- 7 Aralık 2016
- 1.885
- 4.550
- 53
Ufakligi uyutim ben en son güncel den devam ederimAynı anda yazmışızdır ya valla görmedim senin öyle yazdığını kızzzzz
Ay ben ne etttimm oyyy ağlama yaa
Olsun satın al bi tartııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ufakligi uyutim ben en son güncel den devam ederimAynı anda yazmışızdır ya valla görmedim senin öyle yazdığını kızzzzz
Ay ben ne etttimm oyyy ağlama yaa
Olsun satın al bi tartııı![]()
Eski bir topikten arkadaş aşağıda ismini gördüm:)Vilma kim kiz vilmaeles mi![]()
cok guzel vermissin :)****8 EYLÜL BEN DAHA ÇOK KİLO VERDİM KAPIŞMASI****
MiuLego (54.5/54.9/+0.4/%-)
tevafuk55 (62.8/62.4/0.4/ 0.63)
hippotalamus (79.4/
Sily (62.5/61.1/-1.4/%2.24)
Gulbe seker (82.4/
inciakis (67.1/
My SouL (53.7/53.5
Zms kaya (71.1/69.2/1.9/%)
tuzsuz_ruh (82.4/
Esra_4378 (79.8/
Margarikotin (52.2/
kahve kitap ve ben ( 83.5/
yumaknuro (77.7/
marlin18 (62/
hepsi-bu-kadar (58.2/
Bhr_89 (80.2/
Kızlar yarınki listemiz bu. Hazırda dursun. Bildirim ve aktiflik durumlarına göre yarın liste son halini alacak..
Kilolar 2 hafta öncesinin kilosu. Geçen hafta bayram dolayısı ile çok az bildirim gelmişti. O yüzden bu cuma 2 haftalık kilo kaybı hesaplayacağız. En son yüzdeyi 2 ye böleriz.
aha kafalar gitti hahahahaMübarekkk cumadan sevgilerrr saygılarrr sayın seyircilerrrrr
Mutlu cuma...
Kaliteli cuma...
Neşeli cumaaa...
Cumaa da cumaaa![]()
Vilma 37 seni görmek ne güzel sende gel buraya kuzum nasılsın.
An itibariyle kahvaltım :)aha kafalar gitti hahahaha
Vilma 37 seni görmek ne güzel sende gel buraya kuzum nasılsın.
ne güzel bi kahvaltıııı ben de geliyim miEki Görüntüle 2041991
An itibariyle kahvaltım :)
GELLL AMA SON 2 TANE SALATALIK KALDI AHAHAHAHAHne güzel bi kahvaltıııı ben de geliyim mi![]()
ımmmm salatalık bayılırımmmm çay da vardır heraldeGELLL AMA SON 2 TANE SALATALIK KALDI AHAHAHAHAH![]()
![]()
![]()
Olmamııı gellll gellllımmmm salatalık bayılırımmmm çay da vardır heralde![]()
Hiç moral bozma balım wc ile beraber geldiği gibi gider artık evindesin düzenin gelirHala wc ye çıkamadım bugün 4. Gün folik asit yapıyormuş sanırım evimde daha düzenli olurum inş
Olmamııı gellll gellll![]()