Senin gelin de pek bir iştahlı

Densizlik etmis kadin.
Ne oldu teyze sende isler kesat mi kiskandin mi deseydin.. tobe tobe

niye bu tarz insanlarla diyaloga girip açıklama yapıyorsunuz ki?

bu versiyondan bizde de vardı öz üvey farketmiyor bozguncu bozguncudur kıskanmış sizi sakın muhatap olmayın ve hayatınıza sokmayın.yılan olur böyleleri

tühh yaaa sen bir de yatakta gör beni demek lazım böylelerine

Evlenmeye pek meraklı mi demek "iştahlı" :))) iyi "sehvetli" falan dememiş..
ben güler geçerdim boşverin her teyzeyi duysak yandık..
Yere atıp oynayan da mı var sürünerek mi?

Hahaha tam gereksiz bu kadın ya ne cesaret tövbe tövbe :))

cevabını vermıssın rahat ol.yani o bayan da gercekten cok terbıyesizmiş lafı da belden aşağı vuruyor .bence o geldıgınde bıdaha ortama cıkma

Oynamayıp surat assan da " gelin gönülsüz" derler. Millette laf çok. Siz ağzının payını iyi vermişsiniz

Benim çekinerek oynayan oyun bilmeyen bir yapım var fazla oynamadım da...Eşimle karşılıklı oynamama kv dansöz gibi oynamisin benzetmesi yapmıştı kendi si çalgı sevmediği için kına geceme gelmeyip videosunu izledi...Bu arada çalgılı her düğüne gider...Her konuda konuşacak birşey buluyorlar canim takma kafana..

konunuza istinaden başıma gelen bir hadiseyi hatırladım; kendi sözümde, evde aile arası, hadi dediler gençler eğlensin kendi arasında, daha kolumu kaldırmaya çalışırken, yengem kişisi herkesin içinde sert bi şekilde kolumu resmen büküp, "gelin kısmı oynar mı hiç ayıp be" dedi.ne olduğumu anlayamamıştım bile.Ama enerjimi yerle bir etmişti. Gel zaman git zaman tek oğlunu evlendirme günü geldiğinde, hem de öyle aile arası da değil, salonda kına yapılırken yengemin gelin masaların üstünde çığlık ata ata oynuyordu :) Haklısın demiştim o gün yengeme, gelin kısmı oynamazmış, ha böyle kudurması gerekmiş...

Boşver canım ciddiye alma evet öyleyim pek bir istahliyim de laf anlatmaya çalışma anlamazlar

Yengen öyle yaptığında neden istedigini yaptın ki inadina iki kat oynamaliydin lafini da vermeliydin

Adı üstünde " üvey teyzesi "
Turk toplumuzda malesef boyle

Halbuki suratımız asık bı sekılde ısteksız oynayacagız.

Ozaman da " oynamayı bilmiyor " derler

Bos bos konuşuyor iste hayır yani kimse zorla evlendirmiyor sen isteyerek gidiyorsun niye üzülmesin ki saçma sapan konuşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…