Ne güzel duygu o dimi kendiyle gurur duyuyor insan. Manken gibi oldun sonuçtaAynen canım.hala ishalimiz devam ediyor.geçecek allah'ın izniyle..miuummm sen karne güni şoka giren velilerimi görseydin uzun süre görüşmediklerim vardı.sene başında görüp bir daha hiç görmeyenler vardı.kadınlar şok..hocam nasıl yaptını ne yediniz??? bizim karne günü oldu karatay buluşmasıözledim sizi miu ya
Ooooo harika bir menü işte daha ne olsun sağlıklı hafif mis gibii spor da var tabikiiii :))))Veee örnek korhi menüsü gelsin
Sabah 8.00
1 haş yum
2 kk peynir.
1er salatalık domates kırmızı biber.
25 zeytin.çay.1 k kayısı
Öğle 14.00
1 kase tarhana çorb.
1 kase yoğurtlu patlıcan
4 ızgara köfte
Akşam 18.30da yerim
Boool yeşillikli zeytinyağlı salata.
1 avuç çiğ kuruyemiş
Su 2lt
Spor 4 mil leslie
Beni bilen fıstıklarım çok iyi bilir bilmeyenlere dipnot;
Geçen yıl 13 ekimde 86 kiloyla başladığım yolculuğuma 8 ayda 34 kilo vererek 54 kilocukla devam ediyorumm
Ara hiç yapmadım. Şeker ve karbonhidrat no!
Bol et sebze protein süt ürünleri mutlaka kefiri..tabii kii sporsuz olmaz.haftada en az 5 gün spor yaparak zayıfladım ve hiç sarkma olmadı..herkese boool eksiler canlar! Rastgele
Geçmiş olsun canım ısınma ve soğuma yapıyor musun spordan önce ve sonra? Birden çok yüklenince oldu ama dinlenince geçerDün kardio yapınca ayak bileklerim pelt oldu kasimdan terler damladı yani o kadar ama köyde çok yapamayabilirim elimden geleni yapmaya çalışacağım
@MiuLego teşekkür ederim canim bu bedenler bize emanet dahada iyisini
Vay vay 3 lt su mu kız senin 1 şişe dediklerin 1 er lt lik şişeler mi günün de güzel geçmiş spor da var güzellllllSelamlarrrrr kızlarr arife gecemiz mübarek olsun....
Menümü paylaşıyorumm @MiuLego
Sabah; 09.30
1 dilim tam buğday ekmeği (azcık reçele batırdım)
Zeytin
Peynir
Taze kaşar
Domates
Salatalık
Ceviz
Badem
1 adet haşlanmış yumurta
Öğlen; 14.00
Dışarıdaydım alışverişte öğlen ve yarım simitin çeyreğinden yedim
Akşam; 19.30
Kabak dolması
1 dilim karpuz
Bugün toplam 3 şişe su içtim 3 litre yani.
Spor;
Karın kasları için çalıştım daha çok
Her bir karın antrenmanı için 30 adet yaptım
Toplamda 6 set
Şimdilik bu kadar kızlarrr...
Yarın inşallah bol eksi ile geliriz hepimizzzz
Esracım yine güzel bir menü afiyet olsunMenüm
Sabah kk
Ara şeftali
Yoğurt
Öğlen
Köye gitme işleri olduğu için kahvaltılık tarzı atıştırdım
Aksam
Küçük kase çorba 2 çatal fasulye salata sıfır ekmek
SU 2.5
Malesef spor hiç yok bütün gün bir koşuşturmaca vardı ama özellikle bir spor yapmadim
Geçmiş olsun kaya idrar yolları enfeksiyonu çok zorgittin canim idrar yollarinda az enfeksiyon kapmisim
kasik agrisi icin bayramdan sonra kadin doguma git dedi
Iyi bayramlar hemsolarin en tatlısıKızlar iyi bayramlar
Yapıyorum tabi yoksa değnek gibi kalırım ya ama kardio zorlayacak tabiNe güzel duygu o dimi kendiyle gurur duyuyor insan. Manken gibi oldun sonuçta
Kız biz de seni çok özlüyoruuuz
Ooooo harika bir menü işte daha ne olsun sağlıklı hafif mis gibii spor da var tabikiiii :))))
Geçmiş olsun canım ısınma ve soğuma yapıyor musun spordan önce ve sonra? Birden çok yüklenince oldu ama dinlenince geçer
Vay vay 3 lt su mu kız senin 1 şişe dediklerin 1 er lt lik şişeler mi günün de güzel geçmiş spor da var güzellllll
Esracım yine güzel bir menü afiyet olsun
Geçmiş olsun kaya idrar yolları enfeksiyonu çok zor
Evett benim içtiğim su şişesi buyuktu hep zaten, yani 1 kg olandandı iş yerinde ki öyleydi. Ewdekide öyle canım :)Ne güzel duygu o dimi kendiyle gurur duyuyor insan. Manken gibi oldun sonuçta
Kız biz de seni çok özlüyoruuuz
Ooooo harika bir menü işte daha ne olsun sağlıklı hafif mis gibii spor da var tabikiiii :))))
Geçmiş olsun canım ısınma ve soğuma yapıyor musun spordan önce ve sonra? Birden çok yüklenince oldu ama dinlenince geçer
Vay vay 3 lt su mu kız senin 1 şişe dediklerin 1 er lt lik şişeler mi günün de güzel geçmiş spor da var güzellllll
Esracım yine güzel bir menü afiyet olsun
Geçmiş olsun kaya idrar yolları enfeksiyonu çok zor
Cok iyi vermissin canim.tebrik ederimPardon kızlar 32 kilo verdim yanlış yazmışımm 34 diil
İyi işte canım 200 gr da az değil hem kaçamak da yaptın bu hafta öyle düşün. Zaten kilo az daha zor gidiyor. Yılmak yokGünaydın herkeseeeee ...
Bayram yoğunluğuna girmeden kilo bildirimini yapmak istedim...
1 Eylül kilo bildirimim = 53.5
@MiuLego yapıştı bu kilo gitmiyor benden ama yılmıcam devamm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?