- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Amin tsk ederim:)) Dimi aynen kimsin yani kolay olmuyor bu çocuk 9 ay tasi dogur geceleri sen çek gelsin gaynanaa torunum torunum al sana torun(nah isareti)Kız sen doğurdun değil mi, hayırlı olsun
Valla ben daha şimdiden koruyorum cazgırlık yapıyorum ki 5 haftalıkBensiz bir yere yollayacağım, hele görümcem habersiz alıp götürecek ha, saçını başını yolarım.
Zaten görümcemle kayınvalidemlerle kavgalıyız görüşmüyorum, bir de bensiz mi yollarım gerçekten nah işaretiAmin tsk ederim:)) Dimi aynen kimsin yani kolay olmuyor bu çocuk 9 ay tasi dogur geceleri sen çek gelsin gaynanaa torunum torunum al sana torun(nah isareti)
Aynen öyle cinsiyeti ne olursa olsun insan heycanla bekliyor dimiZaten görümcemle kayınvalidemlerle kavgalıyız görüşmüyorum, bir de bensiz mi yollarım gerçekten nah işaretiAcaba benim oğlum mu olacak kızım mı
Görgüsüz zaten benimkiler düşük yaptım diye kutlamaya gitmişlerdi şimdi ben 9 ay taşıyacağım gelip torunum diye salça olacak başıma yok ya
Benden çıkanı sevmez zaten oğlunun gözüne girecek ya o oğlunun da gözünü oyarım orası ayrı. Hepsinin gözünü oyarımAynen öyle cinsiyeti ne olursa olsun insan heycanla bekliyor dimiaynen öyle sevmediginiz garının cocugnuda sevemezsiniz
Yürü bee deli yurekBenden çıkanı sevmez zaten oğlunun gözüne girecek ya o oğlunun da gözünü oyarım orası ayrı. Hepsinin gözünü oyarım
Çocuğun Var mı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?