Olsun canım yine de gayet iyi gidiyorsun burası gerçekten frenliyor insanı bu bir gerçekAhh canim ya şuraya yazma sorumluluğu olmasa zaten insan çok kaçamak yapıyor sonra arkası geliyor ama aksam olunca arkadaşlara yazacağım biz bi yola girdik falan burası istikrarlı olmasında çok etkili zaten ben sayfada gayet aktif olmaya çalışıyorum ama şuan lik bir durum biraz aksıyor ama diyete devam
Ben kuru kayısıyı suda bekletip suyunu içiyorum kayısıyı yiyorum canım hemen etkiliyor :)Wc sorunu oluştu bende kızlar napsam ne etsem dün acı da yedim ay nerelere gitsemhiç olmazdı sabah fix çıkardım wc ye
Tamam eve gidince yapıp gece uyumadan içeyimBen kuru kayısıyı suda bekletip suyunu içiyorum kayısıyı yiyorum canım hemen etkiliyor :)
Kız hahahahha ne güzel bi mesaj bu enerji doldum resmen yeaahhhhGünaydıııınlarrrrrr
Ballar böcekler, zayıflar, zayıf olma yolunda azimle devam edenler, önüne gelen böreğe yoooovvv diyenler, şekersiz çayını yudumlayanlar ve hala yatakta uyumaya devam eden uykucular...
Kalkın ve kacamaksiz bir pazar günü olsun malum yarin tartı kontrol var
Duyduk duymadik demeyin, yağlı ballı karbonhidratlı tatlı yemeyin..
sonu artı olur, yemeyenler eksileriyle şen olur....
Günaydın canım nasılsınGünaydınnnnnn
Ah kuzum benim tevafukumYimem seni hipposumu silymi gulbemi yirim
Seni başkaları yisin
Iyiki doğmuş canim allahli peygamberli büyüsün ins. Rabbim sizide eksik etmesin yanindanGünaydın kızlar bugün kızım 2 yaşında çok şükür rabbim uzun uzun ömürler versin bugün partimiz var kızımın pastasından küçük bir dilim yiyeceğim yarına çok etki etmez inş güzel geçsin gün inş
Iyi ki doğmuş prenses canımGünaydın kızlar bugün kızım 2 yaşında çok şükür rabbim uzun uzun ömürler versin bugün partimiz var kızımın pastasından küçük bir dilim yiyeceğim yarına çok etki etmez inş güzel geçsin gün inş
Canım üzülme bak aynı durumdayız benimde yok bebeğim Allah'tan hepsi nasip olur inşallah sıkma canını hadi toparlan bakayimYaa kuzum bugün eşimin doğum günü evi felan susledim pasta felan yaptım oda mutlu oldu unutmuş yogunluktan zaten sonra hediye olarak bana pozitif bi gebelik testi versene felan dedi ben de baya bi üzüldüm tadim tuzum kaçtı yani enerjim yerlerde
İyiki doğmuş iyi ki doğurmuşsun :))Günaydın kızlar bugün kızım 2 yaşında çok şükür rabbim uzun uzun ömürler versin bugün partimiz var kızımın pastasından küçük bir dilim yiyeceğim yarına çok etki etmez inş güzel geçsin gün inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?