Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27 yaşında 5 çocuk annesi mi?!6 yıl kadar bebeğim olmadı
Şuan ikinciye hamileyim . Hiç takmadığım halde insanların gereksiz zırvalıklarıyla bunaldığım anda rabbim nasip etti .
Kendi öz ve öz ablamın bana kurduğu bir cümle geldi aklıma
Kendisi 27 yaşında ve beş çocuk annesi
6. Yıda geçen ay aldırmış
Aynen şu cümleyi kurmuştu
" erkek çok istiyoruz buda kız olursa sana verirdim ama çocuğumda olsa kardeşime veremem ."
Ben daha kaç yaşındayım yahu dedim
Daha yirmilerimin başındayım
Üstelik senin evladın benim yeğenim , sence senin çocuğuna göz dikecek kadar karaktersiz miyim ?
Kendi kafasında kendi kurup kocasıyla beni çocuğuna çullanan sözde akbaba etmişti kendince
O gün bugündür işim olmuyor
Veren Allah peşpeşe veriyor
Allah hayırlı anne baba olma sükünetini versin bize
Üremeyi marifet sanmayı değil
Evet canım27 yaşında 5 çocuk annesi mi?!![]()
Turkiye de yasak.seni cok cok iyi anliyan biri olarak gercekten sabir dan basks care yok.benim de 6 yil olmadi ilk yildan istedik ve 6 yil dr dr gezdim.neler cektim neler bir ben bir Allah bilir.iki tup bebek iki asilama daha laproskopi vs...saymakla bitmez.20 binlira harcadik kabaca.okadar yipaniyosunki bu yol cok uzun cok dikenli.sana yemin ederim Rabbim senin cektigini goruyor sakin isyan etme ve duaya saril sadece dua ya.Allaha anlat derdini insanlara degil.esine bile anlatma sadece Allaha yalvar ona agla iste iste iste .emin ol ayni duygulari ayni caresizligi yasayan biri olarak umudunu yitirme.Bütün gece uyumadim
bütün gece düşündüm
bütün gece ağladım. ..
asla isyan etmedim
aksine teşekkür ettim allahım iyiki bana bu sınavı nasip ettin dedim...
6 yıldır evliyim 3 yıldır çocuğum olmuyor.. sebebsiz infertilite. .
ben bunu stresime bağlıyorum tabi Rabbimin nasibini de var. . o ol demeden olmaz biliyorum tevekkül ettim bekliyorum. .
Bu yaz nasip olursa tüp bebek düşünüyoruz. ..
3 yılda çok yıprandik 10 yıl 20 yıl bekleyenleri tebrik ediyorum sabrina sabır katan allaha hamdediyorum. ..
çok zor bir sınav bunu bitek yaşayan bilir. .
Gelelim asıl mevzuyu. ..
dün akşam ablamla telefonda konuşurken dediki
AYŞE DE TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYOR. .
AYŞE NİN 3 KIZI VAR NASIL YANİ DEDİM
3 kızı olduğu için 4 cü erkek embriyo koyduracaklarmis. ..
böyle bişey nasıl düşünürler 3 tane sağ salim evlat vermiş allah. ..
telefonu kapatıp binlerce şükür ettim allahım iyiki bu zihniyete değilim iyiki bana bu sınavı layık gormussun diye o kadar çok agladimki. ..
Yüreğim kırıldı Rabbim bitaneye Hasretim onlar cinsiyet ayrımı yapıp erkek tüp bebek yaptiracaklarmis. .
benmi çok hasasim normal biseymi bu beynim durdu yemin ederim. ..
insanlar nasıl farkına varmazlar allah size bu dünyadaki en büyük mucizeyi evladı nasip etmiş. .. bir damladan bir insan düşünebiliyor musunuz. ..
böyle bişey yapılıyor mu gerçekten devlet buna izin veriyor mu cinsiyet ayrımı yapmak yasak değilmi tüp bebek merkezlerinde. .. ???
Ben de 27 yaşındayım, kendime zor bakıyorum27 yaşında 5 çocuk annesi mi?!![]()
Çok erken evlenmiş sanırım. Üremesi kendi bileceği iş tabi, inşallah iyi bakabiliyordur.Evet canım
Ürüyor durmadan
Benim bu yaştan sonra istesem de 5 çocuğum olamaz zaten.Ben de 27 yaşındayım, kendime zor bakıyorum
Bazen "anne olmasam mı ? nası bakcam ben ?" filan diyorum.
2 tane doğurabilmem için 2 tane ev bırakabilmem lazım onlara ben öldükten sonra, zebil olmasın çocuklarım.
Ama insanlar rahat demek ki. Her şeyi geçtim, 5 tane çocuğum olsa, büyümüşler var saysak,
akşam dışarı çıksalar hepsi, eve gelene kadar ayrı ayrı 5 tane çocuğu düşünüp "naptılar?, nerdeler ? ,ne zaman gelcekler?"
diye düşünmek çok zor![]()
Sadece ürüyorÇok erken evlenmiş sanırım. Üremesi kendi bileceği iş tabi, inşallah iyi bakabiliyordur.
Kim erkek çocuk istiyorum dese hemen pipi hayranlığına yoruluyor bu durum. 3 kızı varmış bir de erkek istiyormuş ben anormal bir durum göremedim.
3 oğlu olan bir de kız istiyorum dese herkes inşallah olur der ama iş erkek çocuk istemeye gelince hemen erkek meraklısı ilan ediyorlar.
Kendim tercih eder miyim bu yolu asla ama karşımdakini de yargılayamam.
Allah size de tez zamanda nasip etsin inşallah.
Al işte sen de pipi meraklısı oldunbende bunu anlamıyorum yahu.. tamamen insanların kendi tercihi, neden illa erkek çocuk istendiğinde meraklı damgası vuruluyor ki? ha ben cinsiyet tercihi yaptırır mıyım? asla.. bir şekilde o tercihle imtihan olacağıma inanırım çünkü, akışına bırakırım.. gel gelelim şimdi hamile kalsam yine oğlum olsun derim, sanırım kızların nazıyla çok aram yok, yeğenlerim hariç :)
6 yıl kadar bebeğim olmadı
Şuan ikinciye hamileyim . Hiç takmadığım halde insanların gereksiz zırvalıklarıyla bunaldığım anda rabbim nasip etti .
Kendi öz ve öz ablamın bana kurduğu bir cümle geldi aklıma
Kendisi 27 yaşında ve beş çocuk annesi
6. Yıda geçen ay aldırmış
Aynen şu cümleyi kurmuştu
" erkek çok istiyoruz buda kız olursa sana verirdim ama çocuğumda olsa kardeşime veremem ."
Ben daha kaç yaşındayım yahu dedim
Daha yirmilerimin başındayım
Üstelik senin evladın benim yeğenim , sence senin çocuğuna göz dikecek kadar karaktersiz miyim ?
Kendi kafasında kendi kurup kocasıyla beni çocuğuna çullanan sözde akbaba etmişti kendince
O gün bugündür işim olmuyor
Veren Allah peşpeşe veriyor
Allah hayırlı anne baba olma sükünetini versin bize
Üremeyi marifet sanmayı değil