Senin gibi bir kadın olsam. Dedi.

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar geçen hafta görümcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan döndü falan. Görümcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var büyük bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da çok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 çeşit yemek çorba salata tatlı vs varmıl falan ve görümcem çok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu görümcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana dönüp " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı önüne koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten böyle bir kadın olduğun için bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime dönüp işte ben atletle kadar ütü yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Çok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 günde bir süpürge yapıyorum yemek konusunda yalan değil çok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hiç şikayet etmedi yani. Öyle atletle kadar her şeyi ütülemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yüzünden zaten

Kadının eşi sıkıntılıymış onu anlatıyor gibi geldi bana. Size kasıtlı değildir bence.
Aslında adam böyle yapmasını istemiyor kendisi dile getirdi yapma istemiyorum neye yetiyorsa onu yap diyor ama kadın takıntılı her şeyi yapacak eşimin ailesi temizlik konusunda fazla sorunlular kendisi yapıyır sonra bunalıp söylüyor sonra bana çatıyor givi oldu sanki ama bilemedim

Eşiniz az gelişmişsanirim bir cümleden etkilendiğine göre
Bilmiyorum yani normalde çok ilgili ev işi yapan bebeklerimize bakan yemek yapan öyle bir adamdır görgülüdür ama ablası bunu 3 kez dile getirdi ve o hep vardı acaba mı dedi diyorum içimden ya da o söz sonrası ben kendimi kötü hissediyorum da eşimin dediği mi batıyor bilemedim

İyi de görümceniz size sen kapı dışı edilecek kadınsın dememiş ki. Bu anlamı siz yüklemişsiniz. Ben senin gibi olsaydım kocam beni kapının önüne koyardı demiş. Kocasının evlilikten beklentisi, isteği farklı demek ki. Kapı önüne koymak tabir olarak çok yanlış ve çirkin ama ne demek istediğini anladınız herhalde. Eşiniz de akıllı olsun kimsenin lafıyla hallenmesin. Koskoca adamın bir cümleden kafası karışıyorsa bu karşı tarafın suçu değil

Bilmiyorum yani normalde çok ilgili ev işi yapan bebeklerimize bakan yemek yapan öyle bir adamdır görgülüdür ama ablası bunu 3 kez dile getirdi ve o hep vardı acaba mı dedi diyorum içimden ya da o söz sonrası ben kendimi kötü hissediyorum da eşimin dediği mi batıyor bilemedim
Açıkca dememişse siz alinmiş olabilirsiniz. Lütfen hiç takılmayın böyle şeylere

Görümceniz eşinin takıntılı olduğunu yanlış bir yoldan anlatmış. Eşinizi karşınıza alın konuşun ‘bak sen bu durumlardan etkilendin sanırım ama ablanın mutsuzluğunu görüyorsun, problem yaratmayalım durduk yere’ diye.

Y
Kızlar geçen hafta görümcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan döndü falan. Görümcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var büyük bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da çok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 çeşit yemek çorba salata tatlı vs varmıl falan ve görümcem çok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu görümcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana dönüp " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı önüne koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten böyle bir kadın olduğun için bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime dönüp işte ben atletle kadar ütü yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Çok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 günde bir süpürge yapıyorum yemek konusunda yalan değil çok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hiç şikayet etmedi yani. Öyle atletle kadar her şeyi ütülemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yüzünden zaten
Yanlıs anlama diyip her lafı sokan insanlardan nefret ediyorm
Yanlıs anlarım kardesim sinsi sinsi laf sokma!
Ablan gelsin silsin onun kalemi bu isler diyip gecin.

Ev işi için kendini paralayınca kıymet göreceğini zannedip göremeyen kadın siniri bu.
Bunun, eşinden izinsiz bir şey yapmayınca kıymet göreceğini sanan ve bakire evlenmenin kıymet görmek için en önemli şart olduğunu sanan versiyonları da var.
He deyip geçin.

Eşiniz 2 cümleyle sizi sorgulayacak bir adamsa da bir silkeleyin.

İyi de görümceniz size sen kapı dışı edilecek kadınsın dememiş ki. Bu anlamı siz yüklemişsiniz. Ben senin gibi olsaydım kocam beni kapının önüne koyardı demiş. Kocasının evlilikten beklentisi, isteği farklı demek ki. Kapı önüne koymak tabir olarak çok yanlış ve çirkin ama ne demek istediğini anladınız herhalde. Eşiniz de akıllı olsun kimsenin lafıyla hallenmesin. Koskoca adamın bir cümleden kafası karışıyorsa bu karşı tarafın suçu değil
Bu cümleye aslında anlam yüklemesi başta ama bu 3 kez söyledi sonra görümcem görümcesinin yanında da bahsetmiş sanırım ki bir telefon görüşmesinde bana bunu ima etti ve bana garip geldi yani sürekli konuşulan bir durum gibi sanki. Aslında eşinin beklentisini söylüyor ama sürekli aynı laf 7 gün içinde söylenir mi bilemedim yani rahatsız etti beni. Eşim kimseden etkilenmez aslında ama bana bu birkaç sözü söyleyince etkilendi mi dedim yani normalde sil demez kalkar siler öyle bir adam anlam veremedim ona da çok kızdım şuan tepki vermedim uzun uzun baktım kendisine ama umarım anlar

Görümceniz eşinin takıntılı olduğunu yanlış bir yoldan anlatmış. Eşinizi karşınıza alın konuşun ‘bak sen bu durumlardan etkilendin sanırım ama ablanın mutsuzluğunu görüyorsun, problem yaratmayalım durduk yere’ diye.
Yani dimi bu yol yanlış birde eşimin yanında neden yani çok garip geldi. Eşime henüz ses etmedim uzunn uzadıya baktım geçtim umarım anlar yoksa buradan tartışma çıkar bizde

Y

Yanlıs anlama diyip her lafı sokan insanlardan nefret ediyorm
Yanlıs anlarım kardesim sinsi sinsi laf sokma!
Ablan gelsin silsin onun kalemi bu isler diyip gecin.
Bana hep şöyle geliyor yanlış anlama amaa deniyorsa aha da anlamam gerekn laf diyorum hepte öyle oluyır yahu düzgün anlat anlayayım o zamana dimi garip. Zaten devam ederse kesin sorun çıkar

Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı.

Açıkça söyleyin bunu eşinize "Hayırdır, sen beni böyle bi gütme çabasında değildin; ablan ile sohbetimizden etkilendiğini düşünmek istemiyorum nitekim bu çok çocuksu bir şey olurdu ama davranışlarına baktığımda da bunu düşünmeden edemiyorum. Beni geriyor ve halimizi gereksiz sorgulamama sebep oluyorsun, böyle davranmanı istemiyorum, rahatsız oluyorum. Bir sorunun varsa bunu açıkça şimdi söyle, üzerine konuşup kapatalım; nitekim halı altı edip büyük bir kavga ile patlasın istemiyorum."

Yeter sanırım böyle bir konuşma.

Ev işi için kendini paralayınca kıymet göreceğini zannedip göremeyen kadın siniri bu.
Bunun, eşinden izinsiz bir şey yapmayınca kıymet göreceğini sanan ve bakire evlenmenin kıymet görmek için en önemli şart olduğunu sanan versiyonları da var.
He deyip geçin.

Eşiniz 2 cümleyle sizi sorgulayacak bir adamsa da bir silkeleyin.
Eşimi alıp harbi silkeleyesim geliyor bana lavanoyu sil bak buralar tozlu dedi şok oldum normalde kendi siler. Kalktı şu düşmüş bunu al şunu yıka bunu dür yok ben düreceğim defterini o olacak. Umarım etkilenmemiştir yok normalde demeyen adam şimdi deyince bana etkilendi gibi geldi ama bakalım umarım değildir

Back
X