Önceyi bırak sana yamuğu olursa yak gemileri... Erkeklerin hepsi ama hepsi aynıdır bu durumda aşkım sevgilim böcüğüm meleğim namusum şerefim kadınım hayatım bebeğim seni bırakmakmı sensizliği düşünemiyorum , sensiz napardım daha bilyon tane bıdı bıdı ları mevcut :)
Sen farklı ol , asil dur çok konuşma ki yamuk yaparsa yamultabilesin
İnsan o anki aşkını en büyük aşkı sanır,onsuz yaşayamam sanır da o zaman
atar tutar. Gayet doğal.
Bunun için üzülmene gerek yok.
Sana seni asla bırakmam diyor diye çok inanmana da gerek yok.
Yalandan diyor demiyorum.
Herkes o an öyle sanıyor. Sensiz yaşayamamlar havada uçuşuyor..
Bir gün bir bakmışsın bitmiş..
Sonra mı?
Bu hale nasıl geldik biz, inanamıyorum...
Bittikten sonra da gayet yaşanılıyor valla en temizinden..
Başlıktada dediğim gibi arkadaşlar... Seninkide dert mi diyeceksiniz ama elde değil işte..
Fikirlerinize ihtiyacım var doğru yolu sizinle bulduğuma inanıyorum..
Konuma geçeyim ;
10 aydır güzel bir beraberliğim var. Gayet çok mutluyuz ve 1 seneye kadar da,
Allah nasip ederse nişan düşünüyoruz. Bugün benim mail adresimde bir sorun olduğu için
erkek arkadaşımın mail adresine girdim ve ilk defa son sayfalara bakıp eski facebook hesabına
gelen mesaj e-postaları var.. Bilirsiniz faceden silsenizde mail adresinizde kalıyor..
Tek tek üşenmeden onları okudum ve benden önceki eski sevgilisiyle konuşmalarını gördüm.
Ben çok kıskancım hani çoktanda öte hastalık gibi..Erkek arkadaşımda öyle kıskanç fakat
ben o msjları okuduktan sonra onada bunu söylemiş, onada seviyorum demiş. Bırakmam demiş
ama bırakmış ya benide bırakıp giderse gibi sorular soruyorum kendime.. Bana söylediklerini onada söylemesini
kabullenemiyorum sinirim bozuluyor da diyebilirim.. Forumdaki büyüklerimin tecrübesiyle ve yaşıtlarımın düşüncesiyle
rahatlayacağıma inanıyorum.. Şimdiden teşekkür ederim
Başlıktada dediğim gibi arkadaşlar... Seninkide dert mi diyeceksiniz ama elde değil işte..
Konuma geçeyim ;
Allah nasip ederse nişan düşünüyoruz. Bugün benim mail adresimde bir sorun olduğu için
erkek arkadaşımın mail adresine girdim ve ilk defa son sayfalara bakıp eski facebook hesabına
gelen mesaj e-postaları var.. Bilirsiniz faceden silsenizde mail adresinizde kalıyor..
Tek tek üşenmeden onları okudum ve benden önceki eski sevgilisiyle konuşmalarını gördüm.
Ben çok kıskancım hani çoktanda öte hastalık gibi..Erkek arkadaşımda öyle kıskanç fakat
ben o msjları okuduktan sonra onada bunu söylemiş, onada seviyorum demiş. Bırakmam demiş
ama bırakmış ya benide bırakıp giderse gibi sorular soruyorum kendime.. Bana söylediklerini onada söylemesini
kabullenemiyorum sinirim bozuluyor da diyebilirim.. Forumdaki büyüklerimin tecrübesiyle ve yaşıtlarımın düşüncesiyle
Üzülmüyorumda nasıl diyim bi değişik oldum ya içim içimi yiyor resmen.. Kafama takmıcam kararım kesin :)
kimse kimseyle yola onu bırakmak için çıkmıyor ki bunu düşünebilirsin. hayatındaki bir insana sevgi duyması, onu bırakmayacağına inanarak onunla birlikte olması bu insanı aslında daha sorumlu daha karakterli yapmaz mı? onu boynuzlasa, ciddiye almasa aslında ilerisi yani senin için daha sıkıntılı bir şey olmaz mıydı? bence bunları böyle değerlendirmek lazım. elbette insan kıskanıyor, sakınıyor ama hayatındakine değer verip onu sevmiş diye rahatsız olmamalısın. hayat bu yollar ayrılıyor ama demek ki dürüst iyi bir insanmış. karşısındakini yıkıp dökmemiş. değer verdikleriyle oluyor demek ki.
Şuan onunla mutlumusun? Cevabın evetse kendini kalbini ruhunu gereksiz şeylerle yorma! Aşkına bak!
Takma tabi..
Ne sana denilen sensiz yaşayamam, ölürüm, asla bırakmam seni cümlelerine sevin.
Ne de geçmişte başkasına yazdıkları için üzül..
Neticede hepsi palavra.
Ne güzel dedin. Anın tadını çıkar gitsin...Dalida & Alain Delon - Paroles, paroles - YouTube Duy, mutlu ol, ama o anın gazıyla denmiş şeyler olduğunun farkına var güzelim.
Büyüdük, yaşaya yaşaya,kazıklana kazıklana öğrendik
Konuma geçeyim ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?