Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Bwn kimim ki kime annelik dersi vetiyim yok böle bişi olmadı.benim yanımda benim çıcuğumu kötü örnek göstererek yüksek sesle böyle bir eğitimin verilmesi bana saygısızlık

Toplum olarak kafayi yemisiz yorumlari hayretle okuyorum ciddi ciddi konu sahibini haksiz mi buldunuz siz simdi? Bi cocuk bi cocuga sariliyor, diger anne benim cocuguma kimse sarilamaz diye bagirip 3 yasindaki cocuga tecavuzcu gibi davraniyor, konu sahibi manyak dedi diye suclu oluyor oyle mi? Manyaga manyak derler ne diyecekti baska? Az bile demissin sen bosuna ofke kontroluyle falan ugrasma.

Neden 3 yasına basacak cocugum var demiyorsunuz da
Hep ay hesabı
Ben de bunu merak ederim

Bu arada ben o hanımla muhatap olmaz uzaklasırdım
Cocukların davranıslarında bır ay bıle farkedebılıyor
Insanların daha ıyı anlayabılmesı acısından
Bu sadece kısılerde degıl, drlar kıtaplar vs hep ay ıfade edıyor
Uc yas denılıp gecılebılırde ancak hep ay takıbı yapıldıgından ınsanda alıskanlık olarak da kalıyor

Çocuğum zarar vermiyordu sadecr yabancılara sarılmsması gerektipini söyledim ama oğlan beni anlamafı sanırım boş baktı

Aynen katılıyorum
Çocuk çocuğa sarılır da öper de ne var bunda? Adı üstünde çocuk, saf, dünyadan habersiz, sevgi dolu.

Aynen dediğiniz gibi ben küçükken annem başka uzakta çocuk varsa el sallatırdı , çocuk parkındaysak kardeş var hadi git oyna derdi. Yeni nesil anneler asosyal, hayatı telefon tipler yetiştiriyorlar, çok yanlış.

Sorun bende mi diye çok üzüldüm ama yine de hanıfendiolmam gerekirdi

Bwn kimim ki kime annelik dersi vetiyim yok böle bişi olmadı.benim yanımda benim çıcuğumu kötü örnek göstererek yüksek sesle böyle bir eğitimin verilmesi bana saygısızlık
Ya cnm o onu oyle anlamıstır
Oda senın annelıgıne saldıraya gectı ıste
Parkta cok tuhaf anneler var
Cocugumuzu parktakı tehlıkelerden koruyamız gerektıgı gıbı boyle annelerden de korumamız gerekıyor
Mesela kendı cocugunu bırakıp, baskasının cocuguna oyle oynama soyle yapma dıyen anne profılı bıle var
Sana ne bnm cocugumdan oturdugun yerde
Yanı sen o an kendını tutamayıp tepkı vermıs olabılırsın, haksız bulmuyrm senı
Muatap olmamak cocugunu ondan korumak daha ıyı olurdu

Ben dersimi aldım aslunda temel soryn şu benzer başka bir olayda öfkeme hakim olabikecek miyim 35 yaşundayım.artık benim için bşrçok şey farklı olmalu
Bilinçli bir insan olduğunuzu düşünüyorum.farkında olmanız ve düzeltmeye çalışmanız zaten guzel bir adim.bu kk kadınları da abartılı yorumlar yapıyor bir anlık agzinizdan çıkmış da olabilir hemen yardim al felan insanı deli yapıyorlar abartmasalar insanlık hali hayır haketti felan deseniz anlayacağım da sizde o anki öfke kontrolsuzlugunun farkindasiniz.burdaki herkes sanki 4.4 luk çok ciddiye almayın bazı yorumlari

Çocuğum zarar vermiyordu sadecr yabancılara sarılmsması gerektipini söyledim ama oğlan beni anlamafı sanırım boş baktı
Yok cnm zarar vermedıgını analdımda
Kadın oyle ımıs gıbı kızına ıt falan falan dedı ya
Senın oglun o duydugunu uygulamasın dıye o kadının soyledıgını duzeltmen anlamında yazdım onu
Hatta kadına da ıyı kapak olurdu

Sorun bende mi diye çok üzüldüm ama yine de hanıfendiolmam gerekirdi
Yahu bakma yorumlara haksiz falan degilsin. Cocugun itmis bile olsa bagiramaz kimse. Ki sarilmis ya dunyanin en masum seyi hani itmis olsa refleks diyecegim. Kendince mahremiyet egitimi veriyor ama bunun yolu bu degil. Kendi cocugunu dusunurken seninkini hice saymis, rencide etmis, ay cok sacma sapan bi durum. O yuzden hic de hanimefendiligini bozdugunu falan dusunmuyorum bosuna kendini sucladigini dusunuyorum hatta.

Valla şu dünyada herkesin anladığı bi dil var çoğu da maalesef insanlıktan anlamıyo o yüzden sana kızamadım

İşte bahsettiğim şeylerden biri de bu şekilde yazılar her çocuk ne zaman kendini.hazir hissederse o zaman tuvalet eğitimi.verilir.Naparsan yap çocuk istemediği sürece tuvalet eğitimi verilmez.Allah askina hosunuzami gidiyo böyle insanları endişelendiren cevremde o kadar çok çocuk gördüm ki o.zmanlarda bezi hala bırakamamış. Hepside gayet normal çocuklar. Herkes her konuda uzman hemen doktora danış.

Tabi ki sacmalik kadinin yaptigi.
Ancak 33 aylik olup bezli olmasada sacmalik, oglunuz konusuyor olsada sacmalik. Hatta cocugunuz 5 yasi da olsaydi da kadinin yaptigi sacmalik olurdu.

Bu arada sizin de kadina manyak demeniz buyuk saygisizlik.

Çocuğuna yanımda kendisini nasıl cinsel sarılmalardan koruma eğitimini benim daha altı bezli bebeğimi örnek göstererek veriyor.onurum kırıldı.sorun itme değildi.iğrendim.üzüldm

Valla hiç kendinizi üzmeyin çok doğru yapmışsınız. ÖYLE kadınlar kibarliktan anlamaz.insan evladı oldumu gözü.bisey görmez.öyle anneler olduğu sürece o masum yavrular napsin

Sizi haksız bulmadım .
Bende aynı tepkiyi verebilirdim.
Kendini dört dörtlük bilinçli anne sanan insanlara şaşırım hep yani bu küçük bir çocuk tabiki Sarıla bilir.
Ben kızımı parka götürsem hep diğer çocuklar ile arkadaşlık kurup oynamaya yönlendiriyorum .
Buradan dersimi aldım, demek ki yapmamak gerekiyor.

Çocuğuna yanımda kendisini nasıl cinsel sarılmalardan koruma eğitimini benim daha altı bezli bebeğimi örnek göstererek veriyor.onurum kırıldı.sorun itme değildi.iğrendim.üzüldm
Cok bildigini saniyomus ama hic bi halt bildigi yok. Sadece kendi cocugunu dusunen Bencil manyagin teki.

Yeni nesil ebeveynler beni gelecek adına acayip endişelendiriyor. Birbirinden tiksinen, asosyal nesiller büyüyecek gibi.
Aaa hanımefendi şimdi gelirler.yok o yaşta çocukların bu dönemi oluyo. Biraz kitap okuyun derler. Bi versiyon daha anneler var.Aa çocuklar öyle sevmez mıç mıç cool olurlar.Çocuk ya onlar allah aşkına.Çocuk sarılırda sevgi gösterirse.Zaten çocuklara böyle yapa yapa cevremde görüyorum çocukları tebessüm bile edilse tepkisiz bi şekilde bakıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…