Senin karın da az değil demiş


Peki bundan sonra Atmlik yapar mı?
 
taviz tavizi doğurmuş resmen
bir daha asla göndermeyin çocuğunuza bir gürleyin benden habersiz kimse çocuğumu bir yere götüremez sevmek isteyen gelsin evimde sevsin diye
bu ne böyle annem annemler ikiz doğuraydın birini ben alaydımlar beni daha çok seviyor bende duruyorlar
kaynanan görümcen kayınbaban hepsi kötü niyetlinin dik alası
bunlar senin çocuğunu sana karşı doldururlar sen hangi kuralı öğretmeye kalksan inadına çocuğun dediğini yaparlar vs vs bitmez sınırını çiz şimdiden
hiç çocukla görüştürülmemeyi hak etmişler ama en azından kocana karşı bir daha evimde görsünler göreceklerse de
iyi vallahi be oğlunu gelini hiçe say evine bile alma onları sonra getir torun sevelim bir de seni hiçe sayarak ha .......... oradan
 
ben daha ilk konuya yorum yazarken eşinin dediklerini okudum az sabret canım okulunu bitir işe başla ondan sonra çek git bu evden diyebiliyor mu
o zaman geldiğinde sen evden gidersin ya adam olur ailesinden uzağa taşınıp sana iyi davranır ya defolup gider gencecik kızı almış ne biçim davranıyor
senin aileni arkanda görmemişler ezip duruyorlar
annesi babası ne ki oğulları ne olsun
 
Güneşçiğim sen cidden hata üstüne hata yapmışsın. Okurken ailenden kaçmak için evlenmişsin. Yaşın küçük, eşin senden büyük. Seni adam yerine koymuyorlar ve hep bir mücadele içindesin. Bebeğin var kv'den başka bakacak kimse yok bakıcı desen eşin tek maaş. Ben şunu anlamadım; sen hukukçusun değil mi? Bildiğim kadarıyla devam zorunluluğu yok. Kv'ye bebeği sadece sınav dönemlerinde mi bırakıyorsun yoksa okula giderken mi? Babanın maddi durumu iyiyse ondan maddi olarak destek alıp bebekler için kreş gibi yerler var ya oraya bırak. Derslerin sabahtan akşama kadar değildir sanırım. Sen derse girerken bebiş orada kalır sen dersten çıkınca alırsın. Birde sen hukukçusun nasıl bebeğin senden alınabileceğini düşünüyorsun ki? Daha 7,5 aylıkmış. Senin bu aileye kendini saydırman lazım çünkü seni çocuk olarak görüyorlar. Bunu iki şekilde yapabilirsin. Öncelikle eşinin sana saygı duymasını sağlaman lazım. Eşin sana nasıl saygı duyar bunun üzerine yoğunlaş. Bana maddiyat ve işle gibi geldi. Yani paran olacak, işin olacak ve yaşın olacak. Bu aile bunlardan anlar gibi.
 
Birde mümkün mü bilmiyorum ama ailenle aranı düzeltmeye çalış. Gelsinler gitsinler. Kocanın ailesi güç ailesi. Güçlü olandan çekinirler ancak.
 
Birde mümkün mü bilmiyorum ama ailenle aranı düzeltmeye çalış. Gelsinler gitsinler. Kocanın ailesi güç ailesi. Güçlü olandan çekinirler ancak.
Annem babam ayrı. Eşim annemle kavgalı zaten konuşmuyorlar. Babam da sonradan başka bir kadınla evli olduğunu bir çocuğu olduğunu bir de eşinin hamile olduğunu öğrendik
Zaten dün akşam da bir aileye bak anne ... Baba ... Kız ne olsun dedi
 
Oyy kuzum ya Onun ailesinin açığı yok mu? Oradan oynayacaksın. Başka yolun yok gibi görünüyor. İyice izle ailesini mesela görümcen boşanmış. Buradan vur. Seninde ablan boşandı benimkiler gibi de. Yyani hoş değil ama mecbursun kisen zeki kızsın bulursun bir şeyler.
 
Yapar ama yetmez manevi olarak kimse destek çıkmaz annem oh olsun der

Manevi olarak malesef kendi kendinize yetmek durumundasınız şu anda. Hani babanızın durumu süper iyiyse ve size destek çıkacak olsa alternatif oluşurdu en azından.
Bu durumda 1 yıl dişinizi sıkıp sonra bir işe girmek dışında bir şey kalmıyor geriye. O zamana kadar çocuğunuz kreş yaşına gelir ve siz de geçinir gidersiniz diye düşünüyorum.
 
Onun ailesinin o kadar açığı var ki yalan dolan. Söyleyince evet öyle diyor yine saydırıyor benimkilere
 
Onun ailesinin o kadar açığı var ki yalan dolan. Söyleyince evet öyle diyor yine saydırıyor benimkilere
O zaman aynısını yap sende evet öyle de sende saydır. Birde eşine ve psikolojik olarak bastır yapabiliyorsan. Söyleyeceklerini az ima yoluyla söyle sonra aa yanlış anladınız de çık işin içinden.
 
Of yaa ben bu erkeklerin üste çıkma tarafını anlamıyorum.
Ama sunu anlamıyorum, seni ailesine karşı hep savunan bir kişinin bir anda sana hakaret neden saydırdığına :S
 
O zaman aynısını yap sende evet öyle de sende saydır. Birde eşine ve psikolojik olarak bastır yapabiliyorsan. Söyleyeceklerini az ima yoluyla söyle sonra aa yanlış anladınız de çık işin içinden.
Yok yemiyorlar onu hata demek istemediğim şeyleri Dedi diyorlar üstüne denedim hem de çok
 
Of yaa ben bu erkeklerin üste çıkma tarafını anlamıyorum.
Ama sunu anlamıyorum, seni ailesine karşı hep savunan bir kişinin bir anda sana hakaret neden saydırdığına :S
Sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor. Çok ağır şeyler söyledi hem de saatlerce bildiğin nefret kustu bana
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…