• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

Sence bilmemek gibi bir şey söz konusu mu ekmek yemeyenler gönlümün efendisi burda :dondurma:

Dedim heralde attı kafası 2 gündür yiyor korktum:110:
Hemm bende didim beni unuttu bu :KK76: yok kafamda atsa yok dün malum komşuma gittim kek şekerpare koymuş yemem didim yemedim o ka israrlarina karşı ayyy sen çok sıkı diyet yapıyorsun valla diyor ahahahaha:KK49: ne sandın dedim ama durakladim ya tadim yok:bicak:

Kız sen daha zayıflamasan mı iyice taş gibi oldun. Utanma balım öylesin nabalım:eğlence:
Şaka yapma kızz.. ama sana demiştim 75 bana yeter diye.. yani en azından normal bi ınsan oluyorum.. ama inş zayıf olmak istiyorum.. bakalım nereye kdr gidecek??

Hemm bende didim beni unuttu bu :KK76: yok kafamda atsa yok dün malum komşuma gittim kek şekerpare koymuş yemem didim yemedim o ka israrlarina karşı ayyy sen çok sıkı diyet yapıyorsun valla diyor ahahahaha:KK49: ne sandın dedim ama durakladim ya tadim yok:bicak:
Unutur muyum aaaaa:KK200:
Evet cıslara coslara kanmıyoruz artık yeter zamanında yeterince yediydik yeter onlar bize :)
Tadını hiiiiç kaçırma o geçici bak ip de atlıcaksn nasıl gidecek kilolar
Şaka yapma kızz.. ama sana demiştim 75 bana yeter diye.. yani en azından normal bi ınsan oluyorum.. ama inş zayıf olmak istiyorum.. bakalım nereye kdr gidecek??
65 e kadar :)
Kızlar gittim ip almaya adama dedim ip alıcam ne ipi dedi atlamak için dedim güldü ahahahahahah :KK70::KK70::KK70: sanki biz şişmanlar ip atlayamiyoruz yaaaa Allah allah:KK61:
Kocan kendine gülsün bi kereeee manken gibi olunca görür o :KK11:

Unutur muyum aaaaa:KK200:
Evet cıslara coslara kanmıyoruz artık yeter zamanında yeterince yediydik yeter onlar bize :)
Tadını hiiiiç kaçırma o geçici bak ip de atlıcaksn nasıl gidecek kilolar

65 e kadar :)

Kocan kendine gülsün bi kereeee manken gibi olunca görür o :KK11:
Kız satıcı adam benim herif öyle şey demiyor bana bikere ahahahajja

Hahahahha işte bu be görmek istediğim güçlü kadın:KK60:

Ne güzel bir öğle yemeği o öyle:21:
Ahahahah kız ben sana terliklerimden ve oklavamdan hiç bahsetmiyim o zaman :tokat:
Aksamadan kereviz var ama sadece kereviz o bile sanki çok geldi gibi oldu bana yaaa

Ahahahah kız ben sana terliklerimden ve oklavamdan hiç bahsetmiyim o zaman :tokat:
Aksamadan kereviz var ama sadece kereviz o bile sanki çok geldi gibi oldu bana yaaa
Kerevi yerken kerevizin içindekinden daha fazla kalori yakıyorsun biliyo musun??

Back
X