Senin çocuğun olsun senide göreceğiz.

Evet kınadıgın hep başına geliyor ben kızıma küçükken sofrada oturtup birşey yediremezdim ne kadar çabalasamda gezerek yerdi kız kardeşim derdi gezerek dökerek yiyor diye hep şimdi yeğenim oldu benim kızımdan daha kötü sofrada herseye atılıyor dağıtıyor döküyor

Dünkü yorumlarınızdan sonra artık hiç bir yorum yapmayacağıma kendi kendime söz verdim. Kendi çocuğumu doğru şekilde yetiştirmeye uğraşacağım.sonuçta benim yeğenim üzülüyorum ama benim elimden birşey gelmez. Bugünden itibaren artık etrafıda toplamıyorum heryer pislik içinde kağıtlar boyalar yeğenim aile fotoğraflarımızı bulmuş yerlere atmış bazılarını yırtmış.Kardeşime söylediğimde ben vermedim dedi topladı birde çocuğu hırpaladı ve beni suçladı. Ben eğilemiyorum göbeğinden dolayı toplayamıyorum. Bu yüzden onu çağırdım amacım sinirlenmesi çocuğuna kızması değildi. Bir daha hiç bireye gelmeyeceğim dedi bana laf soktu aklınca.

Ben zaten kapatalım diyorum ama kapatmıyor ben izlemiyorum onlar içeride izliyorlar ben yeğenine çizgi film izliyorum. Çocuk durmadı içeri gitti durduramadım.

Ben kardeşimi uyarıyorum bağlarımız zayıf değil fazla alıngan malesef. Söyledim ama acaba ben mi abartıyorum diye düşündüğüm için buraya böyle bir konu açayım dedim.

Kardeşim ilgilenmediği için yeğenim fotoğrafları bulmuş ve bazılarını yırtmış malesef kardeşime söyledim bana kızdı birde ben mi verdim diye. Telefonda sürekli ben bu halde çocuğun peşinden koşamıyorum birde herkesin dediği gibi annesi varken bana düşmez ki sürekli ilgilenmek. Ben kendimle zor ilgileniyorum hamile halimle benden ilgi bekliyorlar. Ama bir uyarıda bulunsam alınıyorlar.

Evet yeğenim canım ciğerim benimde çok hakkım var üzerinde ama biz şehir dışına taşındık çok değişmiş çocuk dediğim gibi sürekli kırıyor döküyor ses yapıyor. Çocuk bu ses yapacak kıracak ama herşeyin limiti var. Komşular şikayet etti şimdi fotoğrafları yırtmış nereden bulduysa ne diyeyim ben şimdi. 1 aydır Bende ler evide temizlemiyorum artık. Yiğenim aile fotoğraflarını yerlere atmış bazılarını yırtmış.Kardeşime gösterdim diye bana küstü sanırım dışarı gitti şimdi.

Ben söylüyorum dedimki bak her istediğini yapıyorsun birşey olsa sana yada maddi durumunuz el vermese ne yapacaksın. Çocuğu bırakıyor heryer kırıp döküyor kendisi saatlerce telefonda İnternette yeğenim ama kural olması gerekmezmi. Kapıların kulplarını kırdı gece lambalarını kırdı daha sayamadığım şeyler. En son koca fotoğraf albümünü bulmuş yerler atıp bazılarını yırtmış kardeşime söyledim diye hırpaladı çocuğu bana dediki ben vermedim. Şimdi de küstü bana ve dışarı gitti.

2 cocugum var hic kimseye boyle bisi demedim demem de hele ki bide hamikeyse hiic demem. Bana denilmesinden de hoşlanmam haklisin konu sahibi
Benim ilgilenme mi bekliyor odamda yatıyorum yanıma yolluyor yada annem ilgilensin diye bekliyor. Bana da söz hakkı doğuyor neden ben ilgilenirken iyi ama uyarırken kötü teyze oluyorum anlamadoım

Benim ilgilenme mi bekliyor odamda yatıyorum yanıma yolluyor yada annem ilgilensin diye bekliyor. Bana da söz hakkı doğuyor neden ben ilgilenirken iyi ama uyarırken kötü teyze oluyorum anlamadoım
Benim kardesim ve ablam da var cocuklari tutmasini söylediğim zaman teyzeleri onlar sonucta. Tabiki anne yarisi cocugumu uyarabikirde yeri gelince karismam kesinlikle cunku bende yigenlerime oyle davraniyorum

Neyse fazla ustune gitmeyin
Alttan alin cok fazla sitemkar oldukca
Bu sefer araniz bozulacak
Idare edin

saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah :)
3yasinda çocuğum marketten sadece bir sekerr bir sakız oda nadiren istemiyorum yemesini ve ona sağlıklı olmadığını anlatıyorum bazen anne bunun sağlıklı sini alır misin der arada alırım alış veriste istediği olmayınca bas bas bağıran çocuklar var çok şükür biz böyle sorun yaşamıyoruz evde oyuncağı olduğunu yenisine ihtiyacı olmadığını olduğunda alacağını söylüyorum ve söylediğimi yapıyorum biraz yapısal biraz egitim yönlendirmeyle olduğunu düşünüyorum inşallah sizde böyle sorunlar yaşamadan buyutursunz bebeğinizi TV konusunda dikkat ederiz çocuktur etkilenir rüyasında gördüğü olmuştu onun üzerine hep dikkat etmisizdir çocuğum yokken çekmecelerini bağlar makinaların üzerine örtü orterdim sehbalarin Üzerini bosaltirdim eve gelen çocuklardan dolayı çok şükür ki kendi çocuğunda hic sıkıntı cekmedim yetiştirirken dikkat edin

Haklısınız. Kardeşinizin yaptığı çok yanlış. Evet bazı konularda kurallardan ödün verilebiliyor ama bu kadarı çok fazla. Siz abur cubura alıştırmazsanız çocuk tutturmaz. Benim çocuğum 21aylık. Sürekli alışveriş yaptığımız yerden başka (o da ayda bir bazen daha uzun aralıklarda) hiçbir yerde abur cubur alıp vermiyorum. Yolda ikram etmek isteyenler oluyor reddediyorum. Gerçi ben bunu helal gıda hassasiyeti için yapıyorum ama sebep ne olursa olsun nasıl alışırsa öyle gider. Ağlayarak istediğinde görmezden gelirseniz bir süre sonra bundan vazgeçer. Yanında film izlemezseniz zaten endişe edecek bişey yok. Bu konularda eşinizle hemfikir olmanız da önemli tabiki. Oyüzden vesvese yaparak kendinizi yormayın. Hayırlı sağlıklı kolay bir doğum olsun inşaallah doğumunuz

Tamam davulun sesi uzaktan hoş gelir, lafta kolay bilmem ne de, sizin örnekler cidden korkunç! Bazıları gerçekten eriniyor oturup çocuğa neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlatmaya... tamam arada bi ayh yeter deyip salma hakkınız olsun da madem yoktu o heves, o ciddiyet yapmayın anacim çocuk mocuk yazık değil mi el kadar velet sürekli ondan bundan azar yiyecek.

Mesela yine korku filmi açalım dedi izin vermedim kardeşim küstü bana yinede dediğini yaptı korku filmi izledi çocukta onunla beraber. Artık karışmıyorum ne yaparsa yapsın kendi çocuğunu istediği gibi yetiştirsin diyorum. Çünkü insanlara yardım edince iyisin ama iyiliklerini isteyip fikir verince kötü oluyorsun.

Bence ablaniza soyleyin cocugu aldirsin. Hala gec degil. Boyle cocuk mu olur! Cocuk yapmadan once devletin ehliyet vermesi lazim. Bakamayan yapmasin.

valla benim yeğenim de bu anlattığınız modelin aynısı. abur cubur,ağlama zırlama sınırsız... benim de 2,5 yaşında bir kızım var. onun yanında yedirmiyorum o abur cuburları. annesi inadına yanında yediriyor. kızımı alıp evden çıkarıyorum artık. benim çocuğuma yedirmesinler de kendi ne yediriyosa yedirsin diyorum. siz nasıl yetiştirir, nasıl tavır koyarsanız öyle şekilleniyor çevreniz de... yeğenime herkes abur cubur alır mesela ama benim kızıma alamazlar. yedirmeyeceğimi bilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…