Senin gelin de pek bir iştahlı

ahahaha cok güldüm ya pek iştahlıya.ay allam baska laf yakıstıramamıslar sinirlenme aklına geldıkce gül bence.ne güzel sevdiğine kavusmussun ahahaha

Nişanımda oryantelde bile oynadım valla
Düğünümde de kismetse hep oynayacağım kıvıra kıvıra. Benim en mutlu günüm ben oynamayacağım da kim oynayacak :)

Heee iştahlıyım de geç

Ooohhhh deseydin düşman çatlattim çokta mutluyum ben çatır çatır oynadim düşmanlarimda çatir çatir çatladılar ortadan ikiye diye

Aynen dımı
Bu arada benım de bır tarafım Bosnak ne dugunler oluyor, ne gelınler oynuyor sormayın gıtsın
Ben de cok severım gobek atmayı ne var bunda ayol?
Dugun benım nıye oturacakmısım?

Boşver ya kendi heveslenecek birini bulamamıştır ondan öyle diyor. Şimdi ki yaşlılar niye böyle ya gençleri kıskanıyorlar sanki. Kendilerinin içinde kalanı bizler yapınca zorlarına gidiyor. Sallama hiç.

O değilde ben o kendini yere atan gelini merak ettim şimdi. Ne yaptı ki hiphopçılar gibi kafa üstünde mi döndü. Gelinlikle nasıl yere atlaniyor tahayyül edemedim

Kadın sadece üvey anne değil üvey kaynana da olmak istiyo herhalde

Bende yemek yerken falan dedi sandım hemen atlayacaktim bende istahliyim diye :) ama siz teyzeyi takmayın kimine göre gelinin oynamasi ayıp kaçırıyor boşverin sizin en mutlu gününüzdu ve siz doyasıya tadını cikarmissiniz kimseyide ilgilendirmez.

İştahlı diyince sofrada oturken çok yemek yerken lokmayı ağzınıza taktı sandım aynı ben dicektim. Bu aralar bende iştah tavan. .

Herkesin mutlu gunune comak sokup mutsuz etmeye calisan, cekemeyenler vardir.sizinki de uvey teyze olmus..bosverin siz onu takmayin eminim bu onu cildirtacaktir...

İnsanlar bla bla

Hiç durmaz konuşur

Kime ne

Herkesin mutlu gunune comak sokup mutsuz etmeye calisan, cekemeyenler vardir.sizinki de uvey teyze olmus..bosverin siz onu takmayin eminim bu onu cildirtacaktir...
Bir daha kesinlikle aynı ortama gelmek istemiyorum kadınla ya saçma sapan konuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…