Sensin ŞİŞKO

Olsun canım yine de gayet iyi gidiyorsun burası gerçekten frenliyor insanı bu bir gerçek

Wc sorunu oluştu bende kızlar napsam ne etsem dün acı da yedim ay nerelere gitsem hiç olmazdı sabah fix çıkardım wc ye
Ben kuru kayısıyı suda bekletip suyunu içiyorum kayısıyı yiyorum canım hemen etkiliyor :)

Günaydıııınlarrrrrr
Ballar böcekler, zayıflar, zayıf olma yolunda azimle devam edenler, önüne gelen böreğe yoooovvv diyenler, şekersiz çayını yudumlayanlar ve hala yatakta uyumaya devam eden uykucular...
Kalkın ve kacamaksiz bir pazar günü olsun malum yarin tartı kontrol var
Duyduk duymadik demeyin, yağlı ballı karbonhidratlı tatlı yemeyin..
sonu artı olur, yemeyenler eksileriyle şen olur....

Ben kuru kayısıyı suda bekletip suyunu içiyorum kayısıyı yiyorum canım hemen etkiliyor :)
Tamam eve gidince yapıp gece uyumadan içeyim
Kız hahahahha ne güzel bi mesaj bu enerji doldum resmen yeaahhhh

Günaydın kızlar bugün kızım 2 yaşında çok şükür rabbim uzun uzun ömürler versin bugün partimiz var kızımın pastasından küçük bir dilim yiyeceğim yarına çok etki etmez inş güzel geçsin gün inş

Iyiki doğmuş canim allahli peygamberli büyüsün ins. Rabbim sizide eksik etmesin yanindan

Iyi ki doğmuş prenses canım erken saatte olacaksa erkenden yersin yarına çok da etki etmez :)

Canım üzülme bak aynı durumdayız benimde yok bebeğim Allah'tan hepsi nasip olur inşallah sıkma canını hadi toparlan bakayim

İyiki doğmuş iyi ki doğurmuşsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…