Senin de hep altınlı konuların var leyloş dersiniz ama..

Bazı insanlar bakın biz borcumuzu da öderiz, gelini altınsız da bırakmayız demek için herkesin içinde göstere göstere yapar :) o da onların huyudur çok takılmayın ama 4 bilezik bir kolye vermişsiniz, kayınpeder herkesi şahit tutarak 2 bilezik takıp 1 bilezik 1 kolye borcu kaldığını ilan etmiş, 4. bilezik nerede

Keşke diyiverseymis 1 değil 2 bilezik 1 kolye kaldı diye ahahahah

Sanki eski konularından kayınvalidesinin konu sahibine kuyumcuya götürüp bilezik aldığını ,hatta bu borcumuz değil gönlümden geldi dediğini hatırlıyorum. Onu ona saymış olabilirler. Kayunbabasinjn gönlü olmamıştı cunku

Ne güzel sözlerinde durup getirmişler. Bazı aileler gelin melin dinlemeden resmen üzerine yatıyor aldığı altınların..

Siz şimdi bu durumu olumsuz yere çekmeden yatırımınızı yapın.

4 yıl sonra nihayet ümidim yoktu deseydiniz, keşke benim düğünde takılan taklıarı da getirseler şöyle herkesin içinde hatta mahalle ortası v,s farketmez araba alırdık

Misafirleri şahit tutmuşlar akıllarınca. Aslında altın alıp verirken birilerinin şahit olması iyi bir şey, sonra şu kadar gramdı yok bu kadar gramdi, yok sen yanlış hatirliyorsun muhabbeti olmasın diye. Ama sadece anneniz olsa yeterdi. Misafirlerin içinde olması görgüsüzlük olmuş.

Amaan altınlar gelmiş ya. İsterse davul çaldırarak taksınlar. Ayrıca yarın bir gün altın konusunda dedikodu olursa diye de kendilerini sağlama almışlar. Hoş değil ama tamamen de mantıksız diyemem.

Hahhahaha bosverinnn altinlar gelmis iste

Ben de şeye takıldım senden 4 bilezik bi kolye almışlar ama geri verirken 2 bilezik taktık 1 bilezik 1 kolye borcumuz kaldı demişler toplam 3 bilezik eder eeee nerde dördüncü bilezik
Niye insan içinde verdiler sorusuna gelince de senin herkese anlattığını düşünmüş olabilirler onun için gövde gösterisi yapmışlar toplum içinde

Hepsini vermemisler yine de. Keske benim ziynetlerimi calan ex kv ve kp de geri verse. Isterse Cin'de 1 milyar kisinin huzurunda da olsa farketmez. Yeter ki hakkimi geri alabilseydim.
Geri kalanlari da odesinler madem.

Allahim keske tek derdim alamadigim altinlarim olaydıyarabbim kayinpedere basimin gozumun sadakasi diye bagis etmeye raziydim

Altınlar gelmiş ya siz ona bakın boşverin nasılsın verdiklerini.

1 bilezik iç edilmek üzere dikkat edin. Gittiği gelmez diye düşünürken geri vermeleri sizi mutlu etmiş ama hesap karışık. . 4 bilezik bi kolyeden 2 bilezik verilince geriye 2 bilezik bi kolye kalır. Onlar herkesin içinde 1 bilezik 1 kolye demiş. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…