- 24 Aralık 2014
- 5.204
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yani belki millet biliyorsa sizden aldıkları altını geri takıyoruz bakın görün gibi gereksiz bir düşünce olabilir tabiki nereden bakılırsa bakılsın çok saçma Bi durum bence deKısaca özet geçeyim kayınpederim ben yeni evliyken benden 4 tane bilezik ve bir kolye istemişti emrivaki ile vermek zorunda kaldım neyse her altın alan kayınpeder gibi geri yapacağım dedi.Sonra araya baska şeyler girdi 4 yıldır kaldı derken kaza gecirdi ben yapamayacagını bildigim icin simdilik ses etmiyordum dün ben annemlerdeyken kayınvalidem ve kayınpederim bayram ziyaetine geldiler ben de onlarla evime dönecektim neyse geldiler başka misafirler de vardı sehirdışından bir oda dolusu insanız.Bunlar durup dururken çantalarından bilezik çıkarıp koluma yapışıp bilezik taktılar herkesin ortasında ve 1 bilezik bir de kolyen kaldı 25 gramdı dimi o da onu da kolyeyi de yapacağız dediler gereksiz yere altınlarla ilgili detay verdiler su su kadsr gramdı söyleydi diye insanlar birbirine bakmaya başladı ne alaka neden bize anlatıyorlar gibisinden.Sonra kalktık eve bıraktılar beni cok acayip bir olaydı bana eve dönerken verebilirlerdi misafirlerin icinde takı töreni yapar gibi altin takmaları ayrıntıya girmeleri cok abes geldi haticeye degil neticeye bakıyorum tabii ki geri gelmesi güzel bir sey ama kendimi bir garip hissettim normal mi bu hareket ya ? Babam da bugün aradı dünürler misafirlerin yanında neden öyle bir hareket yapti diye sordu cevap veremedim cidden ne mana ? Altin alacak durumu da yoktu üstelik yeni çalışmaya basladı
Gelin ilerde altınlarını vermedik demesin diye milletin önünde gövde gösterisi yapmışlar.Yani belki millet biliyorsa sizden aldıkları altını geri takıyoruz bakın görün gibi gereksiz bir düşünce olabilir tabiki nereden bakılırsa bakılsın çok saçma Bi durum bence de
Yok yani ailem biliyordu sadece ama bu onları ilgilendiren bir durum degil neticedeYani belki millet biliyorsa sizden aldıkları altını geri takıyoruz bakın görün gibi gereksiz bir düşünce olabilir tabiki nereden bakılırsa bakılsın çok saçma Bi durum bence de
Kimseye altinla ilgili yorum yapmadim ailem disinda bilmiyorum ne alakaydı çok acayip bir durumduGelin ilerde altınlarını vermedik demesin diye milletin önünde gövde gösterisi yapmışlar.
Evet gerçekten ayıp etmişler çok saçma bir davranış olmuş.Kimseye altinla ilgili yorum yapmadim ailem disinda bilmiyorum ne alakaydı çok acayip bir durumdu
Esim calisiyordu yoktu ama anlatınca aman bosver sen altın geldi ona bak bizimkiler işte her hareketinde anlam ararsak isin icinden cikamayiz dediEvet gerçekten ayıp etmişler çok saçma bir davranış olmuş.
Eşinizin tepkisi ne oldu bu duruma?
Taktim takistirdim insallah araba olarak binerim bunaKeyfine bak altınları aldın en azından:)gösteriş yapmak istemişler geri verdiklerini herkese duyurmak istemişler takılma buna boşver :)
Cok sukur geldi bakalim araba istiyorum sirf altinlar yok diye alamiyorduk birikimimizin üzerine koyup sefsletten kurtuluruz insallahGövde gösterisi mi gösteriş mi görgüsüzlük mü herkes bir şekilde yorumlar;ama bana kalırsa önemli olan altınların size geri gelmesi, gerisine çok da takılmaya gerek yok.
İnşallah:)Taktim takistirdim insallah araba olarak binerim buna
Etrafta laf 3diyorsaniz vermediler diye herkesin icinde verip tanık olusturmak istemis olabilirler dedikodular kesilsin diyeKısaca özet geçeyim kayınpederim ben yeni evliyken benden 4 tane bilezik ve bir kolye istemişti emrivaki ile vermek zorunda kaldım neyse her altın alan kayınpeder gibi geri yapacağım dedi.Sonra araya baska şeyler girdi 4 yıldır kaldı derken kaza gecirdi ben yapamayacagını bildigim icin simdilik ses etmiyordum dün ben annemlerdeyken kayınvalidem ve kayınpederim bayram ziyaetine geldiler ben de onlarla evime dönecektim neyse geldiler başka misafirler de vardı sehirdışından bir oda dolusu insanız.Bunlar durup dururken çantalarından bilezik çıkarıp koluma yapışıp 2 bilezik taktılar herkesin ortasında ve 1 bilezik bir de kolyen kaldı 25 gramdı dimi o da onu da kolyeyi de yapacağız dediler gereksiz yere altınlarla ilgili detay verdiler su su kadar gramdı söyleydi diye insanlar birbirine bakmaya başladı ne alaka neden bize anlatıyorlar gibisinden.Sonra kalktık eve bıraktılar beni cok acayip bir olaydı bana eve dönerken verebilirlerdi misafirlerin icinde takı töreni yapar gibi altin takmaları ayrıntıya girmeleri cok abes geldi haticeye degil neticeye bakıyorum tabii ki geri gelmesi güzel bir sey ama kendimi bir garip hissettim normal mi bu hareket ya ? Babam da bugün aradı dünürler misafirlerin yanında neden öyle bir hareket yapti diye sordu cevap veremedim cidden ne mana ? Altin alacak durumu da yoktu üstelik yeni çalışmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?