Ellerine sağlık cnn.. bende salçalı severim..
Ahaha ben mi karistirmisim
saol canim :)geçmiş olsun
Yaa kuzum bugün eşimin doğum günü evi felan susledim pasta felan yaptım oda mutlu oldu unutmuş yogunluktan zaten sonra hediye olarak bana pozitif bi gebelik testi versene felan dedi ben de baya bi üzüldüm tadim tuzum kaçtı yani enerjim yerlerde
Günaydın kızlar bugün kızım 2 yaşında çok şükür rabbim uzun uzun ömürler versin bugün partimiz var kızımın pastasından küçük bir dilim yiyeceğim yarına çok etki etmez inş güzel geçsin gün inş
200 atladım bugün şahane aslında hepsini bir arada yapmasam 400 falan yaparim
Kızlar cuma dan beri tartılmıyorum ben tartım pili bitmiş sanırım error diyor acaba bozuldu mu ki
Kız dene sende yaparsın bende yapamam diyorum ama oluyor
hoş geldin canım iyiyiz şşükürMerhaba Kızlar,
haftasonu sohbet iyiymiş, okuyacak çok sayfa birikmiş.
umarım herkes iyidir
cumartesi full karbonhidrat ı ıh beğenmedim.. pazar da çok karbonhidrat olmuş.. sebze et salata tüket vilmacımHaftasonu neler yediğimi yazayım;
Cumartesi;
9:30 : Peynirli omlet, 7 zeytin, 2 dlm ekmek, domates, yeşillik
13:30 : Kurufasülye , 5 kaşık pilav
19:00 : 4 Köfte, 2 dlm ekmek, kefir
20:30 : bir avuç badem ve ceviz karışımı
Pazar;
10:30 : Menemen , 7 zeytin, 3/4 simit, yeşillik
18:00 : Kurufasülye, salata
20:00 : ince bir dlm karpuz
başlamak bitirmenin yarısı kuzum.. bak ilk gün 3 ikinci gün 5 olmuş artış var mı var@MiuLego canım söz verdiğim gibi denedim ama başlangıç pek parlak değil, bakalım sonu ne olacak :)
pili bitmiş kız bozulmamıştırKızlar cuma dan beri tartılmıyorum ben tartım pili bitmiş sanırım error diyor acaba bozuldu mu ki
gayet iyi akşamı sebze ile geççir emi..Bugün sabahla öğlen birleşti ahada bunları yedim yakınlaştırdim cok sanmayin birazdan form çayımı icicemEki Görüntüle 2045855
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?