Senin benimle zorun ne elticim?

Bunu hangi laf üzerine söyledi?
Sen gidelim diye tutturduktan sonra söylemiş gibi.
Ayrıca senin ağzın yok mu yapıştır cevabı sana laf söylediğinde.
"Elticiğim görüşmek için yırtınan sensin saat 8de görüşelim demiştin ama çirkeflik saatine mi denk geldik acaba?" De mesela laf soktuğunda.
Ya da genelde ne diyor nerden vuruyor söyle ben sana kalıplaşmış laf sokma cümleleri sıralayayım dönüşümlü olarak saydır elticiğine.
Kitap cikar alalimmm son elti bükücü resmen :))

Eltimin kizi eşime cok düşkün ve beni amcasindan kıskanıyor. Eşim bana sarildiginda beni itiyor vs vs.

Kizina amcanlar iftara gelecek demis kızı da amcam gelsin yengem gelmesin demiş oda bunu agzini gererek söyledi.

Gecenin sonunda kalkiyoruz. Yegeni amcasi gitmesin diye inmedi kucagindan. Tamam amcan kalsin beraber uyuyun dedim eltim de onun ustune "seni sevmiyor malum sana da kal dememizi beklemiyosun heralde" dedi
Beni kocam seviyor yeter başka kimse sevmese de olur ben de kimseye aşık değilim eşimin hatırı yere batırır de yalnızken ama çok sıkıldım benle güzel konuşucaksan konuş yoksa yürü git de belanı bendenden bulma de
sen sessiz kalmışsın yüz bulmuş

Kayinvalidemler kalkiyodu. Eşim bizde kalkalim çocuklar uyusun dedi. Tamam dedim. Eltimin kizi eşimin kucagindaydi. Amcasi gitmesin diye uyuyor taklidi yapti. Bende amcan kalsin arabanin anahtarıni aliiim dedim. Oda "kizima amcanlar iftara gelicek dedigimde amcam gelsin yengem gelmesin" dedigini söyledi. Bende güldüm fesat diye. Tamam sen git o zaman sana da kal dememizi beklemiyosun heralde dedi
Bu kadar sinir olsaydım her lafında bozardım onu sonunda da ha ha ha diye de saka gibi gülerdim .

Sorununuz eltiden çok eşiniz den kaynaklı. Eşiniz “yok o patavatsız biz öyle kabul ettik” dediğinde, ne münasebet sizin delinizi ben mi eğlendireceğim diyemiyormusun? Ya da eşinize “bir daha saçma sapan konuşursa ağzıma geleni söyler, bir daha aynı ortamda bulunmam” de bakalım ne diyecek.
Ne diye bu kadar pasif kalıyorsunuz, karşınızdaki ekmeğinizi mi veriyor, suyunuzu mu?
Eltinizin dün ki hareketinden sonra eşiniz tepki vermediyse, önce eşinizi sorgulayın.

Amcasını paylaşamıyor demenden belli ama zaten.
Ben olsam son mesajımda olan şeyi söylerdim işte. Annesine laf sok o hakediyor ama o daha çocuk yani sen gülerek de söylesen kahkaha da atsan tamam amcan kalsın sen onla uyu lafın malesef hoş olmamış.
Nie hoş olmamış kız küfürmü etmiş allah alla ne değişik insanlarimiz varya yegeni isteyince öyle demiş yok amcan bitek benim onunla ben yatarım ben uyurum mu deseymis

Eltimle biz evlenmeden önce bi muhabbetimiz vardi. Mesafeliydik ama art niyet yoktu ya da ben anlamadim. Evlendim ve eltim birden değişti. Şakayla karışık laf sokmaya küçük düşürmeye başladı. Beni sevmediğini biliyorum ama nefret kusuyor şuanda.

Farkettim ki Genelde beni yalnız yakaladiginda kiricak ya da kızdıracak şeyleri sokusturuveriyor. Ortam kalabaliksa şaka yollu küçümsemeye küçük düşürmeye çalışıyor. Araya mesafe koydum kayinvalidemde görüşüyoruz onun harici ne onlar geliyor ne biz gidiyoruz. Ugrasmak guzel geliyor ki bu ara bi görüşme hevesi sardi kendisini habire ya davet ediyor ya bize gelmek istiyolar.

Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona. Zaten birbirimizi sevmiyoruz görüşmeye ne gerek var ama abisi olduğu için görüşme isteklerini kiramiyor. Eltim de faydalaniyor tabi. Her görüşmede agzindan adeta bal damliyor :)))

Geçen akşam iftara çağırdı butun aileyi. şaka yoluyla beni istemediğini sevmediğini kustu adeta. Sanki ben bayılarak gidiyorum ona. Artik görüşmek istemiyorum ama eşim ailesinden ne kendi kopuyor ne beni kopartiyor.

İftara kendi davet etti ama şakayla karışık "sen istenmiyosun sen git esin kalsin cocuklar amcalarini istiyolar sana da kal dememizi beklemiyosun heralde" dedi. Daha önceki seylerine takilmadim art niyetini bildigim icin ama misafirliğe gittigim evde bu tepkiyi görmek incitti beni. Artik gorusmek istemiyorum ama mecbur kayinvalidemde bi araya geliyoruz. Nasıl bi tavır takinmaliyim? Nasıl karşılık vermeliyim? Görüşlerinizi bekliyorum

Ek olarak eşime bi arkadaşını düşündüğünü kızın güzelliğini esime överek anlatmıştı en son.
aynı şekilde karşılık vermelisin... o lafları aynen iade et ona sende şakayla karışık... ben olsam sen istenmiyorsun muhabbetinde kalkar giderdim ipleride kopartma bahanem olurdu ne güzel. yada onun yaptığı gibi açık konuşurdum ''ah canım sana bayıldığımdan mı buradayım sanıyordun yazık... eşimin amca olmasının güzellikleri bunlar '' der keser atardım... sizde açık konuşun bir zaman sonra birşey söylemeye çekinir nerede ne konuştuğunuz belli olmayacağı için...

Bu ne densizlik ya. Cevabini verin bu kadinin veya acikca Ben senle gorusmek istemiyorum deyin.

Eşinizin yanında nasıl sen git eşin kalsın sen istenmiyorsun diyebiliyor onu anlamadım eşini hiç mi tepki vermiyor sen ne diyorsun diyemiyor? ayrıca ne münasebet evli adama hem de kaynına bir kız var çok güzel falan demeler ne alaka millet demez mi sen ne diyorsun ne saçmalıyorsun diye kusura bakmayın da o abartı geldi bana yani söylenebilecek laf mı yani o eşiniz sen ne diyorsun ne açmalıyorsun demiyor mu diğerleri ne susuyor evli insana birini ayarlamak çok saçma ya da saçmalamışsınız. Sizde cevabını verin neden susuyorsunuz o zaman?

Nie hoş olmamış kız küfürmü etmiş allah alla ne değişik insanlarimiz varya yegeni isteyince öyle demiş yok amcan bitek benim onunla ben yatarım ben uyurum mu deseymis
Haklısınız değişik olan biziz, sizin kafalar pırıl pırıl:KK36:
Konu sahibi orda o cümleyi kurarak hem gereksiz bir kerçte bulunmuş oluyor hem de eltisine laf etme olanağı sunmuş oluyor. Küçük kız zaten amcamla uyuyacağım dememiş konu sahibi kız amcasını bırakmayınca iyi ben gideyim amcan seninle uyusun diye tavır koymuş kendince. Açıkladım ama algılayabilirsiniz umarım.:KK51:

Kayinvalidemler kalkiyodu. Eşim bizde kalkalim çocuklar uyusun dedi. Tamam dedim. Eltimin kizi eşimin kucagindaydi. Amcasi gitmesin diye uyuyor taklidi yapti. Bende amcan kalsin arabanin anahtarıni aliiim dedim. Oda "kizima amcanlar iftara gelicek dedigimde amcam gelsin yengem gelmesin" dedigini söyledi. Bende güldüm fesat diye. Tamam sen git o zaman sana da kal dememizi beklemiyosun heralde dedi
esin de sustu mu bunu duyup?

O ara sadece bunu ben duydum çünkü. Kaynim kv kp kapidaydi. Eşim de cocuklarla meşguldü o ara ortamda çocuk sesi vardi yani o da Yanima yaklaşıp söyledi.

Eşim kalkalim cocuklar uyusun dedi oda amcasi kalsin dedi. Bende kalsin beraber uyusunlar dedim bunun üstüne zaten kizim senin iftara gelmeni istemedi sadece amcam gelsin dedi e boyle durumda sana da kal dememizi beklemiyosun hetalde dedi
ay okudukça bana sinir bastı.eltin bariz çirkef. benim de yapımda laf sokabilme özelliği yoktur maalesef, ama öyle insanlara karşı bazen umursamaz takılıyorum bence daha çok bozuluyorlar. mesela o konuşunca telefonla uğraşıp sohbetle hiç ilgilenmemiş oluyorum, hakikaten sohbetleri bayıyor çünkü beklediği reaksiyonu alamayınca oturuyor totosunun üstüne. bu derece saygısızlık varsa o zaman iş laf sokma aşamasını geçmiştir. bu ne terbiyesizlik ben senin kıskançlıklarını kaprislerini çekmek zorunda mıyım de içinde ne varsa o an dök. böyle bişey yaparsan büyük ihtimal şakaya vuracaklardır. senin eşin nasıl onun için sana o patavatsız biz onu öyle kabul ettik diyorsa eşinin ailesi de seni şaka kaldırmaz, soğuk biri olarak kabul etsinler madem.

bi de söylemeden geçemicem, samimi olmadığın ve tavırlarından aşağı yukarı ne olduğu belli birine hamileyken tatlı yapmalar ya siz gelin ya biz demeler filan.. ne gerek var böyle samimiyetsiz şeylere

siz de aynı şeyı ona yapmayın sakın susun ve fırsat vermeyın ona... gulun geçin elti nedir ki canınızı sıkasınız...

Eltimle biz evlenmeden önce bi muhabbetimiz vardi. Mesafeliydik ama art niyet yoktu ya da ben anlamadim. Evlendim ve eltim birden değişti. Şakayla karışık laf sokmaya küçük düşürmeye başladı. Beni sevmediğini biliyorum ama nefret kusuyor şuanda.

Farkettim ki Genelde beni yalnız yakaladiginda kiricak ya da kızdıracak şeyleri sokusturuveriyor. Ortam kalabaliksa şaka yollu küçümsemeye küçük düşürmeye çalışıyor. Araya mesafe koydum kayinvalidemde görüşüyoruz onun harici ne onlar geliyor ne biz gidiyoruz. Ugrasmak guzel geliyor ki bu ara bi görüşme hevesi sardi kendisini habire ya davet ediyor ya bize gelmek istiyolar.

Eşim kotu niyeti yok sadece patavatsız dese de anlatamıyorum ona. Zaten birbirimizi sevmiyoruz görüşmeye ne gerek var ama abisi olduğu için görüşme isteklerini kiramiyor. Eltim de faydalaniyor tabi. Her görüşmede agzindan adeta bal damliyor :)))

Geçen akşam iftara çağırdı butun aileyi. şaka yoluyla beni istemediğini sevmediğini kustu adeta. Sanki ben bayılarak gidiyorum ona. Artik görüşmek istemiyorum ama eşim ailesinden ne kendi kopuyor ne beni kopartiyor.

İftara kendi davet etti ama şakayla karışık "sen istenmiyosun sen git esin kalsin cocuklar amcalarini istiyolar sana da kal dememizi beklemiyosun heralde" dedi. Daha önceki seylerine takilmadim art niyetini bildigim icin ama misafirliğe gittigim evde bu tepkiyi görmek incitti beni. Artik gorusmek istemiyorum ama mecbur kayinvalidemde bi araya geliyoruz. Nasıl bi tavır takinmaliyim? Nasıl karşılık vermeliyim? Görüşlerinizi bekliyorum

Ek olarak eşime bi arkadaşını düşündüğünü kızın güzelliğini esime överek anlatmıştı en son.
Ayy aynı benim elti neyse derdi bana sürekli kendini över beni beceriksiz gibi gösterir gidin bence böyle aile toplantılarına ben bireysel gitmemeye çalışıyorum yanımda kv yokken yalnız kalmıyorum resmen kvmin olmadığı anı gözlüyor ana aileden uzak kalırsanız kv işe aranız soğur o bunu bile ister emin olun ona fırsat vermeyin ama lafınızı sokun kesinlikle ben sokamıyorum laf o ayrıda

Bu kadar.sinir oluyorsan altta kalmayacaksin
Kadin pat pat soyluyor zaten

Sen de soyle.

Ay canim bana kalsa gelmezdim de kocam zorla getirdi..ben de bayilmiyorum size..de mesela..

Sen git kocan kalsin ..derse

Kusurabakma tatlim biz ayri takilmiyoruz ben nereye o oraya..de mesela

Son cümle beni bitirdi:KK57:

ay okudukça bana sinir bastı.eltin bariz çirkef. benim de yapımda laf sokabilme özelliği yoktur maalesef, ama öyle insanlara karşı bazen umursamaz takılıyorum bence daha çok bozuluyorlar. mesela o konuşunca telefonla uğraşıp sohbetle hiç ilgilenmemiş oluyorum, hakikaten sohbetleri bayıyor çünkü beklediği reaksiyonu alamayınca oturuyor totosunun üstüne. bu derece saygısızlık varsa o zaman iş laf sokma aşamasını geçmiştir. bu ne terbiyesizlik ben senin kıskançlıklarını kaprislerini çekmek zorunda mıyım de içinde ne varsa o an dök. böyle bişey yaparsan büyük ihtimal şakaya vuracaklardır. senin eşin nasıl onun için sana o patavatsız biz onu öyle kabul ettik diyorsa eşinin ailesi de seni şaka kaldırmaz, soğuk biri olarak kabul etsinler madem.

bi de söylemeden geçemicem, samimi olmadığın ve tavırlarından aşağı yukarı ne olduğu belli birine hamileyken tatlı yapmalar ya siz gelin ya biz demeler filan.. ne gerek var böyle samimiyetsiz şeylere
ilk zamanlar böyle degildik yine şaka yollu imalari vardi ben anlamazdim. Hamileydi tatli istedi ama yapmam için baya bi yalvarmisti o zaman bende kiramadim. Benim safligim art niyetini ancak idrak ediyorum

Back
X