- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Günaydın. Kararın için seni tebrik ederim. Azimlisin, başaracaksın. Paylaşımlarını bekliyorum
Tesekkür ediyorum canim, INSALLAH basaricam... Sizde burda sahit olacaksiniz :))
Bugun düsündügüm Menüm:
- Kahvaltida 1 Sade Pogca, Domates, Peynir, Salatalik
-Öglen Izgara Tavuk
-Aksam Meyve Tabagi
3 Bardak Yesil Cay icmeyi düsünüyorum, ve bolca su tabi ki...
Kahvaltimi yaptim
Afiyet olsun. Poğaça yerine 2 dilim tam buğday ya da çavdar ekmeği koyamaz mısın? Poğaçayı yapmak için unu bol yağ ile yoğuruyorlar. En azından bir süre hamur işine ara verebilir misin?
Kalori Yağ Karbonhidrat Protein
446 kcal 13.9 g 74.0 g 6.8 g poğça
20 kcal 0.11 g 3.63 g 0.65 g salatalık
18 kcal 0.2 g 4 g 1 g domates
06 kcal 4.4 g 2.65 g 12.4 g peynir
Dikkat ettiysen arkadaşım poğça 1 günde alman gereken karbonhidratı tek başına sana kahvaltıda aldırmış durumda ki normalde kilo vermen için günlük karbonhidrat alımının 50g olması gerekiyor. Bende kilo vermeye çalışıyorum 11 günde 65.5 kilodan 63 kiloya düştüm. Karbonhidrat alımını 50g çekerek yaptım bunu. Sende bu yöntemle rahat kilo verebilirsin kolay gelsin...
Çok güzel. Karbonhidratı ayırıyorum dediğin için ızgara ve proteinlerinin yanına salata ekle diyemiyorum. Salata yiyemeyeceksen bol su içmelisin. Hem ödemini de atmış olursun
özloşumm gazan mübarek olsun canımben eminim senin 7 li rakamları görüceğine ve tabiki sahilde bi fıstık edasıyla süzüleceğine
sıkı takipçinim ona göre...sende takıma uğra arada sırada olmamı
Ve ilk günü bitirdim hayirlisiyla,
kendimi inanilmaz fit ve zinde hissediyorum. Kendimle gurur duyuyorum, baslayabildigim icin...
Aksam üstü baya bi aciktim, yarin daha doyurucu bi menü olusturmam lazim...
Menüme gelince:
Sabah, resimde gibi... Pogca, Domates,Salatalik ve Yesil Cay
Öglen, Tavuk Izgara, Salata ve Yesil Cay
Aksam, yogurtlu haslanmis karnibahar ve Yesil Cay...
Merhaba. Menün oldukça güzel. Senin de hissettiğin gibi senin için oldukça az. Aralara da ekleme yapıp kaloriyi biraz yükseltmelisin. İlerleyen zamanda kaloriyi düşürmek zorunda olduğunda 1000 kcal. altına inmemiş olursun. Saat 16 civarı kan şekeri düşme eğilimindedir bilirsin. Saat 15.30- 16 gibi senin için uygun olacak bir ara öğün seçebilirsin. Bana kalsa proteinle karbonhidratı karıştırırım ya da sadece protein alırım. Çünkü daha uzun süre tokluk sağlıyor. 1 küçük elma+ 1bardak light süt ya da 1 kupa light süt ile pişirilmiş Türk kahvesi gibi.
kızlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yaptıysam başaramadım daha vercegime aldım 93 ten 97 ye çıktım delirmek üzereyim kaç tane zayıflama topigine katıldım ama nafile hem canım çok sıkkın eşim öle bi laf ettiki adamı öldüresim geliyo
8 gün sonra tokluk 94 olmazsam beni aldatacakmış çok büyük yemin etti
kusura bakmada kocaman bi OHA... sana olan sadakati kiloya mu bagliymis :26:
sıkılmış artık bana aylardır kilo ver demekten saglıgımı düşünüyomuş tek böbrekliyim enerjim düştü 2 yıldır böbregim alınınca ama eşime derdimi anlatamıyorum tamam yiyorum ama bide pcos hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?