Senin gelin de pek bir iştahlı

Yere attı dediğim yani arkadaşım yere oturmuştu öyle bir gelin daha görmüştüm

Ne guzel ben boyle dugunun de tadini cikarana kadar eglenene icinde hicbir hevesin kalmadan herseyi yasayana ozeniyorum ya .insanin en mutlu gunu bi sefer yasayabilecegi sey belkide.
Aynen öyle hemde ne üzüntüler çektim yani evlilik arefesinde... zaten ben ne yapsam göze batıyor anlamıyorum

Biz çok oturduk eşimle.. kulaktan kulağa dedikodu yapıp gülüyorduk :)

Kaynanala tatsızlık olsun diye söylemiş Densiz kadın,iyi cevabını vermiş altta kalmamışsın,ayrıca çekemeyen çatlasın falan deseydin hatta :))

cahil cüheyla takımı işte, dedikoducu, fitne fesat... kıskançlıktan ne diyeceklerini bilmiyorlar.

Ne konuştuğunu bilemeyen bir tip saçma sapan bir laf etmiş. Hiç sinirinizi bozmadan yola devam edin. KV de sizi desteklemiş ayrıca verdiginiz cevap yeter de artar bile. Gerci anlayana...

O laf heryere gider, edepsiz...

Bende oynarım her düğünde hele birde kendi kınamda düğünümde hiç oturmadım kime ne? Bunun muhabbetini yapmak kimseye düşmez sağdan soldan bu sekilde bir laf duysam ağzının payını ağır bi şekilde veririm...

Azıcık yüz verseniz cinsel hayatınızı bile deşer bu kadın ay ne terbiyesiz.

O seni değil üvey kardeşini uzmeye incitmeye çalışmış sen de gereken cevabı vermissiniz. Çok takılacak bir konu değil. Yanlız ne pis kadinmiş

cok munasebetsız bırıymıs gercekden
evet oyleyım ! derdım ben olsam
ogun sızın gununuz tabıkı eglenıceksınız

ya kadın hıc gormemıs bırı hayatında ılk kez dugune ınsan ıcıne cıkmıs
yada o evlenırken nasıl ıcınde kaldıysa koca kadın gorunce kıskanmıs

canınızı sıkmayın :) mutluluklar dılerım bu arada

surat assan ya da az oynasan gönlü yok derdi
bu modeller böyle canım kusur arama gibi bir hastalıkları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…