale alınmadığını göstermek istiyorum ama o saçma sapan yerlerden vuruyorBen bu kısıma takıldım. Daha nereye kadar tepkisiz kalacaksınız? Kimseyi umursamadan gereken tepkiyi gösterin
Gitmiyor ki. Diger yerlere de bensiz gitmiyor. Eşim ailesine çok fazla düşkün uzaklasmamizi istemiyor. Eşim ayri bi konu zaten. Eltim benim umrumda bile değil benle bu kadar uğraşıyor ki çekemiyor aşağılık kompleksine girmiş belli ki. Ama ben eşime kızıyorum. Cunku cok yufka yurekli mesafesini koyamiyor kirmaktan cekiniyor. Bana da sadece takilma boşver demekle yetiniyorKendi gitsin seni baglayan nedir bu kadar sinirlerin ziplatsin? Ne gerek var?
Şimdi yalnızdır sen de bombanın pimini çekGenelde yalnizken yakalamaya çalışıyor en bombalari. Milletin içinde de beceriksiz vs tarzı şakaları oluyor onlara takilmiyorum zaten çünkü herkes kimin ne olduğunu biliyor ve neden söylediğini de görüyor
Gitmesin o zaman:) ben olsam ole yapardim yaniGitmiyor ki. Diger yerlere de bensiz gitmiyor. Eşim ailesine çok fazla düşkün uzaklasmamizi istemiyor. Eşim ayri bi konu zaten. Eltim benim umrumda bile değil benle bu kadar uğraşıyor ki çekemiyor aşağılık kompleksine girmiş belli ki. Ama ben eşime kızıyorum. Cunku cok yufka yurekli mesafesini koyamiyor kirmaktan cekiniyor. Bana da sadece takilma boşver demekle yetiniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?