Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyo zaten
Üzülmeyin herkes bişey söyler, kendi ezikliğini ortaya çıkarmış kocasının sevmediğinin farkında
En yakın zamanda hayırlısıyla anne olursun inşallah

Allah kimine cocuk vermez,kimine beyin deseydiniz keske.
Allah sizede ,banada ve bizim gibi isteyen,ugrasan herkese cocuk versin.Bizi kiran dengesiz konusanlarada akil,fikir
İnşallah emek veren herkese verir,o kadar çokki böyle densizler bazen toplumdan kaçıp, içeriye tıkanmak istiyorum çünkü artık cvp yetiştiremiyorum böylelerine

Ay
Evet insan neye uğradığını şaşırıyor,sizde üzmeyin lütfen kendinizi,gerçekten öyle çok takan biri değilim,çalışıyorum kendime bakıyorum eşim sağolsun el üstünde tutar beni,ama bizim durumumuzda etrafın görmek istediği tablo bu değil

Boylesine bi kisiye haddini bildirp bidaha suratina bakmicaksin. Seni uzen ve hassan noktandan vuran biri sana ne kadr iyi geleblr ve ne kadr senn arkadasn olur?
Arkadaşım değil canım zaten,bizim köylüymüş tanımam etmem öyle bi ortamda karşılaştık,mevzu bebek oldumu öyle lal kesiliyorum

Zaten güçlü duruşumu beğenmiyorlar...Avrupa'ya sonradan gelmiş,burada meslek yapmış çalışan güzel bi çevresi olan bi insanım..Sorunun ben kaynaklı olduğunu kendi ailem bile bilmez,ama bu tarz soru ve yorumlar bi şekilde bizi buluyor...Eşimin bi arkadaşı geçen günlerde messengerden Canan Karatay'la ilgili bi video atmış ,neymiş efendim bunu uygularsak bebek olurmuş..Bastım engeli oturdum..

Evet canım eşim hiç sorun etmedi,nasipte yoksa canımız sağolsun biz böylede çok mutluyuz der...Bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah

Cahillik bos insan olmak ve inancsizlik kaynakli bir durum yani cok cok yakininiz degilse boyle insanlari etrafta tutmamak taraftariyim ben yanliz kalmak bundan dahada iyidir
Cahillik diyorum cunku hicbirseyin farrkinda degil herseyin anlik oldugunun hicbirseyin garantisi olmadigini yadsiyamamis
Misal gozunu kapatip acacagi surede sahip oldugu herseyi kaybedebilir bir deprem olur ev yikilir icinde coluk cocuk kalirlar ne evlat ne de bosayacak bir es puffff diye gider hersey

Bos insan diyorum bos olmasa hayatta baska ugraslari olsa okusa ogrense arastirsa sosyallesse herseyin evlilik cocuktan ibaret olmadigini bilir bunun bir basari olmadiginida normal olagan bir durum oldugunu dogurabildigi icin atomu parcalamadiginin da farkinda olur

Ve inancsiz diyorum cunku inanci kuvvetli olsa belkide baakasinin sinavi olan bir konuda veya zorlugunda bu sekilde konusmanin karsisindakini kiracagini kirmaninda gunah oldugunu bilip cekinir
Takilmayin artik tup bebek asilama vs hayatin gerekliligi haline gelir oldu dogurganligimiz eskisi gibi degil
Acin bakin hamilelik sayfalarina yanliz degilsiniz insallah en kisa surede hepinizin kucagi saglikli minnoslarla dolar
Cok yakininiz degilse nazikce uzatin gitsin o sahsi bu surecte boylesine ihtiyaciniz yok

Öyle tabi sahip olduklarımızı kaybedemeyeceğimizin garantisimi var...Çok sağolun güzel yorumunuz için

insanlar bu cesareti nerden alıyorlar ben anlayamıyorum,
bi insan karşısındakinin üzüleceğini, kırılacağını hiç mi düşünmez
bende 3,5 senedir vajinusmus yaşıyorum ve yenemiyorum, bunu bilen tek bir arkadaşım var onun da yorumu "aaa sende karşındaki de erkek gözü dışarı kayar dayanamaz yap artık" oldu,her erkeğin aklı sadece belinin altında sanıyorlar, sanki ben istemiyorum,
sabır ve umutla bekliyorum güzel günleri,
umarım siizn için de herşey güzel olur, çok güzel, sağlıklı bir bebeğiniz olur
ama hiçbişey dünyanın sonu değildir, hayattaki tüm güzellikleri görmek lazım..

Amann bu bos bogazlar bi bitmedi gitti sizene ya istersem ömür boyu çocuk yapmam tasasi sizimi tuttu, bizimde iki sene bebeğimiz olmamıştı eltimle salak gibi paylasiyodum ozamanlar, bana sen sanki kısır sin da! Dedi laf arasinda mal gibi kaldim oyle , kendisinin çocuğu vardi hep nispet yapardi bana, bende dua ettim Allahim benim yasadiklarimi yasasin ikinci çocuğu istesin benim gibi iki sene olmasin hasret ceksin dedim, suan ikincisi ne zamandir olmuyor bilmiyorum hastalık cikti vücudun da, kimsenin ahi kimsede kalmiyor, cocukla nispet yapmak nedir nasil bir cahilliktir, hic üzmeyin kendinizi hee diyin geçin

Yok millet konuşurken tartıp biçmiyor,herkes bi can yakayım,kimi nerden vururum yarışına girmiş...İnşallah en yakın zamanda sorunlarınızı halledersiniz,güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Bu konuyla haşır neşir olmuş herkesin etrafında bu patavatsızlar varmış,dilin kemiği yok konuşan konuşana,çocukla nispetmi olurmuş,ama yapıyorlar canım bu kulaklar neler duydu

Boyle densizlerin lafina alinmayin lutfen bu tur kadinlar cocuk dogurmayi marifet sanip zerre kadar kisiligi olmayan ve kocalari boynuna tasmasini gecirmis ne isterse onu yapan kadinlar kocasi cocuk ister yapar kocasi emrederse hersyy olur basit ve avam kadinlar bunlarin ne dusundugu kimin umrunda lutfen stres yapmayin inanin hersey cok guzel olucak sadece biraz sabredin

Tamda o Fikirde biriydi ona göre bi artı çocuk doğurmak,normalde takılmam böyle şeylere çünkü burun sokan sokana ,alıştım yani...Öyle gözümün içine bakıp rengi atmadan söyleyince üzüldüm ne yalan söyleyim...İnşallah biz gibi bekleyen çabalayan herkes mükafatını alır..Çok teşekkür ederim

Soyler canim onlar herseyi soyler onlar baskasinin hayatina burunlarini sokarlar cahil cesaretu derlerya iste o insanlar dusunmeden konusur ve her ne hikmetse bu tur insanlarin cocuguda olur hersey onlerine gelir bedavaci yasarlar emek sarfetmezler ve bombos bi kutu gibi yasar o beyinleri bence cocuk istemediginizi spyleyin kimseye olmuyo demek zorunda degilsiniz istemiyoruz diyin ki caninizi sikmasinlar

Böyle düşünen insanların eşleriyle mutlu bir beraberlikleri olmadığını sadece çocuk için bir arada olduğunu başkalarının mutlulukla huzurla süren evliliklerini kıskandıkları için suyu bulandırma çabasında olduklarını düşünüyorum. çocuk tedaviyle tüp bebekle Allah nasip ederse olabilir ama kaybedilen mutluluk huzur bir daha elde edilemeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…