Kızlaaarrr selammm
Spordan çıktım şimdi epey bölgesel çalıştım ölüyorum akşam da leslie yaparım inşallah.
Yarın tartı günü bugünü çok iyi geçirelim..
İZİNLİLER, BAYRAMI EVİNDEN UZAKTA GEÇİRİP TARTISI OLMAYANLAR HARİÇ YARIN TARTI BİLDİRİMİ MECBURİ!!!!
BAYRAM BOYUNCA HERKES SERBEST PAYLAŞIM AÇISINDAN. BAYRAMIN TADINI KEYFİNİ ÇIKARON BURAYA GİRMEK PAYLAŞIM YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ.
SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN TAM GAZ YOLA DEVAM ONA GÖRE. Ve devamındaki cuma da tartı var unutmayalım bayramı ona göre geçirelim.
HAdi bakalım yarın tartı yüüzmüzü güldürsün. Alşam yemeğini erken yiyip hafif geçiştrelim ve boool su
Hayırdır inşallah canım bir acile gitsen orucluydun bugün dimi sen susuz kaldın ondanmi oldu acabakizlaaaar kasiklarim cok kotu agriyor
batyramsdan sonrayi beklemem lazik bakilmak icin
gittin canim idrar yollarinda az enfeksiyon kapmisimHayırdır inşallah canım bir acile gitsen orucluydun bugün dimi sen susuz kaldın ondanmi oldu acaba
Ayyy geçmiş olsun enfeksiyon kötü çamaşırlarını ütüle sık sık değiştir pamuklu kullan ilaç verdimigittin canim idrar yollarinda az enfeksiyon kapmisim
kasik agrisi icin bayramdan sonra kadin doguma git dedi
antibiyitik verdi canimAyyy geçmiş olsun enfeksiyon kötü çamaşırlarını ütüle sık sık değiştir pamuklu kullan ilaç verdimi
Aaa senin kist vardı dimi yinemi çıktı diyorsun yaniantibiyitik verdi canim
ben kasik agrisindan korrkuym
her regl den sonra boyle oluyor
kist 7cm di enson buyumus olabilr alsitim artik ben tuplerdennkorkuyim ya orasi iltihaplandiysa diyeAaa senin kist vardı dimi yinemi çıktı diyorsun yani
Canım ameliyat olsan ne diyor doktorkist 7cm di enson buyumus olabilr alsitim artik ben tuplerdennkorkuyim ya orasi iltihaplandiysa diye
ay Allah korusun kizCanım ameliyat olsan ne diyor doktor
Ahahahaha haaa seninki dökülüp yeniden çıkanlardan o zaman yapacak bişey yok nasip kısmet beybisiay Allah korusun kiz
ameliyat olsam yine buyyr ki bu
adette atiliyir sonra adette kadar yine cikip buyuyor
tuhaf bisey
oyleAhahahaha haaa seninki dökülüp yeniden çıkanlardan o zaman yapacak bişey yok nasip kısmet beybisi
Börek yaptım dolaba koydum sabah pisirilecek sarmalik yaprak çıkardım sabahtan az bişey sararım çamaşır attım çıktı onu serip yatıcam :)oyle
sen daha yatmiyin mu
oyyyy masaAllah kizBörek yaptım dolaba koydum sabah pisirilecek sarmalik yaprak çıkardım sabahtan az bişey sararım çamaşır attım çıktı onu serip yatıcam :)
Ahahaha bugün temiz kıyafet olsun bayram boyu diye 4 makine çamaşır yıkadım bu beş numaraoyyyy masaAllah kiz
gece gece pek bi hamaratsin
biz lahana dilmasi yaptik ve yedik cok leziizdi
sarma saramicam onu sarcam diye omrum gecip gidiyr :/
aynn bnde yari kurban kesildikten sonra yine yikancak herkesin ustuAhahaha bugün temiz kıyafet olsun bayram boyu diye 4 makine çamaşır yıkadım bu beş numara
Bu kadın olmak ne zor yaaaaynn bnde yari kurban kesildikten sonra yine yikancak herkesin ustu
bide beyazlar var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?