Sensin Obez!

canim senin uzman esliginden diyet yapman lazim, öyle her diyeti yapamazsin ki. ALLAH muhafaza sagligina daha büyük zarar verirsin kilo vereyim diye...

ya gittim diyetisyene çok kalori veriyo bana kiloluyum diye 1700 +2000 kalori o kadar sıkıldımki başla bırak başla bırak

sizin diyetleri begendim aynısını uygulucam

özloşum ödemlerini atmışsın canım ohhh 2 li rakamlara 1 günde gelmişsin,ayy bidaha aasla görme 100 leri

menülerinde gayet güzel canım...niş.sağlıkla istediğin kiloya geliceksin,hep birlikte gelicez

bi basligi 5 ay önce acmisim, maalesef saglik sebeblerinden dolayi o zaman diyetime devam edememistim.
pazartesinden beri esimle diyete basladik tekrar, su an icin cok iyi gidiyor
pazartesinden bu yana 4,1 kg verdim. Hedefim yaza kadar 100 kilodan 80 kiloya inmek...
Haftaya spora yaziliyorum, su an icin
sabahlari karbonhidrat, öglenleri protein yiyorum ve aksam 6dan sonra agzima birsey koymuyorum.
Ve ise yariyor ki 5 günde 4 kilo verebildim...
Su an birakmaya hic niyetim yok, umarim bu sefer gercekten son olur
bu diyetlerden biktim inanin artik...

Diyetimde uydugum kurallar:

- Saat 9-10 gibi Sabahlari sadece karbonhidrat yiyorum (2 dilim ekmek, bol sebze, recel )

ara ögün yok,5 saat agzima hic birsey koymuyorum

- Saat 4-5 gibi Öglen sadece protein (izgara veya haslanmis et, tavuk, balik yanina bol sebze veya bol salata)

aksam 6dan sonra yine hicbirsey yemiyorum...

-bol bol yesil cay, zencefil cayi, alkali su

-saat 21.30 gibi yatiyorum.

Su an spor yapamiyorum, ama sali günü spor salonunda görüsmem var, bana uygun bi kurs bulursam ona yazilacagim...

Özlemcim, kolay gelsin bol şans dilerim ve sağlık sorunun olduğunu okudum onun için de geçmiş olsun..

Bende denemek istiyorum bu yöntemi aslında ama pek bildiğim de söylenemez.

Özlemcim, kolay gelsin bol şans dilerim ve sağlık sorunun olduğunu okudum onun için de geçmiş olsun..

Bende denemek istiyorum bu yöntemi aslında ama pek bildiğim de söylenemez.

Tesekkür ederim canim, gecti cok sükür
yöntem cok basit aslinda, mühim olan karbonhidratla proteinleri ayirmak ve ögünler arasi 4-5 saat birakmak...
onun disinda bi kisitlama yok

merhaba.az önce tesadüfen gördüm başlık dikkatimi çekmişti sonra uzunca bir süre olmadığınızı farkettim merak içerisindeyken az önce yazmışsınız tesadüfün tesadüfü oldu
inşallah bu sefer kalıcı olursunuz ve kilo sorununuz kalmaz
alkali su son zamanlarsa sıkça duyuyorum,hazır bir su mu alıyorsunuz varsa markaalrı rica edicem,alkali alıp mı elde ediyorsunzu bu konuda bilgi verriseniz sevinirm.
azminiz daim olsun

gercekten büyük tesadüf olmus :)
hazir alkali su almiyorum, kendim evde yapiyorum oda cok basit. normal icme suyuma bildigimiz karbonattan atiyorum, alkali oluyor zaten. bu konuda detayli bilgi istiyorsan doktor aysegül coruhlunun videolarini izleyebilirsin...
bu isin uzmani o gercekten :)

teşekkür ediyorum hemen inceliyim
bu arada herhangi bir grubta değilseniz sizi 90+ topiğimizede beklerim.motivasyon süper
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-15578.html

teşekkür ediyorum hemen inceliyim
bu arada herhangi bir grubta değilseniz sizi 90+ topiğimizede beklerim.motivasyon süper
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-15578.html

yok canim gruplara üye degilim, davet ettigin icin tesekkür ederim
ama öyle büyük gruplar bana karmasik geliyor biraz ama bi göz atarim :))

Karbonatli suyun faydalari:

Asitlerin oluştuktan hemen sonra nötralize edilmesi, kandaki asit dengeleyici bikarbonatların yüksek tutulması ile mümkün olur. Bunun en temiz ve en etkili yolu ise alkali su tüketmektir.

Alkalilik, yağ asitlerini yakmaz onları çözer, nötralize eder ve sıvılaştırarak böbreklerden güvenli şekilde atılmasını sağlar.

Çiğ et veya tavuğa dokunduğumuzda ellerimiz yağdan kaygan ve yapışkan olur. Ellerimizi sadece su ile yıkamak sorunu çözmez, ancak sabunla yıkandığı zaman ellerimiz normal duruma döner. Bunun en basit açıklaması; yağın asit, sabunun ise alkali olmasıdır.

Alkali suyun herhangi bir besin değeri veya tıbbi değeri yoktur. Sadece vücuttaki fazla asitleri nötralize ederek etkisiz hale getirir, kanın kıvamını inceltir, kan akışını kolaylaştırarak birçok hastalığın önüne geçilmesine ve kendimizi daha iyi hissetmemize katkı sağlar.

gecmis olsun canim ben diyetisyene gidiyorum ve 4-5 saat ac kalmak yanlismis . birde benim babam asci konu karbonattan geldi cok zararli kullanma dedi bende denemistim alkali suyu ama sonra derinlemesine arastirinca karbonatli suyun cokta iyi olmadigini ogrendim benim tavsiyem aktardan yesilcay al ic faydasi cok

ben yesil cay ve zencefil cayi iciyorum zaten cnm, zaten bunlarda alkali oldugu icin ayni kapiya cikiyor.
arastirmalarinda ne ögrendin merak ettim dogrusu...
benim diyetimde 4-5 saat birsey yememek zorunlu maalesef. her diyetin kendi kurallari var
ve ben bunu yaparak 25 kilo vermistim ve cok güzel incelmistim.
bi ara dukanda yaptim, onunlada cok hizli kilo verdim ama sonrasinda ayni hizla aldim
ve tüm yaglar göbek bölgeme oturdu....

baska bi üyeden alintidir belirtmek isterim.

Su için

Vücudumuzun %72si sudur.
• Suyu alkali için.
• Limon, misket limonu, elma sirkesi suyla tüketilince vücudu alkali yapar.
• Karbonat katarsanız suyun pH’ı alkaliye yükselir.
• Eczanelerde hazır pH damlacıkları da satılıyor.
• Günlük olarak en az 2 litreyi tamamlayın.
• Kahve, kola, siyah çay içmeniz su içtiğimiz anlamına gelmez. Aksine bunlar mevcut suyunuzu azaltır. Bunlardan vazgeçemiyorsanız, bunların üzerine iki bardak alkali su için.

Canım bende senin başlığını Xay arkadaşımdan biraz önce öğrendim
Sağlık sorunların için geçmiş olsun inşallah bundan sonra çok daha sağlıklı olur kilolarından kurtulursun
İlk sayfada yazdıklarını okuyunca gerçekten çok etkilendim aslında hepsi hayatımızın gerçeği ve biz ne olursa olsun sağlığımız için bu işi başarıp hedeflerimize ulaşcağız
Maalesef benim jetonumun düşmesi biraz daha uzun sürdü ama bugün 2li haneleri ucundanda olsa görmek bile beni çocuklar gibi sevindirdi İnşallah hepimiz çok güzel kilolar verip şu obezite lanetinden sonsuza dek kurtuluruz Aminnnnnnnnnnnn
Başarılar dilerim bu arada
Ara ara gelip senide takip ederim ben artık

Tesekkür ederim tatlim. Ben öyle sorunlar yasadim ki sagligimin kiymetini anladim. O ihmal edilemeyecek kadar degerli...
Öncesindede karar vermistim zayiflamaya ama simdi dahada azimliyim. Cok yipratici bi sürec oldugundan doktorum su ana kadar rejime izin vermemisti ama simdi toparladim ve tam gaz devam :)
sen cok güzel kilo vermisin, tebrik ederim... simdiden bi damacana yükü atmisin üzerinden :)
yasin kac ? ve hangi diyeti uyguluyorsun?

Tesekkür ederim canim, gecti cok sükür
yöntem cok basit aslinda, mühim olan karbonhidratla proteinleri ayirmak ve ögünler arasi 4-5 saat birakmak...
onun disinda bi kisitlama yok

Hmmm güzelmiş.. :)))
Alkali suyu da deneyeceğim.. :)
Alkalinin bir limiti var mıdır?
Şu kadar içeceğiz, bu kadar içmeyeceğiz diye?

Hmmm güzelmiş.. :)))
Alkali suyu da deneyeceğim.. :)
Alkalinin bir limiti var mıdır?
Şu kadar içeceğiz, bu kadar içmeyeceğiz diye?

Doktor Aysegül Coruhluya göre bi Limit yok, gün icinde tükettigimiz tüm sulari alkali olarak icebiliriz.
Ben masama suyumu ve bi cay kasigini koydum, su icmek istersem bardagima cay kasiginin ucuyla karbonat atiyorum ve öyle iciyorum.
normal su icmiyorum artik hic.
tavsiyem suyu bekletmeden icmek, eger karbonatli suyu bekletirsen tadi cok kötü oluyor
taze karbonat karistirilmisi icilirken pek fark edilmiyor ama bekletilmisinde baya karbonat tadi oluyor.

Evet yaa bir damacana gitti kaldı 1.5 damacana diyelim aslında 80i bile görsem süper olucak amam boyda olmayınca daha aşağılarda gözüm var ( 1.52 cm teyzelerin altın top dedikleri benim ama büyümüş hali )
33 yaşındayım ve iki tane kızım var
Aslında ilk zamanlar yediklerimin miktarını azaltmıştım ve sağlıksız herşeyden uzak durdum Fakat bir zaman sonra kilo vermem durdu tabi spor yapmadığımdan dolayı İlk 10 kiloyu aç gezerek verdim diyebilirim sonra baktım 8 ay hiç veremedim eşimi spor salonu için ikna ettim bir sonraki 10.8 kiloyuda şu son 3.5 ayda verdim şükür
Haftanın 4 günü spor salonuna gidiyorum ve her defasında 1.5 saat spor yapıyorum haftanın 1 günüde yüzmeye gidiyorum ( ilk ay aynı gün hem yüzme hem spor yapmıştım ama hoca fazlası iyi değil dediği için 1e düşürdük )
Beslenmem protein ağırlıklı oluyor genelde karbonhidrat sadece sabahları 2 dilim tam tahıllı ekmek.
Öğlende genelde Çorba, yoğurt ve salata tüketiyorum
Akşamda ızgara ( tavuk, köfte yada balık ) yanında bol salata ve yoğurt /ayran
Sebzeyle çok fazla zayıflayamadığımdan ( denedim bir ay ) bu şekil işe yarayınca uygulamaya başladım
Kan gurubuna göre beslenmeyle ilgili yaptığım araştırmadada aynı öneriyi okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…