- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Bu bilinçte olan bir insan normalde eşim ama aklını kaybetti herhal beni kızdırdı.Görümceniz haddini aşmış.
Eşiniz orada cevap vermiş.. gerçekten etkilenmişse hali değismisse ona kızın .Elimden gelen bu kadar deyin.
Ayrıca bu görevler sadece kadının değildir iş bölümü olmalıdır bunu da hatırlatin.
O an çok üzgündü bende tartışma çıkarmak istemedim ama şuan diyprum keşke deseydim çünkü kendi görümcesine de benden bahsetmiş o kadında bana ima etti keşke deseydim bilseydi sınırı
Açık açık sor sen niye ikide bir beni karıştırıyorsun kocamla aranızdaki mesele benle ne alakası var de.sessiz kalırsan olursa boşanma durumunda seninde yuvanı yaparBirde ağır laf ediyor yani kapı önüne konmak falan ne demek ben eşya mıyım
Nerden biliyorki gelinin az şey yaptığını. Böle konuşması saçma. Herkesin evliliği kendine özeldir. Kendini konu sahibinden daha iyi görüyor demekkiSize kasıtlı denilen birşey yok ki ortada onun anlatmaya çalıştığı şey, ben bu kadar herşeyini tam yaparken kocaman evi temizleyip iç çamaşırına kadar ütüleyip üç çeşit yemek koyduğum halde bana bunu yaptı, senin gibi daha az şey yapsam demek ki kapı önüne koyardı demek istemiş amacı sizi eleştirmek değil yani o da farkında kardeşi bişey istemiyor açıklama yapmanıza gerek yoktu derdini anlatmış
Biz burda birbirimizi tanımıyoruz, mesela senin kocanı hiç görmedik duymadık. Sen anlatıyorsun biz de yorum yapıyoruz. Buna rağmen hepimizin yorumundan ayrı ayrı etkileniyorsun. Hepimiz öyleyiz yani. Etkileniyoruz ister istemez. Eşinin de öz ablasindan etkilenmesi çok olağan üstü bir şey değil yani.Demek sadece ben düşünmedim kendimi fesat hissettim kimse böyle düşünmeyince ama doğru düşünmüşüm. Sizin kv de az değil ya birde anne yani oğlu mutsuz olsun ister mi insan ama bazıları istiyor demek ki. Eşim normalde kendi yapar ama çok etkilendi bence en iyisi kendine getirmek onu
Size laf etmemis, kendi esinin ne kadar takintili oldugunu belirtmek adina, boyle bir ornek vermis.Kızlar geçen hafta görümcem eşi ile problem yaşamış ve ayrılma durumundan döndü falan. Görümcem 3 kızı olan, maddi olarak sorunu olmayan bir kadın. Biraz konu ayrıntısına da şunlar var büyük bi evde oturuyorlar eve ayda bir ya da çok sıkıştığında temizlemeye bayan geliyor. Evde her akşam 3 çeşit yemek çorba salata tatlı vs varmıl falan ve görümcem çok yorulmuş evdekilere kızmış kavga etmiş falan falan yani eşiyle la ga sebebini anlamadım tam konu bu değil zaten not olsun. Bu görümcem eşiyle ilgili konuşurken bu hafta 3 kez bana dönüp " x beni yanlış anlama ama ben senin gibi bir kadın olsam kocam beni kapı önüne koyardı" dedi. Hatta bunu bir kez eşimin yanında dedi. Ben tabi şok dedim ki bende " iyi de abla sen zaten böyle bir kadın olduğun için bunalıp kavga ettin bak ben rahatım hayatımda bir sorun yok. " eşime dönüp işte ben atletle kadar ütü yapıyorum her şeyi kusursuz koyuyorum falan diye anlatmaya başladı. Eşim ablasına " ben takılmam makarna da yeriz az da giyeriz yeterki çocuklar iyi olsun x iyi olsun biz idare ederiz " dedi ama ama ama eşim sanırım bu konuşmadan etkilendi ki bana evde sürekli bunu neden yapmadın şunu yapmadın burayı silsen demeye başladı. Çok kızgınım mı yani bir garip hissediyorum kendimi.
Ben nasıl bir bayanım daha rahatım yani haftada bir dip bucak temizlik 2 günde bir süpürge yapıyorum yemek konusunda yalan değil çok iyi değilim ama elimden geleni yapıyorum eşim hiç şikayet etmedi yani. Öyle atletle kadar her şeyi ütülemem. Şimdi ben kapı dışarı edilecek bayan mı oluyorum hem bu ne demek yaa kapı dışarı edilmek ben ne yaptım da kapı dışarı edilecek bayan oldum sinir oldum ben mi yanlış anladım eşimde bir hallendi onun yüzünden zaten
Ver bakalım birde onları deneyeyim geçende vermişti birkaç arkadaş tutturamadımbelki bunlar tutar
Bir daha aynı şeyi yaparsa eşim konuşacağım mutlaka.Ben eşinizi kastettim aslında ona sorun diye. Görümceniz ciddiye alınacak biri değil bence. Ezik, mutsuz, takdir edilmeyi yanlış yerde arayan bir kadın.
Söyleyin eşiniz de onun lafını ciddiye alıp huzurunuzu kaçırmaya hevesli olmasın.
Peki bunu 3 kez söylemesi neden olabilir. Hatta kendi görümcesine bile söylemiş bunu kadın bunu ima etti banaSize kasıtlı denilen birşey yok ki ortada onun anlatmaya çalıştığı şey, ben bu kadar herşeyini tam yaparken kocaman evi temizleyip iç çamaşırına kadar ütüleyip üç çeşit yemek koyduğum halde bana bunu yaptı, senin gibi daha az şey yapsam demek ki kapı önüne koyardı demek istemiş amacı sizi eleştirmek değil yani o da farkında kardeşi bişey istemiyor açıklama yapmanıza gerek yoktu derdini anlatmış
Böylesi her şeyi yapar bence hem yanımda gözüküp hem karşımda aslındaAçık açık sor sen niye ikide bir beni karıştırıyorsun kocamla aranızdaki mesele benle ne alakası var de.sessiz kalırsan olursa boşanma durumunda seninde yuvanı yapar
Bence elimin lezzeti yok. Mesela ya çok un kokuyor lapa oluyor ya curu oluyır mesela yani nebilim ya güzel bir tat olmuyortam olarak neyini tuttamiyorsun mesela ?
elinin lezzeti mi yok acaba
Üşengeç diğer kalıbın sirinimsi hali diyelim. Diğerini demeyim. Madem bacimiz üşengeç belli ki yazdiklarnizdan öyle ama abla da ayip etmiş kocasının yanında hoş olmamış.Kapinin onune koymak hoş bir tabir degil ama sizin eşinizin yerinde olsam ufak bi cingar koparirdim heralde.
Diger konunuzdan hatirliyorum sizi baya baya ev işine, yemek yapmaya üşenen isteksiz birisiniz. 2 cocuk var diye onlarla ilgileniyorum bahanesine siginiyorsunuz ama cocuktan once de ayni davraniyormussunuz, farkli degilmissiniz.
Devamli kuru pilav mercimek makarna yediriyormussunuz. Kiziniz biri ek gida yiyecek buyuklukte? Sadece oynaymayla olmuyor beslemekte onemli.
Cocugum yok vaktim geniş buna ragmen herseyi 4 4 luk yapan, cesit cesit yemek yapan, kulot üteleyen biri degilim hic degilim ama yaptigim bir cesit yemegi de dogru durust saglikli bisey yaparim makarna pilav degil.
Şuan etli ve sebzeli yemek yaptim mesela en fazla yarim saatimi aldi gerisini kapagini kapattim kendi pişiyor.
Yarim saat oyun oynamasaniz cocuklara bissey olmaz.
Adam ses cikartmiyor ama gariban yemek bulunca napacagini sasiriyor.
Siz kendinizden rahatsizlik duydukca buraya gelip iç rahatlatiyorsunuz gibi
Üşengeç diğer kalıbın sirinimsi hali diyelim. Diğerini demeyim. Madem bacimiz üşengeç belli ki yazdiklarnizdan öyle ama abla da ayip etmiş kocasının yanında hoş olmamış.
Konu sahibi sende silkelen bence bir an önce insan kocasını düşünür gene güzel yemek yapar birde 2 çocuk var diyorsun. Sağlıksız buyurler böyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?