Senin gibi bir kadın olsam. Dedi.

Bu bilinçte olan bir insan normalde eşim ama aklını kaybetti herhal beni kızdırdı.

O an çok üzgündü bende tartışma çıkarmak istemedim ama şuan diyprum keşke deseydim çünkü kendi görümcesine de benden bahsetmiş o kadında bana ima etti keşke deseydim bilseydi sınırı

Ben eşinizi kastettim aslında ona sorun diye. Görümceniz ciddiye alınacak biri değil bence. Ezik, mutsuz, takdir edilmeyi yanlış yerde arayan bir kadın.
Söyleyin eşiniz de onun lafını ciddiye alıp huzurunuzu kaçırmaya hevesli olmasın.

Size kasıtlı denilen birşey yok ki ortada onun anlatmaya çalıştığı şey, ben bu kadar herşeyini tam yaparken kocaman evi temizleyip iç çamaşırına kadar ütüleyip üç çeşit yemek koyduğum halde bana bunu yaptı, senin gibi daha az şey yapsam demek ki kapı önüne koyardı demek istemiş amacı sizi eleştirmek değil yani o da farkında kardeşi bişey istemiyor açıklama yapmanıza gerek yoktu derdini anlatmış

Nerden biliyorki gelinin az şey yaptığını. Böle konuşması saçma. Herkesin evliliği kendine özeldir. Kendini konu sahibinden daha iyi görüyor demekki

Biz burda birbirimizi tanımıyoruz, mesela senin kocanı hiç görmedik duymadık. Sen anlatıyorsun biz de yorum yapıyoruz. Buna rağmen hepimizin yorumundan ayrı ayrı etkileniyorsun. Hepimiz öyleyiz yani. Etkileniyoruz ister istemez. Eşinin de öz ablasindan etkilenmesi çok olağan üstü bir şey değil yani.

Size laf etmemis, kendi esinin ne kadar takintili oldugunu belirtmek adina, boyle bir ornek vermis.
Ortada sorun filan yok, havadan nem kapmayin

Bir daha aynı şeyi yaparsa eşim konuşacağım mutlaka.

Peki bunu 3 kez söylemesi neden olabilir. Hatta kendi görümcesine bile söylemiş bunu kadın bunu ima etti bana

Aslında o kocasının ne kadar anlayışsız, huysuz bir insan olduğunu anlatmak istemiş.
Ama anlatamamış. Üslup sıkıntılı.. :S

Kapinin onune koymak hoş bir tabir degil ama sizin eşinizin yerinde olsam ufak bi cingar koparirdim heralde.
Diger konunuzdan hatirliyorum sizi baya baya ev işine, yemek yapmaya üşenen isteksiz birisiniz. 2 cocuk var diye onlarla ilgileniyorum bahanesine siginiyorsunuz ama cocuktan once de ayni davraniyormussunuz, farkli degilmissiniz.

Devamli kuru pilav mercimek makarna yediriyormussunuz. Kiziniz biri ek gida yiyecek buyuklukte? Sadece oynaymayla olmuyor beslemekte onemli.

Cocugum yok vaktim geniş buna ragmen herseyi 4 4 luk yapan, cesit cesit yemek yapan, kulot üteleyen biri degilim hic degilim ama yaptigim bir cesit yemegi de dogru durust saglikli bisey yaparim makarna pilav degil.

Şuan etli ve sebzeli yemek yaptim mesela en fazla yarim saatimi aldi gerisini kapagini kapattim kendi pişiyor.
Yarim saat oyun oynamasaniz cocuklara bissey olmaz.
Adam ses cikartmiyor ama gariban yemek bulunca napacagini sasiriyor.

Siz kendinizden rahatsizlik duydukca buraya gelip iç rahatlatiyorsunuz gibi

Yok ben senin gibi olsan kapı dışarı konarmisim baksana abla bir elim yagda bir elim balda sen ise cilekes yasiyosun bu hayatı bana yontma meseleyi sorun sende var bende değil derdim ben olsam.
Kendi dandik hayatlarini örnek gibi gösterip sen kötü kadinsin kardesim katlaniyor demiş resmen.

Üşengeç diğer kalıbın sirinimsi hali diyelim. Diğerini demeyim. Madem bacimiz üşengeç belli ki yazdiklarnizdan öyle ama abla da ayip etmiş kocasının yanında hoş olmamış.
Konu sahibi sende silkelen bence bir an önce insan kocasını düşünür gene güzel yemek yapar birde 2 çocuk var diyorsun. Sağlıksız buyurler böyle olmaz

Orasi oyle zaten, bir laf sokmak yerine dogru durust soylese bir abla olarak daha iyi olurdu. Ama hem cocuklu ev hem kendileri için hic saglikli bir beslenme tarzlari yok. Temizligi filan konu bile etmiyorum, ev daginik olsun, biraz da tozlu olsun onemli degil ama beslenme onemli yahu.

İkisi de calissa anlayacagim ama evde durup "ben bebeklerimle ilgileniyorum yetiyor" diye dogru durust yemek yapmamakta hoş degil adam mi aksam gelip yapsin yani? Zaten cesit cesit yemek bekleyen yok bir cesit ama saglikli yapaydi.

Konu sahibinin surekli yemek duzeni sagliksiz. Benim bile içime oturmuş bu nasi yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…