Sorunun cevabına ben hariç herkes evet Dedi bu Zamana kadar. Ama evet galiba tüm o pisliklerden kurtulmak için yaptım. Babamın durumu çok iyi maddi yönden bir sıkıntımız yoktu ama babam sadece bana atm lik yaptı bu zamana kadar
Yapar ama yetmez manevi olarak kimse destek çıkmaz annem oh olsun derPeki bundan sonra Atmlik yapar mı?
Kardeşin abin ablan teyzen falan yok mu hiç?Yapar ama yetmez manevi olarak kimse destek çıkmaz annem oh olsun der
Annem babam ayrı. Eşim annemle kavgalı zaten konuşmuyorlar. Babam da sonradan başka bir kadınla evli olduğunu bir çocuğu olduğunu bir de eşinin hamile olduğunu öğrendikBirde mümkün mü bilmiyorum ama ailenle aranı düzeltmeye çalış. Gelsinler gitsinler. Kocanın ailesi güç ailesi. Güçlü olandan çekinirler ancak.
En büyük benim.iki kardeşim var biri 21 yaşında üni okuyor özelde. Biri 12 yaşında babamlarla yaşıyorKardeşin abin ablan teyzen falan yok mu hiç?
Oyy kuzum yaAnnem babam ayrı. Eşim annemle kavgalı zaten konuşmuyorlar. Babam da sonradan başka bir kadınla evli olduğunu bir çocuğu olduğunu bir de eşinin hamile olduğunu öğrendik
Zaten dün akşam da bir aileye bak anne ... Baba ... Kız ne olsun dedi
Yapar ama yetmez manevi olarak kimse destek çıkmaz annem oh olsun der
Onlar gelsin gitsin mesela arada. Kuzenlerin varsa onlarla konuş. Yani seni yalnız ve güçsüz görmesinler.En büyük benim.iki kardeşim var biri 21 yaşında üni okuyor özelde. Biri 12 yaşında babamlarla yaşıyor
Onun ailesinin o kadar açığı var ki yalan dolan. Söyleyince evet öyle diyor yine saydırıyor benimkilereOyy kuzum yaOnun ailesinin açığı yok mu? Oradan oynayacaksın. Başka yolun yok gibi görünüyor. İyice izle ailesini mesela görümcen boşanmış. Buradan vur. Seninde ablan boşandı benimkiler gibi de. Yyani hoş değil ama mecbursun kisen zeki kızsın bulursun bir şeyler.
O zaman aynısını yap sende evet öyle de sende saydır. Birde eşine ve psikolojik olarak bastır yapabiliyorsan. Söyleyeceklerini az ima yoluyla söyle sonra aa yanlış anladınız de çık işin içinden.Onun ailesinin o kadar açığı var ki yalan dolan. Söyleyince evet öyle diyor yine saydırıyor benimkilere
Yok yemiyorlar onu hata demek istemediğim şeyleri Dedi diyorlar üstüne denedim hem de çokO zaman aynısını yap sende evet öyle de sende saydır. Birde eşine ve psikolojik olarak bastır yapabiliyorsan. Söyleyeceklerini az ima yoluyla söyle sonra aa yanlış anladınız de çık işin içinden.
Sinirlenince gözü hiçbir şey görmüyor. Çok ağır şeyler söyledi hem de saatlerce bildiğin nefret kustu banaOf yaa ben bu erkeklerin üste çıkma tarafını anlamıyorum.
Ama sunu anlamıyorum, seni ailesine karşı hep savunan bir kişinin bir anda sana hakaret neden saydırdığına :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?