- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
kahve kitap ve beneveet tabi ki bedel yemicem o yoldan çıkarıcıları hepsini kışkışlayacağım
hangi kahve
@MiuLego arkadaşı eskiden tanirim referans verebilirim gayet iradeli ve çabalayan arkadaşımızSeni görmekte çok güzel
Ben aylardır yerimde sayıyorum. Geleyim, motive olmaya çok ihtiyacım var.
Iyiyim kuzum bizim son topikten bu zamana benden 5 6 kilo gitti canım. Zaten çok kilom kalmadı artıkSen nasılsın canım ?
Uykulu limon kahve kitap ve ben miUykulu limon kilo bildirimi neden yapmadın?
tamam balım kendisi de katılmak isterse biz burdayız hoş gelir :)@MiuLego arkadaşı eskiden tanirim referans verebilirim gayet iradeli ve çabalayan arkadaşımızvilmacim boy kilo hedef yas ve kendi bilgileirni yaz is evlilik cocuk gibi...
öyleymiş:)Uykulu limon kahve kitap ve ben mi
oo olabilir canım öyle olabiliyor..Kızlar tuzsuz yemekten ve galiba ayrandan tansiyonum düştü başım dönüyor fıldır fıldır
Ama tuz yenmicek diyor ancak tuz yerine getiriyoroo olabilir canım öyle olabiliyor..
hiç anlamam ne tansiyonu yerine getiriyorsa onu yap hemen bekleme hiç
sabah yaptım ya canımUykulu limon kilo bildirimi neden yapmadın?
Biraz kullan canım benim de tansiyon problemim var o yüzden az da olsa kullanıyorum.Ama tuz yenmicek diyor ancak tuz yerine getiriyor
ay nerde biri sildi o zaman listede yok çünküsabah yaptım ya canım
tamam ben bunu listeye ekleyeyim 83.6 yı alıyorum
Öyle yapayım bari yaaaaBiraz kullan canım benim de tansiyon problemim var o yüzden az da olsa kullanıyorum.
Eşim çok zayıflamışsın diyo. . Allah için kiloluykende hiç yüzüme vurmadı.. destek oluyo. . O hain yiyip yiyip kilo almayan cinsten. . 180 boyu.. kilosu 78-82 arası değişiyor. . Şimdi ondan 2 eksik oldum şükür..İncelme oldu mu baya sende bu Arada eşin nasıl karşılıyor durumu eşin kaç kilo fark oluştu mu aranız da
Bi bardak normal tuzlu ayran iç.. tamamdır..Öyle yapayım bari yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?