Senin karın da az değil demiş

Ya bende şuna takıldım.. eşinle aranda 15 yaş mı var? Kafam karıştı

Bebek kac aylik ki corba iciyor?

Daha cok kucuk diye hatirliyorum, kucucuk bebegi oyuncak bebek gibi oradan oraya goturmelerine izin vermemelisiniz.

Ve sorunun basi esiniz. Agirliginizi ona koymalisiniz.

Sorumlulugun sorsak 3te birini almiyordur ama isine gelince ben babasiyim, ne istersem o olur diyor.

Amin tsk ederim:)) Dimi aynen kimsin yani kolay olmuyor bu çocuk 9 ay tasi dogur geceleri sen çek gelsin gaynanaa torunum torunum al sana torun(nah isareti)

Amin tsk ederim:)) Dimi aynen kimsin yani kolay olmuyor bu çocuk 9 ay tasi dogur geceleri sen çek gelsin gaynanaa torunum torunum al sana torun(nah isareti)
Zaten görümcemle kayınvalidemlerle kavgalıyız görüşmüyorum, bir de bensiz mi yollarım gerçekten nah işareti Acaba benim oğlum mu olacak kızım mı

Görgüsüz zaten benimkiler düşük yaptım diye kutlamaya gitmişlerdi şimdi ben 9 ay taşıyacağım gelip torunum diye salça olacak başıma yok ya

Konu sahibi ne kv nize ne görümcenize kızın bence
Asıl bu duruma gelme sebebiniz eşiniz ve sizsiniz...

Eşiniz annesi "karın bu eve gelemez"diye aradığında "eşime ve evliliğime saygısı olmayan benide arayıp sormasın"demeyip at koşturmalarına izin verdiği için,

Sizde bebeğinizi size bu kadar tepkili insanlara "sevsinler" diye gönderdiğiniz için

Siz tavrınızı baştan koysaydınız değil bebeğinizi sizden habersiz almak destursuz kapınızı bile çalamazlardı...

Aynen öyle cinsiyeti ne olursa olsun insan heycanla bekliyor dimi aynen öyle sevmediginiz garının cocugnuda sevemezsiniz

belki 15 yaş farkla ilintilidir belki değildir
ama sizi çocuk görüyorlar pek kaale almıyorlar sanki
bizim ailede küçük evlenen gelinlerin hepsi ancak şöyle bir 10 seneden filan sonra -yani 30larını geçince- kendi kişiliklerini, isteklerini vs. kabul ettirdiler.
bu da çok anormal değil aslında 20 yaş evlilik için erken, ben de 20 yaşında kimseyi kaale almam. ha ama ben görümce elti vs. olarak elbette kimsenin işine karışmam, kimsenin bebeğini kimseden habersiz sevmem, bunlar ayrı. özellikle kayınbabanız cidden tam karınağrısı bir adammış, üzüldüm. ama 20 yaşında bir insanı da evli de olsa anne de olsa kaale almam çok zor olur gerçekten .
yani onlar karakter olarak sıkıntılı siz de yaş olarak küçüksünüz, mesafenizi koyarsanız zamanla değişir bu durumlar ama epey zaman ister diye düşünüyorum.

Ben olsam vermem bebegi..sen uygun gördüğün zamanda esin götürsün sevsinler ya da senin evine gelip sevsinler..cocugunu bu kadar sahiplenmeleri hic normal degil.o çocuğun annesi sensin cocugun zamanla aklini karistirmalarina musade etme

Bununla ilgili dahha oncede konu actin hatirliyorum..
malesef degisen bisey yok
Bebegin kac aylik oldu bilmiyorum
Ben vermeyin demistim hala da diyorum
Gorumcemin bebegine annesi bakiyor yarim gun kendi annesine bile mudahale ediyor
Olabilir sonucta ama kendi annesi
Ben benisevmeyen insana cocugmu sevdirmezdim cok istyorsa suyuma gitsin derim
Kp bıyıklı esimin yegenini opuyor inan icim gidiyor. Hamile değilim ama kp biyigi kesmeden opemez. Annem sacmala soylenir mi diyor da torun sevmekse katlancak yani ısrarla soyluyorum vermeyin
Anne basinda yokken herkes daha fazla mincikliyor bebekleri

Görümce eşinden 5 küçük senden on büyük 32 yasında sen 22 sin o halde bu durumda eşin de 37 oluyor valla ben 31 yasındayım 37 büyük yaa evlenmezdim neyse orayı gecelim hani bana ne di mi

Görümcen kaynanan kayınpederin hepsine kalaylamak istiyorum 3u de terbiyesiz bence görüşmeme şansın yok mu ben yollamam çocugumu yeminle sevmek isteyen gelsin sevsin derim

Tabii ki size soracak çünkü yeğeninden önce SİZİN ÇOCUĞUNUZ.
Pişkin insanlara tahammülüm yok. Yeğende olsa anne babası sizsiniz.
Bence artık alıp götürme olayını istemediğinizi söyleyin.
Sevecekse gelip sevsinler götürülmesi gereken bir durum olursa siz götürürsünüz sonra çocuğu da alır gelirsiniz.

Bana Allah'in , devletin emaneti olan bir canı baskasi benden alirken tabi ki izin istiyecek. Ben böyle söylerim. Kirilmasin bu böyle. Gerekirse halaya, teyzeye ,anaanneye, babaanne emanet edilir. Buna da anne karar verir. O bebek sizin sorumlulugunuzda. Belki alti degisecek belki vitamini verilecek , belki uyku , yemek saati. Izah edin anlasinlar

Canim o duuguyu cok iyi biliuorum esimin teyzesiyle ayni binada otururken yeni dogan bebehimi benden izinsiz alip goturmeye kalkisti bikackere ve herdefasinda basarili olamadi vermedim! Yan dairede insaat yapoliyor ici evin aldi cocugu oraya goturuyo bana sormadan..geri aldim kucagindan orasi tozlu goturme dedim baska birgunde aniden bize geldi hic bisey demeden cocugu kundakladi aldi gitti evine goturdu hemen pesinden ben gittim hizla aldim cocumu tabi suan bana dusmablar sirf bu sebepten herkez haddini bilecek arkadas

Haklısın tabi ki sana haber vermek zorunda sen de tepkini koymussun iyi olmus

Ama ona sen de dogur bir tane o zaman goruruz yazma yine de sen kotu olursun

Yalniz ben kendi anne babama bebegimi birakip gidemem ya da goturmelerine izin veremem cocugumun basindan ayrilamiyorum cok mu pimpirikliyim ne

Kv cocugu goturmek istediginde sen de gitsen yaninda araniz bozuk olsa da? Cocugu ayirmasan gozun onunden? Karın bu eve gelemez di¥orsa o kadinin dogurdugu cocuk da gelemez bunu bimeliler

Insanlar cocukların annelerine saygi duymali sizin kv kp gorumcede bu yok size saygilari yok bi ana olarak

Artik agirligini koyman vakti gelmis

Bana saygisi olmayan bi insan benim cocugumu sevemez, kucagina alamaz, misal kuzenim ile konusmuyoruz ama bebegim sevmeye kalkardi izin vermezdim o benden kucuk ve hatali olan o, once o adim atacak dedm geri durmadim ve o adim atana kadar bebegimi sevmesine izin vermedim

Inceden inceye ipleri elinize almaya baslamalisiniz

Benim babam cocugu kucagina alip gezdirirken bile gozumu ayrmiyorum ben uzaga gitsin istemiyorum

Cok pimpirikliyim sanirim:)

Son düzenleme:
Her gün her gün çok yanlış bi düzen. Kv resmen beni de anne bilsin bana bağlı olsun diye uğraşıyor bence. Kendi evladı mı da her gün görsün. Getir götür işini bırakın artık çocuk gitmesin. Haftada bi gelsin görsün.

Valla çocuk mutluysa boşverin gönderin. Krizi fırsata çevirin. Gurbetye yek başına iki bebiş büyüten bir anne olarak tavsiyem bu yönde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…