' Seninkide Dert mi? ' diyeceksiniz ama..

hilal1108

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
1.493
10
88
İstanbul
Başlıktada dediğim gibi arkadaşlar... Seninkide dert mi diyeceksiniz ama elde değil işte..
Fikirlerinize ihtiyacım var doğru yolu sizinle bulduğuma inanıyorum..
Konuma geçeyim ;

10 aydır güzel bir beraberliğim var. Gayet çok mutluyuz ve 1 seneye kadar da,
Allah nasip ederse nişan düşünüyoruz. Bugün benim mail adresimde bir sorun olduğu için
erkek arkadaşımın mail adresine girdim ve ilk defa son sayfalara bakıp eski facebook hesabına
gelen mesaj e-postaları var.. Bilirsiniz faceden silsenizde mail adresinizde kalıyor..
Tek tek üşenmeden onları okudum ve benden önceki eski sevgilisiyle konuşmalarını gördüm.
Ben çok kıskancım hani çoktanda öte hastalık gibi.. Erkek arkadaşımda öyle kıskanç fakat
ben o msjları okuduktan sonra onada bunu söylemiş, onada seviyorum demiş. Bırakmam demiş
ama bırakmış ya benide bırakıp giderse gibi sorular soruyorum kendime.. Bana söylediklerini onada söylemesini
kabullenemiyorum sinirim bozuluyor da diyebilirim.. Forumdaki büyüklerimin tecrübesiyle ve yaşıtlarımın düşüncesiyle
rahatlayacağıma inanıyorum.. Şimdiden teşekkür ederim

Önceyi bırak sana yamuğu olursa yak gemileri... Erkeklerin hepsi ama hepsi aynıdır bu durumda aşkım sevgilim böcüğüm meleğim namusum şerefim kadınım hayatım bebeğim seni bırakmakmı sensizliği düşünemiyorum , sensiz napardım daha bilyon tane bıdı bıdı ları mevcut :)

Sen farklı ol , asil dur çok konuşma ki yamuk yaparsa yamultabilesin

İnsan o anki aşkını en büyük aşkı sanır,onsuz yaşayamam sanır da o zaman
atar tutar. Gayet doğal.
Bunun için üzülmene gerek yok.
Sana seni asla bırakmam diyor diye çok inanmana da gerek yok.
Yalandan diyor demiyorum.
Herkes o an öyle sanıyor. Sensiz yaşayamamlar havada uçuşuyor..
Bir gün bir bakmışsın bitmiş..

Sonra mı?

Bu hale nasıl geldik biz, inanamıyorum...

Bittikten sonra da gayet yaşanılıyor valla en temizinden..

Canım benim sağol haklısın işte tam o bıdı bıdılar yüzünden sabahtan beri somurtuyorum :)

Üzülmüyorumda nasıl diyim bi değişik oldum ya içim içimi yiyor resmen.. Kafama takmıcam kararım kesin :)

kimse kimseyle yola onu bırakmak için çıkmıyor ki bunu düşünebilirsin. hayatındaki bir insana sevgi duyması, onu bırakmayacağına inanarak onunla birlikte olması bu insanı aslında daha sorumlu daha karakterli yapmaz mı? onu boynuzlasa, ciddiye almasa aslında ilerisi yani senin için daha sıkıntılı bir şey olmaz mıydı? bence bunları böyle değerlendirmek lazım. elbette insan kıskanıyor, sakınıyor ama hayatındakine değer verip onu sevmiş diye rahatsız olmamalısın. hayat bu yollar ayrılıyor ama demek ki dürüst iyi bir insanmış. karşısındakini yıkıp dökmemiş. değer verdikleriyle oluyor demek ki.

Ne güzel demiş Nazan Öncel Aynı Nakarat (Nazan Öncel) - YouTube

Seni de bırakabilir. Tamamen bağlanmamak lazım bu yüzden.

Üzülmüyorumda nasıl diyim bi değişik oldum ya içim içimi yiyor resmen.. Kafama takmıcam kararım kesin :)

Takma tabi..
Ne sana denilen sensiz yaşayamam, ölürüm, asla bırakmam seni cümlelerine sevin.
Ne de geçmişte başkasına yazdıkları için üzül..
Neticede hepsi palavra.

Bu mesaj içimi fazlasıyla rahatlattı :) Çook çookk teşekkür ederim haklısın.
Dürüst benim sevdiceim yaa :))

Bir elin beş parmağı bir değil.
Aynı şeyleri söylemiş olabilir. Onu da sevmiş olabilir. Şuanda önemli olan seni sevmesi.
Daha bu tip duyguları ,tam oturtamamışken nişan ne derece doğru bilemedim.

Çok can sıkıcı bir durum.
Ben de dert ederdim açıkçası.

Tamam geçmiş ama ne olursa olsun insanın canını acıtır.
Talihsizlik olmuş senin bunlara şahit olman.
Keşke erkek arkadaşın tutmasaydı onları mailde.

Yapabileceğin tek şey, olumsuz düşüncelerinin yerine olumluları koymaya çalışman.
"Onunla mutlu olsaydı ayrılmazdı, şu an tercihi benim, benimle mutsuz olsaydı çoktan bırakırdı" gibi.
Her şeyden önemlisi, o zamanlar onunla sevgiliydi.
Sen de bir önceki sevgiline sevdiğini söylüyordun. Bunu düşün.

Kimsenin sevgisine, aşkına tamamen güvenmeyin. "Bırakmaz, gitmez" demeyin.
Ama bunu korku haline dönüştürüp bununla da yaşamayın.

Of of seni çok iyi anlıyorum ben de böyle bir şey görsem yerdim kendi kendimi.
İnsan sanıyor ki ilk defa bana dedi, en çok bana dedi, başkasına demiş olamaz halbuki biz de dedik değil mi başkalarına:)
Eğer mutluysan sakın böyle bir şeyden dolayı huzursuzluk çıkarma yani tabi ki ona söylemezsin ama soğukluk falan da olmasın.
Geçmiş çöptür üstünü örtmek gerekir açıp açıp bakınca koku yayılır o yüzden kapat örtüyü, keyfine bak, huzurluca ilişkini sürdür

Peki sen önceki sevgiline 'seni seviyorum ' vs dedin mi ?

Dediysen bunu pek de sorun etmesen gerek

Her ilişki farklıdır.Herkesin de mutlaka bir yaşanmışlığı vardır.

Adı üstünde 'eski' ...

Öncesini sorgulama bugüne bak

Ya biraz gercekci olalim onceki sevgilisiyle nasil vakit gecirdigini, neler konustugunu dusunuyodunuz okudugu kitaplari , gittigi filmleri felan mi? Allah bilir siz o kizin sadece elini felan tuttugunuda saniyosunuzdur : )

Neyse istediginiz seyleri yazamadim ama bunlarida duymak lazim

Geçmiş geçmişte kalmış bitmiş gitmiş adı üstünde "eski" sevgili senin hiç mi olmadı bilmiyorum günümüze ve geleceğimine bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…