Senli benli konuşma

sevimlisanssiz94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
80
-5
18
31
Arkadaslar bir kurumda öğretmen olaraj işe başlayacağım fakat müdürüm erkek benimle senli benli konuşuyor bugün bana naber büşra dedi belgelerimi götürdüğümde. bu durum beni rahatsız ediyor ben 30 yaşındayım o benden küçük 26 falan ne bu samimiyet anlamadım sürekli ismimle hitap ediyor mesajlardada kafama cok takıldı sizce uyarmalı mıyım? Çünkü iş hayatında ben hic böyle bişey görmedim daha önceden bide bana buraya sohbet etmeye gelebilirsin her zaman iş için değil dedi bide üstüne masam dağınık kusura bakma dedi ne alakaysa anlamadım sanki banane onun masasından bana yürüyor mu bilemedim ki yada ben mi abartıyorum bilmiyorum

Bence üst perdeden konuşma biçimi bu. "Ben senin üstünüm" mesajı veriyor. Lütfen siz de ona aynı şekilde hitap edin. Tepkisi olumluysa yürüyor diyebiliriz:))

Hemen hemen yaşlar yakın olunca belki de alışkanlığı öyle yürüme görmedim açıkçası herşey de yürüyor diyemeyiz zamanla anlaşılır.
Siz sürekli bey diye hitap edin ısrarla anlar o seviye de kalmak istediğinizi. Gerçi ben rahatsız olmuyorum böyle sizli bizli konuşmak beni daha yoruyor.

26 yaşında müdür nasıl olur ya hani tecrübe bizim müdür bilmem kaç senelik öğretmen aklımda kalmadı ama oldukça tecrübe yaşıydı

Müdür deyince yaşını almış tecrübeli insanlar olmalı ya bence. şaşırdım genç müdür görünce

Bence de toplantıdaki konuşmasını mesela ben çok beğendim tecrübelerinden de bahsetti 26 yaşındaki müdür ne tecrübesi aktaracak yahu bizim müdürün 26 yaşındaki öğretmen kadar tecrübesi var

Müdürü bırak hayatımda genç patron bile görmedim ben ya. hep diziler de oluyor haha.

26 yaşında müdür mü olurmuş diye kimse sormamış ben sorayım dedim siz, bey, hocam diye konuşmaya devam edin. Hiçbir müdürüm benle senli benli konuşmadı ya, işe yeni başlayan bir civcivken de şimdi de. Gerçi şimdiki müdürümüz kadın bazen şakalaşırken sen diyor ama bu sayılmaz

Müdürü bırak hayatımda genç patron bile görmedim ben ya. hep diziler de oluyor hani haha.
Valla müdür hiç yaşlı durmuyor tecrübe yaşını söyleyince gözlerim pörtlemişti bana hep genç insanlar denk geliyordu sana mı öyle geldi acaba eski isyerimdeki iki patron da gençti mal aldığım toptancı patronlar da hep genç

Bende farklı bir durum sezmedim ki bende resmi kurumda çalışıyorum ilk işe başladığımda kimse bana hanım demedi hoşgeldin merhaba nasılsın vs. Müdürüm dahil. Biz kadınlar çok meraklıyız bir şeye çekmeye böyle durumları

Bana denk gelmiyor bizimkiler de çocukları var şımarık şımarık onlar geliyor genç sadece hepsi babam yaşında oldu patronların kadın erkek farketmez.

O sen dedikçe siz diye hitap edin ...bey diye özellikle resmi davranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…