- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.278
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Belli ki geçmişten gelen travmalarınız var. Bir uzmandan yardım alsanız iyi olabilir. Siz yine de pozitif bakmaya çalışın yaşamın güzelliklerini görün eskiye takılı kalmayın. Evladınızı sağlıkla, mutlulukla büyütün intihar vs gibi lafları kullanmayın.
Eşiniz konusunda ona destek olmanız, her daim yanında olduğunuzu hissettirmenizle belki bağımlılığından kurtulabilir. Binlerce insan var madde bağımlısı olup tekrar hayata dönen. Uzman desteği almayı deneyin. Ben bıraktım deyince hemen bırakılmıyordur sonuçta.
Allah yardımcınız olsun, gönlünüze ferahlık versin inşallah. Sağlıkla kalın
Yok ben asla dönmem zaten o iş bitti .ben calistigimda herşey çorap söküğü gibi gelicek biliyorum ,sadece arada ailem canımı sıkıyor ama olsun katlanicaz bı sure yapacak bişi yok.tsk ederim buaradaSana sarılıp hepsi geçecek demeyi o kadar cok istiyorum ki.. Bütün konularını biliyorum.. Çocuklarımız yakin yaslarda. Gecen yazmistin evde cocugu uyutacak yer bulamiyorum diye icim cız etti. Cok zor çünkü tahmin edebiliyorum. Ailenin yanindasın cok şükür suan onlar zehir olsalar yut. Ne deseler kulak asma tamam de gec.. yeter ki tekrar geri dönme.. Zamanla ailen kabullenecek herseyi o evde gayet yavrunada sanada yer olacak. Calısmayı da düşünüyorsun ailene destek oldun mu daha da iyi olur hersey. Lütfen, yeter ki esine dönme.. Esinin yanina gidersen sonrasi cok daha zor olur.. Suan umut ışığı varHepsi gecicek canim. İnsallah yavrunla guzel bi ömrünüz olsun.
Tşk ederim canım Allah razı olsun.ben ona dönmem zaten o iş bitti artık , herşeyi göze aldım ben, beni karşına alırsa bende savas açarım ona pes etmem artık , güzel günler yolda beni oğlumu bekliyor inşallahKarpuzcum.
SSenin eşinin ölmesi için ettiğin duaları hiç unutmuyordum.
Normalde.kucuk yaslarda evlenene çok sinir olurum ama senin içinde olduğun durum hakikaten normalden çok farklı.
Anne baban zehir olsa orda dur.
Sakın donme.cunku bu ayriliklarda üzülmek normaldir. Azıcık göğüs germek lazimdir.
Güle oynaya ayrilik olmaz.
Az daha sabir.
Illaki güzel günler gelecek. Ama bu yolda yürürsen gelecek.
Kocan olacak baş belasını yakandan atmadığın sürece gelmeyecek.
Seni sürekli düşünüyorum ve senin için çok üzülüyorum sevgili karpuz.
Aynı sehirde olsak seni kesinlikle ziyaret ederdim.
Manen yaninda olduğumu bil.
Allah seni tez zamanda feraha çıkarsın.
Tşk ederim ,amin inşallahHiçbir acı sonsuza kadar sürmüycek ben bununla avunuyorum dilerim bundan sonrası güzel olur sizin için benim için herkes için
Tşk ederim inanıyorum ben gecicek mutlu olucaz çocuğumlaKalbi güzel Kadın . Lütfen sabr’lı ol , ailen ne kadar kötü olursa olsun en azından 6ay bir sene bekle . Sana denilenleri zehir olsa yut bu arada , bebeğin büyür biraz birikimin olur . Kimsenin eline bakma ve güçlü ol o adama asla dönüp çocuğununda seninde hayatını hiçe sayma .sen hep yaz biz sana sırdaş oluruz . Ama herşey geçicek . Elbet birgün ,buna inan yeterki .
Aynen öyle bnde öyleyim,, varım yoğum çocuğum zaten her konuda yanında olacağım ,önce hayırlı sonrada başarılı olması için elimden gelenin fazlasını yapicamBen sizin konularınızı az biraz takip ediyordum, yaşadığınız talihsizlikler için çok üzüldüm.
Ama yazdıklarınızdan güçlü bir kadın olduğunuz belli. Zamanla sıkıntılarınız azalır inşallah.
Sizin yazdıklarınızdan aldığım enerji şu; benim bir arkadaşım var, babasıyla görüşmüyor annesinin farklı bir hayatı var, büyükannesiyle büyümüş. Kadın hem demir leydi hem de hak edene çok şefkatli bir kadın. Yani böyle biri yanımda olsun valla başka bir şey istemem dedirten tarzda. Sizden yaş olarak değil tabii ama enerji olarak aynısını aldım.
O da feleğin çemberinden geçmiş bir kadındı. Çok sıkıntı atlatmış zamanında. Ama geçip gidiyor işte biliyorsunuz.
Çocuğunuzun da çok hayırlı ve başarılı bir evlat olacağını düşünüyorum, sizin gibi bir annesi var. Hem böyle sıkıntılardan yükselen insanlar gerçekten hayırlı insanlar oluyorlar çevrelerine. İnşallah ileride çok mutlu olursunuz.
2 yaşında bebeğim ,şu Corona bitsin ben giricem bı işeBebegin kac aylık iş bakıyor musun ?inşallah bir an önce güzel bir iş bulup bebeğinle güzel bir hayat kurarsın.
İnşallah iyi haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun.2 yaşında bebeğim ,şu Corona bitsin ben giricem bı işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?