Sensin ŞİŞKO

Beğenemedim nedense..

Evet ceza verdim kendime yuppii yarın eksi çıkarsam ödül vericem kendime o zaman

İyi akşamlar gelsin menüler

Sabah 11
İki haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Üç dilim domates
Bir çatal kesik bir çatal çemen
4 zeytin

Ara bir elma 2 gibi

Aksam 7
Izgara tavuk
Bir tabak salata
Köz biber soğan
Bir bardak limonata

Sabah 40 ip şimdi gidip biraz Leslie yapayım yazarım 2.5 litre su yürüyüş de yaptım ama bakayım kaç dakika

Ayy valla niyeyse bende bi beğenemedim.. huzursuz hissediyorum kendimi.. sen neyini beğenmedin?
Tost..
Kızlar şöle bi planım var.. 2 gün üstüte detoks yapamıyorum.. ikinci gün illa bozuluyor..
Şöle
Salı detoks

Çarşamba
Hafif beslenme

Perşembe
Detoks

Cuma süper bi eksi

Nasıl olur??
Çooook mantıklı 2. Gün detoks cidden zorluyor çünkü hadi bakalım
Evet ceza verdim kendime yuppii yarın eksi çıkarsam ödül vericem kendime o zaman
Cuma günü ver eksi görürsen bozma hiç o eksiyi
Kız ne güzel menü buuuuu kalpleeer spor da var

Afiyet olsun esra güzel gidiyorsun.. sen yenmem için detoks şart.. senin boy kaçtı kuzum..

Herkese iyi geceler sonunda gelebildim. şu sıralar sık sık ablamda kalıyorum. Annem rahatsız ve yalnız bırakamıyoruz. Ablamın işi olduğunda anneme ben bakıyorum.

gelelim günlük menüye:)

sabah: az patates, 1 yumurta, 5 zeytin ve biraz salatalıkla marul

Ögle: 2 parça tavuk ve turp salatası

Akşam: yarım tabak mantı.

1 saat kadar önce de yeşil çay içtim

Ayy cnm bilemedim ki.. patates ne şekilde pişmiş.. bide mantı hiç olmamalıydı spor var mı?

Akşam ekmek yok ama 2 lokma ekmek var beynim yandıgüzel menü canım
Olmadı bu menü..

Ayy cnm bilemedim ki.. patates ne şekilde pişmiş.. bide mantı hiç olmamalıydı spor var mı?
haşlanmış küçük bir patatesin yarısı. yumurtayla karıştırıp baharatlayıp yedim. aslında akşam yemeğine biraz çorba ve salata düşünüyordum ama ablamın mantı aklımı çeldi. evet ablamlara giderken yürüdüm yaklaşık 45 dakika. ve yemek sonrası 1 saat daha yürüdük. ben çok kaçırmadığımı düşünüyorum ama tartı ne diyecek bilmem :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…