- 2 Nisan 2018
- 76
- 66
- 3
- Konu Sahibi Umut hep var
-
İnşallah emek veren herkese verir,o kadar çokki böyle densizler bazen toplumdan kaçıp, içeriye tıkanmak istiyorum çünkü artık cvp yetiştiremiyorum böylelerineAllah kimine cocuk vermez,kimine beyin deseydiniz keske.
Allah sizede ,banada ve bizim gibi isteyen,ugrasan herkese cocuk versin.Bizi kiran dengesiz konusanlarada akil,fikir
Evet eşimin teyzeside bana çocuksuz ev ışıksıdır dedi..inşallah sizinde çok güzel bebekleriniz olurBi keresinde bana ne kadar uzuldugumu bile bile "cocuksuz ev mobilyasiz ev gibidir" demislerdi
Evet insan neye uğradığını şaşırıyor,sizde üzmeyin lütfen kendinizi,gerçekten öyle çok takan biri değilim,çalışıyorum kendime bakıyorum eşim sağolsun el üstünde tutar beni,ama bizim durumumuzda etrafın görmek istediği tablo bu değilBiz eşimle 2 yılı geçkin evliyiz .. Bizimde benden dolayı çocuğumuz olmuyor .. Eşim diyarbakırlı .. Geçen annesi aynı konunuza benzer bisey ima etti bana .. Bizde hiç bi erkek dayanmaz buna başkası olsa şimdiye kuma getirirdi dedi .. Neye uğradığımı şaşırdım .. Yalnız dikkatinizi çekerim boşanma falan yok direk kuma .. İnsanlar bu kadar acımasız işte .. Biz ki minicik evimiz de mutlu mutlu yaşarken dengesizin biri gelip saçma sapan şeyler söyler bu bazen bi arkadaşın bazen kayınvalide olur .. Yani hiiiç takma canım ... Sen mutlu musun mutlusun tamam gerisi önemli değil ...
Arkadaşım değil canım zaten,bizim köylüymüş tanımam etmem öyle bi ortamda karşılaştık,mevzu bebek oldumu öyle lal kesiliyorumBoylesine bi kisiye haddini bildirp bidaha suratina bakmicaksin. Seni uzen ve hassan noktandan vuran biri sana ne kadr iyi geleblr ve ne kadr senn arkadasn olur?
Zaten güçlü duruşumu beğenmiyorlar...Avrupa'ya sonradan gelmiş,burada meslek yapmış çalışan güzel bi çevresi olan bi insanım..Sorunun ben kaynaklı olduğunu kendi ailem bile bilmez,ama bu tarz soru ve yorumlar bi şekilde bizi buluyor...Eşimin bi arkadaşı geçen günlerde messengerden Canan Karatay'la ilgili bi video atmış ,neymiş efendim bunu uygularsak bebek olurmuş..Bastım engeli oturdum..Çocuğu olmayan kadınlar, başta kendi kendilerini eksik gördükleri için, başkasının böyle görmeside normal. Dik durun lütfen ve özel yaşantınızı yoruma açmayın...Siz üzüldüğünüzü belli ettikçe insanlar üstünüze gelecektir. Verende Allah, alanda Allah dersiniz laf çarpanlara...
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo zaten
Üzülmeyin herkes bişey söyler, kendi ezikliğini ortaya çıkarmış kocasının sevmediğinin farkında
En yakın zamanda hayırlısıyla anne olursun inşallah
Evet canım eşim hiç sorun etmedi,nasipte yoksa canımız sağolsun biz böylede çok mutluyuz der...Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallahÇok zor bir süreç. Başına gelmeyen anlamaz zaten. Aynı şeylerden ben de geçtim. Allah size güç ve sabır versin. Asla pes etmeyin. Böyle densiz konuşup negatif enerji verenlerden uzak durun. Bakın ne güzel eşiniz çok anlayışıymış. Çocuğu olamayan çoğu kadına göre en azından eşiniz açinisindan sanalıymışsınız.
Cahillik bos insan olmak ve inancsizlik kaynakli bir durum yani cok cok yakininiz degilse boyle insanlari etrafta tutmamak taraftariyim ben yanliz kalmak bundan dahada iyidirEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Artık öyle yapacam,yoksa hasta olacamIcinden degil disindan bagir yeter diye....
Öyle tabi sahip olduklarımızı kaybedemeyeceğimizin garantisimi var...Çok sağolun güzel yorumunuz içinCahillik bos insan olmak ve inancsizlik kaynakli bir durum yani cok cok yakininiz degilse boyle insanlari etrafta tutmamak taraftariyim ben yanliz kalmak bundan dahada iyidir
Cahillik diyorum cunku hicbirseyin farrkinda degil herseyin anlik oldugunun hicbirseyin garantisi olmadigini yadsiyamamis
Misal gozunu kapatip acacagi surede sahip oldugu herseyi kaybedebilir bir deprem olur ev yikilir icinde coluk cocuk kalirlar ne evlat ne de bosayacak bir es puffff diye gider hersey
Bos insan diyorum bos olmasa hayatta baska ugraslari olsa okusa ogrense arastirsa sosyallesse herseyin evlilik cocuktan ibaret olmadigini bilir bunun bir basari olmadiginida normal olagan bir durum oldugunu dogurabildigi icin atomu parcalamadiginin da farkinda olur
Ve inancsiz diyorum cunku inanci kuvvetli olsa belkide baakasinin sinavi olan bir konuda veya zorlugunda bu sekilde konusmanin karsisindakini kiracagini kirmaninda gunah oldugunu bilip cekinir
Takilmayin artik tup bebek asilama vs hayatin gerekliligi haline gelir oldu dogurganligimiz eskisi gibi degil
Acin bakin hamilelik sayfalarina yanliz degilsiniz insallah en kisa surede hepinizin kucagi saglikli minnoslarla dolar
Cok yakininiz degilse nazikce uzatin gitsin o sahsi bu surecte boylesine ihtiyaciniz yok
insanlar bu cesareti nerden alıyorlar ben anlayamıyorum,Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Yok millet konuşurken tartıp biçmiyor,herkes bi can yakayım,kimi nerden vururum yarışına girmiş...İnşallah en yakın zamanda sorunlarınızı halledersiniz,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiminsanlar bu cesareti nerden alıyorlar ben anlayamıyorum,
bi insan karşısındakinin üzüleceğini, kırılacağını hiç mi düşünmez
bende 3,5 senedir vajinusmus yaşıyorum ve yenemiyorum, bunu bilen tek bir arkadaşım var onun da yorumu "aaa sende karşındaki de erkek gözü dışarı kayar dayanamaz yap artık" oldu,her erkeğin aklı sadece belinin altında sanıyorlar, sanki ben istemiyorum,
sabır ve umutla bekliyorum güzel günleri,
umarım siizn için de herşey güzel olur, çok güzel, sağlıklı bir bebeğiniz olur
ama hiçbişey dünyanın sonu değildir, hayattaki tüm güzellikleri görmek lazım..
Bu konuyla haşır neşir olmuş herkesin etrafında bu patavatsızlar varmış,dilin kemiği yok konuşan konuşana,çocukla nispetmi olurmuş,ama yapıyorlar canım bu kulaklar neler duyduAmann bu bos bogazlar bi bitmedi gitti sizene ya istersem ömür boyu çocuk yapmam tasasi sizimi tuttu, bizimde iki sene bebeğimiz olmamıştı eltimle salak gibi paylasiyodum ozamanlar, bana sen sanki kısır sin da! Dedi laf arasinda mal gibi kaldim oyle , kendisinin çocuğu vardi hep nispet yapardi bana, bende dua ettim Allahim benim yasadiklarimi yasasin ikinci çocuğu istesin benim gibi iki sene olmasin hasret ceksin dedim, suan ikincisi ne zamandir olmuyor bilmiyorum hastalık cikti vücudun da, kimsenin ahi kimsede kalmiyor, cocukla nispet yapmak nedir nasil bir cahilliktir, hic üzmeyin kendinizi hee diyin geçin
Bu konuyla haşır neşir olmuş herkesin etrafında bu patavatsızlar varmış,dilin kemiği yok konuşan konuşana,çocukla nispetmi olurmuş,ama yapıyorlar canım bu kulaklar neler duydu
Boyle densizlerin lafina alinmayin lutfen bu tur kadinlar cocuk dogurmayi marifet sanip zerre kadar kisiligi olmayan ve kocalari boynuna tasmasini gecirmis ne isterse onu yapan kadinlar kocasi cocuk ister yapar kocasi emrederse hersyy olur basit ve avam kadinlar bunlarin ne dusundugu kimin umrunda lutfen stres yapmayin inanin hersey cok guzel olucak sadece biraz sabredinEvet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
Tamda o Fikirde biriydi ona göre bi artı çocuk doğurmak,normalde takılmam böyle şeylere çünkü burun sokan sokana ,alıştım yani...Öyle gözümün içine bakıp rengi atmadan söyleyince üzüldüm ne yalan söyleyim...İnşallah biz gibi bekleyen çabalayan herkes mükafatını alır..Çok teşekkür ederimBoyle densizlerin lafina alinmayin lutfen bu tur kadinlar cocuk dogurmayi marifet sanip zerre kadar kisiligi olmayan ve kocalari boynuna tasmasini gecirmis ne isterse onu yapan kadinlar kocasi cocuk ister yapar kocasi emrederse hersyy olur basit ve avam kadinlar bunlarin ne dusundugu kimin umrunda lutfen stres yapmayin inanin hersey cok guzel olucak sadece biraz sabredin
Soyler canim onlar herseyi soyler onlar baskasinin hayatina burunlarini sokarlar cahil cesaretu derlerya iste o insanlar dusunmeden konusur ve her ne hikmetse bu tur insanlarin cocuguda olur hersey onlerine gelir bedavaci yasarlar emek sarfetmezler ve bombos bi kutu gibi yasar o beyinleri bence cocuk istemediginizi spyleyin kimseye olmuyo demek zorunda degilsiniz istemiyoruz diyin ki caninizi sikmasinlarTamda o Fikirde biriydi ona göre bi artı çocuk doğurmak,normalde takılmam böyle şeylere çünkü burun sokan sokana ,alıştım yani...Öyle gözümün içine bakıp rengi atmadan söyleyince üzüldüm ne yalan söyleyim...İnşallah biz gibi bekleyen çabalayan herkes mükafatını alır..Çok teşekkür ederim
Böyle düşünen insanların eşleriyle mutlu bir beraberlikleri olmadığını sadece çocuk için bir arada olduğunu başkalarının mutlulukla huzurla süren evliliklerini kıskandıkları için suyu bulandırma çabasında olduklarını düşünüyorum. çocuk tedaviyle tüp bebekle Allah nasip ederse olabilir ama kaybedilen mutluluk huzur bir daha elde edilemeyebilir.Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?