Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Ben bu lafı çok duyuyorum.
Bizim taraflarda başka versiyonu kullanılıyor.
"X'in çocuğu olmuyormuş,bak ne güzel kocası ne iyi adam. Bizimkiler olsa çoktan üstümüze evlenmişti."
Aslında temelinde iç geçirme var. Kendi eşlerinin ne kadar kötü olduğunun farkındalar.
Kendi çaplarında da övüyorlar erkek kişisini.
Yani "Senin durumun çok vahim,boşanmalık bir durum" şeklinde algılamayın bence.
Tamam kırılmışsınız ama bunu söyleyen insanlar çok umutsuz ve mutsuzlar emin olun. Ben üzülüyorum onlar adına.

Oyle mutsuz kadinlar var ki hemcinsini nereden vuracagini sasiriyor mutsuzlugunu ondan cikarmak istercesine. Cocugu cok istiyorsaniz asilama tup bebek gerekeni yaptirirsiniz ama hayirlisini dilemek en guzeli. Ne hayirsiz evlatlar var. İnsallah sonunda Rabbim yuzunuzu guldurecektir eskiye gore tutma sansi cok daha yuksek

Bana öyle dese kovardım derhal. Ya da ortamı terkederdim ağzıma geleni de sayardım. Ama öyle bağıra çağıra değil sert bir konuşmayla.

Kocası bunu çocuk makinesi olarak görüyomuş demekki.hic sıkma canini herşey cocuk dogurmaktan ibaret degil bu dünyada.böyle konuşanlar cahil. Eşim bebegimiz olmadan önce ben endişe ederken hiç endiselenme hayatim olmazsa esirgeme kurumundan bebek evlat ediniriz derdi. Bu hayatta ölüm hariç herseyin çaresi vardır

Şunuda ilave edeyim,dün sinirimden belirtemedim,kendiside bebek için 4 yıl tedavi gördüğünü belirtti yani beni anlamasını beklerdim..Evet belliki zamanında bebek sorunu yüzünden eşiyle yüz göz olmuş hıncınıda benden aldı..Teşekkür ederim değerli yorumunuz için

12 yıldır evliyim uzun zaman oldu,her başladığım tedavide Allahım hakkımda hayırlıysa olsun diye dualar ettim..İnşallah çok teşekkür ederim

Eşimde eşinizle hem fikir ,çok destek oluyor sağolsun,bebeğinize güzel bi ömür diliyorum

Densiz! Hadsiz! Ne kadar acı olduğunu inan biliyorum. Bu hafta 3.kimyasal gebeligimi yaşadım. Arkadaşım(!) geçmiş olsun demek için arayıp kucağında çocuğunun nasıl emdigini, çok harika bi duygu olduğunu, anneler gününün yaklaştığını anlattı. O an ne yasadigimi bi ben biliyorum. Boğazımın nasıl düğüm düğüm olduğunu, kalbime saplanan milyonlarca bıçağı.. Zaten tedirgin ve korku doluyum. Zaten acım var, bir de üstüne bana bunları anlattı. Çok zoruma gitti. Allah herkesin evladına sağlık versin ama bizim gibi durumu olanlara biraz daha hassas davranilsa. Anlatmak zorunda değildi çocuğun nasıl emdigini, ben de biliyorum anneler gününün yaklaştığını, illa belirtmek zorunda değildi.
Mesafe koyucam arama, ki 20 senelik arkadaşım. Sen şanslısın ki çok gorusmedigin biriymiş. Umarım Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır. Inşallah sana bana, isteyen herkese! Cok zor biliyorum ama üzülme lütfen..

Demek ki kocan seni hiç sevmiyormuş deseydiniz, hadsizlik diz boyu millette. Boşverin. Biz de uğraşıyoruz, olur inşallah

Densizin ettiği lafa bak.. Biz mi baba ediyoruz eşlerimizi ya da kendimizi anne.. Veren de Allah alan da Allah.. Kime ne zaman, ne isterse takdir eder verir..
Onun çocukları ne kadar hayırlı evlat olacak bakalım.. Kimi varlıklarıyla kimi yokluklarıyla sınanır..
Sen üzülme canım.. Rabbim gönlünden daha iyilerini versin inşallah..

Öncelikle çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz,ben insanları anlayamıyorum,o kadar zor bi gününüzde söylediklerine dikkat edebilirdi...Haliyle üzülüyor insan,düne nazaran çok daha iyiyim,çok sağol arkadaşım içten mesajın için

Çok sağolun,İnsanın elinde olmayan şeyler oluyor ,herşeye gücümüz yetmiyor,bazı cahil kesimi bunu idrak etmekte güçlük çekiyor...

Seni aşağılamaya mı çalışmış yoksa kendi kocasının hödüklüğünü mü ortaya çıkarmış bilemedim.

Cok tesekkür ederim. Derler ya " ınsana dert anlatılmaz, gidin taşa toprağa anlatin " diye, aynı o hesap işte. Rabbim gönlündekini versin inşallah sana

Kimisi aşağolamak, kimisi gerçekten yardımcı olmak istiyordur belkiii. İkisinin ayrımını iyi yapın..Stres yapmayın, stres çocuk olmamasından en büyük etken. İnşallah kısa sürede hayalinize kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…