hem de nasıl artıMiu hanım artı mi gördü bu gözler yanlış mı acaba
Nazar o nazarMiu hanım artı mi gördü bu gözler yanlış mı acaba
Kız ben verdim yine sabit değilim çok şükür hatta 300 gram fazla vardı geçen hafta 80.8 diye bu sonra 81.3 oldum şimdi 80 imya ödem işte canım benim gider o merak etme. Öyle sürekli eksi mi görülür arada sabit de gelinir aynen devam edeceksin.
DAHA NE İSTİYON O ZAMANKız ben verdim yine sabit değilim çok şükür hatta 300 gram fazla vardı geçen hafta 80.8 diye bu sonra 81.3 oldum şimdi 80 im
yok canım hergün menülerimizi paylaşıyoruz ama akşamlarıdiyet listeniz var mı kızlar
Irade kahramani miuKızlarrrr
İşyerinde simitli kahvaltı partisi yapıyorlardı ben de kaçtım. Aradılar mecbur gittim. Oturdum ve domates salatalık zeytin peynir çay yaptım orda. Simitleri kokladım sadece.
Hadi beni övün beni tebrik ederin hadi hadi
Şu ödemim gitsin istiyorumDAHA NE İSTİYON O ZAMAN
ben daha sabahtan 2 tane ekler pasta yedim kocaman :)yok canım hergün menülerimizi paylaşıyoruz ama akşamları
Yerim ağzını seninIrade kahramani miu
Kilolarin düşmanı saglikli besinlerin dostu miu
Fit fit miu
Sen bi tanesin miu
Örneksin bize miu
Is yerindekiler yesin ee onlar sen ciciksin
ben de ben de haftaya ödemlerimizi indirip şov yaparız bebeğim. Ödem attırıcı şeyleri söylicem sana bekleŞu ödemim gitsin istiyorum
boşuna almadım o kiloları zaten :)
Bekliyorummmben de ben de haftaya ödemlerimizi indirip şov yaparız bebeğim. Ödem attırıcı şeyleri söylicem sana bekle
Herkese merhaba ben sonunda evime toplandım. Telefonumda bedava internet kalmadığı için yazamamıştım ma şimdi evime bilgisayarıma kavuştum. herkes ne durumda kilolar verildi mi? Ben malesef bayram ve tatil sonunda 2 hafta uğraşıp verdiğim 2 kiloyu geri aldım@hepsi-bu-kadar vardı nerelerde acaba??
Bana bak benim ovmemi begenmiyorrrrmuuuuuuusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?