Sensin ŞİŞKO

Super eksi canım tebrik ederim

Canım esracımmmm
Twbrik ederimmmm
Hem beslenmenle hem sporunla bu eksiyi hak etmiştinnnn
Yarın eklerim ben seni listeye
İyi tatiller iyi baramşar şimdiden canım..

Kızlaaarrr selammm

Spordan çıktım şimdi epey bölgesel çalıştım ölüyorum akşam da leslie yaparım inşallah.

Yarın tartı günü bugünü çok iyi geçirelim..

İZİNLİLER, BAYRAMI EVİNDEN UZAKTA GEÇİRİP TARTISI OLMAYANLAR HARİÇ YARIN TARTI BİLDİRİMİ MECBURİ!!!!

BAYRAM BOYUNCA HERKES SERBEST PAYLAŞIM AÇISINDAN. BAYRAMIN TADINI KEYFİNİ ÇIKARON BURAYA GİRMEK PAYLAŞIM YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİZ.

SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN TAM GAZ YOLA DEVAM ONA GÖRE.
Ve devamındaki cuma da tartı var unutmayalım bayramı ona göre geçirelim.

HAdi bakalım yarın tartı yüüzmüzü güldürsün. Alşam yemeğini erken yiyip hafif geçiştrelim ve boool su

Bisürü alıntı yaptıydım gitti

Aklımda kalanları yazayım

marlin18 selam canım hayırlı bayramlar şimdiden
@tuzsuz_ruh harika kahvaltı yine. Neden ceza verdin kendine kaçamak mı var
hippotalamus evet balım bayram 4 gün boyu paylaşım zorunlu değil herkes serbest bayramını yaşasın:)

tevafuk55 hahahaha ne acımasızsın kız.. haberim olanlar hariç kilo bildirimi yapmak mecburi. Olmazsa ceza evet 2 ye böleliö

@Margarikotin ne güzel haberler maşallah yaaaa

Akşam bir tane baklava gömdüm misafirlikte dayanamadım bugün cezaliyim bol su sadece bir kase salata yicem aksamda

Akşam bir tane baklava gömdüm misafirlikte dayanamadım bugün cezaliyim bol su sadece bir kase salata yicem aksamda
Kız daha bayam gelmeden baklava nerden çıktı

Aynen tuzsuzum ruhum. Önemli olan bu zaten. 1 tane kaçamak yaptım diye koyvermeyip hemen toparlamak telafi etmek. Harikasın

Kız daha bayam gelmeden baklava nerden çıktı

Aynen tuzsuzum ruhum. Önemli olan bu zaten. 1 tane kaçamak yaptım diye koyvermeyip hemen toparlamak telafi etmek. Harikasın
Kız bi yere gittik giderken götürdük ama o kadan taze ve citirdi ki dayanamayıp bir tane yedim bugün sabah o yüzden daha az yedim zaten canım sıkıldı o yüzden ceza verdim kendime bayramdada en fazla sınır 2 yada 3 parça dahası yok

Bi keresinde ben de çok pis sınanmıştım taze sıcacık baklavayla. Kutusu sıcaktı daha düşün ay mis gibi kokuyodu. Hiç de sevmem baklava haa.. diyetimin beni en zorlayan anıydı.. yemedim tabi.. ama öldüm öldüm dirildim bak hala hatırlayınca ....

Ya dün zaten bişeyler olacağı belliydi hiç tatlı yemeyen ben tatlı krizine girdim mutfağa girdim girdim çıktım ama suç adamda baklava alalım demicekti

canımsın zümremm♡♡

Geçmiş olsun kuzum bu ara çocuklarda bu salgın var hemen geçer inşallah. Tatilin son zamanları okullar açılıyooooorrrr fit bir öğretmen görecek öğrencilerin
Aynen canım.hala ishalimiz devam ediyor.geçecek allah'ın izniyle..miuummm sen karne güni şoka giren velilerimi görseydin uzun süre görüşmediklerim vardı.sene başında görüp bir daha hiç görmeyenler vardı.kadınlar şok..hocam nasıl yaptını ne yediniz??? bizim karne günü oldu karatay buluşmasıözledim sizi miu ya

Veee örnek korhi menüsü gelsin
Sabah 8.00
1 haş yum
2 kk peynir.
1er salatalık domates kırmızı biber.
25 zeytin.çay.1 k kayısı

Öğle 14.00
1 kase tarhana çorb.
1 kase yoğurtlu patlıcan
4 ızgara köfte

Akşam 18.30da yerim
Boool yeşillikli zeytinyağlı salata.
1 avuç çiğ kuruyemiş
Su 2lt
Spor 4 mil leslie

Beni bilen fıstıklarım çok iyi bilir bilmeyenlere dipnot;
Geçen yıl 13 ekimde 86 kiloyla başladığım yolculuğuma 8 ayda 34 kilo vererek 54 kilocukla devam ediyorumm
Ara hiç yapmadım. Şeker ve karbonhidrat no!
Bol et sebze protein süt ürünleri mutlaka kefiri..tabii kii sporsuz olmaz.haftada en az 5 gün spor yaparak zayıfladım ve hiç sarkma olmadı..herkese boool eksiler canlar! Rastgele

Süpersin bende 80.5 'la başladı.m hedefin oralar ins seneye bu zamanlar hepsi gitmiş olur

Ne tarz sporlar yaptiniz

Bilmez miyiz :)) maşallahın var.. hala da devam ediyorsun.. benimde şimdiye kadar 23 kilo gitti canım... son 10 daha gitse süper olacak :))

Selamlarrrrr kızlarr arife gecemiz mübarek olsun....

Menümü paylaşıyorumm @MiuLego

Sabah; 09.30

1 dilim tam buğday ekmeği (azcık reçele batırdım)
Zeytin
Peynir
Taze kaşar
Domates
Salatalık
Ceviz
Badem
1 adet haşlanmış yumurta

Öğlen; 14.00
Dışarıdaydım alışverişte öğlen ve yarım simitin çeyreğinden yedim

Akşam; 19.30
Kabak dolması
1 dilim karpuz

Bugün toplam 3 şişe su içtim 3 litre yani.

Spor;
Karın kasları için çalıştım daha çok
Her bir karın antrenmanı için 30 adet yaptım
Toplamda 6 set

Şimdilik bu kadar kızlarrr...

Yarın inşallah bol eksi ile geliriz hepimizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…