- 19 Kasım 2011
- 925
- 1
- 46
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
canim senin uzman esliginden diyet yapman lazim, öyle her diyeti yapamazsin ki. ALLAH muhafaza sagligina daha büyük zarar verirsin kilo vereyim diye...
ya gittim diyetisyene çok kalori veriyo bana kiloluyum diye 1700 +2000 kalori o kadar sıkıldımki başla bırak başla bırak
sizin diyetleri begendim aynısını uygulucam
Özlemcim, kolay gelsin bol şans dilerim ve sağlık sorunun olduğunu okudum onun için de geçmiş olsun..
Bende denemek istiyorum bu yöntemi aslında ama pek bildiğim de söylenemez.
merhaba.az önce tesadüfen gördüm başlık dikkatimi çekmişti sonra uzunca bir süre olmadığınızı farkettim merak içerisindeyken az önce yazmışsınız tesadüfün tesadüfü oldu
inşallah bu sefer kalıcı olursunuz ve kilo sorununuz kalmaz
alkali su son zamanlarsa sıkça duyuyorum,hazır bir su mu alıyorsunuz varsa markaalrı rica edicem,alkali alıp mı elde ediyorsunzu bu konuda bilgi verriseniz sevinirm.
azminiz daim olsun
teşekkür ediyorum hemen inceliyimgercekten büyük tesadüf olmus :)
hazir alkali su almiyorum, kendim evde yapiyorum oda cok basit. normal icme suyuma bildigimiz karbonattan atiyorum, alkali oluyor zaten. bu konuda detayli bilgi istiyorsan doktor aysegül coruhlunun videolarini izleyebilirsin...
bu isin uzmani o gercekten :)
teşekkür ediyorum hemen inceliyim
bu arada herhangi bir grubta değilseniz sizi 90+ topiğimizede beklerim.motivasyon süper
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor-15578.html
gecmis olsun canimben diyetisyene gidiyorum ve 4-5 saat ac kalmak yanlismis . birde benim babam asci konu karbonattan geldi cok zararli kullanma dedi bende denemistim alkali suyu ama sonra derinlemesine arastirinca karbonatli suyun cokta iyi olmadigini ogrendim benim tavsiyem aktardan yesilcay al ic faydasi cok
bi basligi 5 ay önce acmisim, maalesef saglik sebeblerinden dolayi o zaman diyetime devam edememistim.
pazartesinden beri esimle diyete basladik tekrar, su an icin cok iyi gidiyor
pazartesinden bu yana 4,1 kg verdim. Hedefim yaza kadar 100 kilodan 80 kiloya inmek...
Haftaya spora yaziliyorum, su an icin
sabahlari karbonhidrat, öglenleri protein yiyorum ve aksam 6dan sonra agzima birsey koymuyorum.
Ve ise yariyor ki 5 günde 4 kilo verebildim...
Su an birakmaya hic niyetim yok, umarim bu sefer gercekten son olur
bu diyetlerden biktim inanin artik...
Canım bende senin başlığını Xay arkadaşımdan biraz önce öğrendim
Sağlık sorunların için geçmiş olsun inşallah bundan sonra çok daha sağlıklı olur kilolarından kurtulursun
İlk sayfada yazdıklarını okuyunca gerçekten çok etkilendim aslında hepsi hayatımızın gerçeği ve biz ne olursa olsun sağlığımız için bu işi başarıp hedeflerimize ulaşcağız
Maalesef benim jetonumun düşmesi biraz daha uzun sürdü ama bugün 2li haneleri ucundanda olsa görmek bile beni çocuklar gibi sevindirdiİnşallah hepimiz çok güzel kilolar verip şu obezite lanetinden sonsuza dek kurtuluruz Aminnnnnnnnnnnn
Başarılar dilerim bu arada
Ara ara gelip senide takip ederim ben artık
Tesekkür ederim canim, gecti cok sükür
yöntem cok basit aslinda, mühim olan karbonhidratla proteinleri ayirmak ve ögünler arasi 4-5 saat birakmak...
onun disinda bi kisitlama yok
Hmmm güzelmiş.. :)))
Alkali suyu da deneyeceğim.. :)
Alkalinin bir limiti var mıdır?
Şu kadar içeceğiz, bu kadar içmeyeceğiz diye?
Tesekkür ederim tatlim. Ben öyle sorunlar yasadim ki sagligimin kiymetini anladim. O ihmal edilemeyecek kadar degerli...
Öncesindede karar vermistim zayiflamaya ama simdi dahada azimliyim. Cok yipratici bi sürec oldugundan doktorum su ana kadar rejime izin vermemisti ama simdi toparladim ve tam gaz devam :)
sen cok güzel kilo vermisin, tebrik ederim... simdiden bi damacana yükü atmisin üzerinden :)
yasin kac ? ve hangi diyeti uyguluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?