Senin gelin de pek bir iştahlı

Oynamasan zorla evleniyor sanki derler oynayınca iştahlı damgası yenir yani anlamadım millet laf etmeye yer arıyor bulamıyor bulamıyor buna sarıyor ,özellikle söyleyiş tarzı çok sinirlendirdi böyle değişik bakış yüzündeki saçma sırıtış .. Ayyy.

teyze bizim boşnak düğün kınalarına gelse kalpten gider, gelinler halayın başında oyunun ortasındadır hep.Eskidenmiş o gelin otursun millet oynasın, o salona o parayı veriyorsam herkes gibi tadını çıkarırım bende.Oynamayacaksam eğer nikahtan giderim masrafta yok miiss

Yalnız bu yaşlılarda ağır ağır laflar sayıp cevap verince aman bu gençlere de birşey söylenmiyor diyor ya ayar oluyorum. Yere yatıp ağzına etmediği kalıyor sanırsın çok mantıklı şey demiş biz de susacağız onun terbiyesiz yakıştırmalarına. Valla namusuna laf etmiş nerdeyse hala saygı bekliyor haspam...

Alışkanlık gereği bir an kaynanayla bir olup size saracaklar sandım. Neyse ki kayınvalide sizden yanaymış, siz de zaten söylenecekleri söylemişsiniz. İnsanlar hadlerini bilmiyor ondan hep bunlar. Ne dersek diyelim zihniyet değişmeden onları da anlamıyorlar. "Ay terbiyesiz, büyüğe cevap mı verilirmiş?" demiştir içinden kesin. Alı al moru mor gitmiş o evden bence, boşverin.

sen naptın düğününde agladınmı deseydın?
ya bırak zaten herkesı memnun edemezsın dıye bosuna demıyolar düğünlerde
zaten mekana,ailene,ikramlara vs.vs. herseye takmıştır en sonda senı görüp ay buda çok heveslı canım evlenmeye demıstır:):)

Bende hic oturmadim ya hayir hep gelin damat masasini merak ederdim heveslenirdim. iste gelinle damat oturuyor kulaktan kulaga konusuyolar ne konusuyolar acaba falan merak ederdim. 1 kere bile oturamadim yanarim yanarim ona yanarim hayir evleniyorum diye oynamadim ki ben kapi gicirtisina oynarim. Sefamiz olsun ohhh

Aynen öyle saygısızlık yapıp saygı bekliyor, kadın yaşlı değil bu arada 40lı yaşlarda .

bizim zamanımıda gelinin,tebessüm etmesi bile ayıp karşılanırdı.ben, bol bol gülümsedim diye laf olmuştu.

geçen sene oğlumu evlendirdim.gelinim oynasın,gülsün diye, gözünün içine baktım.çünkü surat asarsa,mutsuz olduğunu düşünürüm..surat asmadı ama stresten dolayı ve yapısı gereği biraz sakin durdu.şimdi çok pişman,niye yeterince oynamadım, eğlenmedim diyor.

iyi yapmışsınız bence,boşverin 3. kişilerin ne dediklerini.

Çok sabırlıymışsınız, ben olsam saçına yapışmıştım.

Valla böyle bir şey yapmadıysanız gayet de tadında eğlenmişsinizdir teyze teyzelik yapmış yani illa konuşacaklar
Ayyy ne güldümm bunların garip danslarını görmüştüm de bu bıçak şovunu görmemiştim teyzeye bunu izletcem bidakine

Ay tövbe tövbe canı bir şeyler çekiyor demek kendi iştahlanmış seni kıskanıyor
Ya bir de kendi zamanında oynamayıp oturmuştur öyle köşesinde eskilerde öyle şey var ya gelinler düğünde oynamaz ele güne karşı ne deriz oynak gelin koca meraklısı düşünceleri vardır ondan da kıskanmış olabilir mutlu bir şekilde oynayıp eğlenmenizi...

Keşke "ne oldu gencliginizimi özlediniz yeniden gelin olmakmi istedi yoksa canınız?"deseydin.))
Terbiyesiz kasin ya..

Koca meraklısıysan ona neymiş, meraklıysan kocana meraklısın onu ne ilgilendirir. Hem ağzının payını vermişsin boşver.

Çok oynayıp halay çekmekten benimde ayakkabımın topuğu kırılmıştı.

teyzemin kızı azıcık az oyna koca meraklısı diyecekler diyordu.Umursadımm mı hayır topuğu yaptırıp oynamaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…