Oynamasan zorla evleniyor sanki derler oynayınca iştahlı damgası yenir yani anlamadım millet laf etmeye yer arıyor bulamıyor bulamıyor buna sarıyor ,özellikle söyleyiş tarzı çok sinirlendirdi böyle değişik bakış yüzündeki saçma sırıtış .. Ayyy.düğünü kös kös oturmak içinmi yapıyoruz,tabiki oynuycaz coşucazz..
bunun koca merakıyla ne alakası var,eğlence bu yaw
bıde kız tarafının hiç oynamadıgı düğünler vardır,meraklı gözükmeyelım dıye..bişey dıyemıyorum
bu pozitif cinsiyet ayrımcılıgı her yerde arkadas bi bitemedi..
kendi düğünümde 1 kez oturdum 2 yudum bişey içeyim diye ondada gidenleri ugurlamak için kalktım ve kendımı yıne pıstte bulmuştum:)
Akraba sonuçta diye kendimi tuttum...Keşke arsızlığa vurup "bendeki koca sende olsa sevinçten kendini kaybedersin bırak iştahı" falan diye utandırsaydın.
Bundan anlıyor bu tipler.
Oynamasan zorla evleniyor sanki derler oynayınca iştahlı damgası yenir yani anlamadım millet laf etmeye yer arıyor bulamıyor bulamıyor buna sarıyor ,özellikle söyleyiş tarzı çok sinirlendirdi böyle değişik bakış yüzündeki saçma sırıtış .. Ayyy.
Aynen öyle saygısızlık yapıp saygı bekliyor, kadın yaşlı değil bu arada 40lı yaşlarda .Yalnız bu yaşlılarda ağır ağır laflar sayıp cevap verince aman bu gençlere de birşey söylenmiyor diyor ya ayar oluyorum. Yere yatıp ağzına etmediği kalıyor sanırsın çok mantıklı şey demiş biz de susacağız onun terbiyesiz yakıştırmalarına. Valla namusuna laf etmiş nerdeyse hala saygı bekliyor haspam...
Valla böyle bir şey yapmadıysanız gayet de tadında eğlenmişsinizdirteyze teyzelik yapmış yani illa konuşacaklar
Tuttum kendimi ama gerekli açıklamayı da yaptım lakin biraz daha konuşsaydı sanırım dayanamazdım .Çok sabırlıymışsınız, ben olsam saçına yapışmıştım.
Koca meraklısı görünmekte ne var ki?
Üste çıkmışsınız iyi yapmışsınız,ben olsam daha da abartırdım.
"hayatımın anlamı ile kavuşuyoruz davul,zurna çalacaktım da gelinlikle müsait olamadım" derdim.
Gerçekten biz çok tantanalı evlendik,en çok göbek atan,kahkaha atan da bendim kendi düğünümüzde.
"Sen bi de gel gece yatakta gör beni nihahahahah" derdim ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?