Sensin ŞİŞKO

Canım üzülme bak aynı durumdayız benimde yok bebeğim Allah'tan hepsi nasip olur inşallah sıkma canını hadi toparlan bakayim
Rabbim tez zamanda size al yanaklı bir evlat versin inşallah B Bhr_89 ve @tuzsuz_ruh .
Kızlar moralinizi bozmayın .
Ben ilk bebeğimi erken doğum yaptım. İki gün yasayabildi küvezde .Dr.aynı olayı tekrar yaşarsin istersen hamile kalmayi deneme dedi.Bazıları artık senin çocuğun olmaz bile dediler.Rabbim büyük 3 kızım var şimdi. Biraz zorlu gecti hamileliklerim ama sonu güzel oldu
Benimde çok üzüldüğüm ağladığım zamanlar oldu.başkasında görünce insan hem heves ediyor hem benim neden yok diye üzülüyor.bende çok yaşadım bunlari
Ama zamani gelince herşey oluyor kizlar üzmeyin kendinizi

Aynen öyle kuzum ben üzülmüyorum valla benimde bir kaybım var Allah kimseye yaşatmasın nasip diğerini allah bilir ne zaman nasip olursa

Gulbecim hayirli uzun ömürler nasip etsin rabbim kizina

Amin canim cok teşekkür ederim arada bi boyle oluyor insan fuygusal bosluk diyelim canim Allah kizlarini sana bagislasin guzel gunlerini göstersin

Sağol canım destek için daha iyiyim iste arada oluyor morali bozuluyor insanin rabbim sana da hayirlj evlatlar nasip etsin
Hepimize kuzum inşallah inan olduğu zaman kaybettiğinde daha çok yürek yangını oluyor yoksa sadece arada bir aklına geliyor üzülüyorsun ama herşey Allah'tan

Ayyy miu ben cok kotu seyler yedim iki gundur hemde üzüntüden beni kizilcik sopasiyla kovalasan yeri canım dun akşama kadar sadece yarım kase çorba içtim akşam da sadece fırında et hazırladım kendime moralim bozulunca anaaa bir de baktım ki eşim için ne hazırladımsa yemisim yani menü vermemek daha iyi birinin nefsi çekerdi bugün de şu ana kadar pek farklı değildi ama topladım kızma bana olmaz mı en azından yüzüme vurma

Kızlar ben bu konularda diyecek bir şey bulamıyorum o kadar cok uzuluyorum cunku ama dualarimda da ihmal etmiyirum. Dua müminin silahidir unutmayalim..
Şimdi konuyu değiştirelim mi...
Kendime bir melemen yaptım efsane oldu tok olmak ne kadar güzel bir şey çok.sukur

Selam kızlar bugünkü menüm:
Sabah: 2 dilim ekmek, peynirli omlet, 10 zeytin, domates, biber
Ara: wanted hindistan cevizli (disardaydim sekerim dusmustu kizlar )
Öğle: 2 bardak ayran, 1 elma , 3 salatalik
Ara: 5mor erik
Aksam:1 kase cacık
Ara: turk kahvesi, 1seftali
2lt su ,
60dk yuruyus=120 puan

Kizlar kendinize ödül veriyor musunuz hiç? Haftada 1 gün 1 ögün istedigimi yesem kilo verebilir miyim sizce? Regl olcam da canim hersryi cekiyor

Kahvaltı 06:45
1 haşlanmış yumurta
1 köz kırmızı biber
Domates salatalık zeytin peynir biber
1 ceviz, 1 incir
1 tk pekmez (sınava giricem diye ablam zorla yedirdi zihin açarmış)

Öğle 13:30
Yarım tabak kabak yemeği (1 tk keten tohumu serptim)
Peynir,1 biber,3-4 sarımsak, yoğurt
1 kelek

15:00 2 kuru kayısı

Akşam 19:15
Haşlanmış börülce (zeytinyağı limon sosu ile)

Su: 2.5 lt şimdilik
Spora şimdi gidiyorum yoldayımmmm

Herkese günaydın kızlar
Mutlu huzurlu bol eksili pazar günü olsun inşallah
AMin canım bol eksiler inşallah
Oy oyyyyy iyi ki doğmuşş minnoş
Kacamaksiz bir gün olur ins.tartida artı gösteriyorum ama öyle pek kaçamak falan yapmadım yarına gider ins.
Gider kuzum uyku bile etkileyebilir beslenmen çok güzel rahat ol :)
İyiki doğmuş canım
Rabbim sıhhatli,huzurlu,mutlu hayırlı bir ömür versin inşallah
Benim kızımda iki yaşını 5 ay geçti
Allah bağışlasın marlin maşallah
Kızlar Allahtan asla ümit kesilmez ne verirse hayırlısını verir o
Bahar bahaaaar
İşte öğün atlamak ne kadar kötü bunu öğrenmiş oldun. Cumaya eksi çıkıyorsun ben anlamam
Yaşasın toklukkkk
Canım wanted yedin diye mi akşamı azcık yedin? Arada verebilirsin ödül skkıntı yok

Kızlar menüm gelsin..

Kahvaltı 12de..
2 az yağda yumurta
Domates
Salatalık
Zeytin
Peynir
7 zeytin
1 incir
Şekersiz çay
Ve tost (bunu oğlum pişirdi diye yedim ne zmdır yedirmeye çalışıyordu)

Ara
3-5tane çubuk kraker

Akşam 19.30
Izgara tavuk mantar soslu
1 kaşık bulgur pilavı
Patates kızartmaları oğluma yedirdim. 1 tane yedim.
Spor oğlanı uyutırsam yapıcam inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…