- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Akşam karnabahar yapacam galiba kendime ya salata ya graten tarzıhoş geldin canım iyiyiz şşükür
cumartesi full karbonhidrat ı ıh beğenmedim.. pazar da çok karbonhidrat olmuş.. sebze et salata tüket vilmacım
başlamak bitirmenin yarısı kuzum.. bak ilk gün 3 ikinci gün 5 olmuş artış var mı var
pili bitmiş kız bozulmamıştır
gayet iyi akşamı sebze ile geççir emi..
hoş geldin canım iyiyiz şşükür
cumartesi full karbonhidrat ı ıh beğenmedim.. pazar da çok karbonhidrat olmuş.. sebze et salata tüket vilmacım
başlamak bitirmenin yarısı kuzum.. bak ilk gün 3 ikinci gün 5 olmuş artış var mı var
pili bitmiş kız bozulmamıştır
gayet iyi akşamı sebze ile geççir emi..
Haklısın , haftasonu pek iyi olmadı.
Kız bende alıştım ekmek aramıyorum şükür :))Canikom ekmeği kes doyuyor insan valla ekmek.de sigara gibi bağımlılık yapıyormuş ben bunu anladım sırf ekmekle banmak için bağımlı olmusuz
Kahvaltıda bile ekmeksizim artık ben canım doyuyor insan ha acikabiliyorsun belki sonra ama spor yapıyom unutuyom açlığı terleyince daha çok su içesim geliyor gündüz acikirsam bir hurma erik elma falan gecistiyorum yani ekmeksizde yemek oluyorKız bende alıştım ekmek aramıyorum şükür :))
Aynen bende kahvaltıda yemiyorum.. ayy eksi herşeye bedel..Kahvaltıda bile ekmeksizim artık ben canım doyuyor insan ha acikabiliyorsun belki sonra ama spor yapıyom unutuyom açlığı terleyince daha çok su içesim geliyor gündüz acikirsam bir hurma erik elma falan gecistiyorum yani ekmeksizde yemek oluyor
Ahahahajah aynen öyle valla kizzzz kaç gündür yerimde sayiyordum bugün gördüğüm eksi 400 e 300 ip atlanirAynen bende kahvaltıda yemiyorum.. ayy eksi herşeye bedel..
Ohaaaaaa istersen daha da hizlansin kuzum tabiki öyle olacak yağ yakıyorsun kas yapiyorsunKız ben 1 eksi 1 artı gidiyorum.. 25 kilo verdim yavaşladı biraz kilo vermem bence
Kız öle mi diyosun.. ben ne bilim üzülüyorum. .Ohaaaaaa istersen daha da hizlansin kuzum tabiki öyle olacak yağ yakıyorsun kas yapiyorsun
Yok yok üzülme kız 25 kilo borumu ayol sen sporuna devam et yemende gayet iyi eeeee daha ne olsunkiKız öle mi diyosun.. ben ne bilim üzülüyorum. .
Canikom ekmeği kes doyuyor insan valla ekmek.de sigara gibi bağımlılık yapıyormuş ben bunu anladım sırf ekmekle banmak için bağımlı olmusuz
Azaltma kes tamamen sadece çok istersen bir lokma en son tabağı siyirmalik ye Ahahahaha çavdar falan hepsi aynı ekmek sonuctaBu ekmek tam bağımlılık , kesinlikle katılıyorum.
Umarım kesebilirim. Azaltmayı deniyorum şimdilik, birde cavdar ekmeği alıyorum. ufak dilimler halinde.
25 kiloyu ne kadar zamanda ve nasil verdin canim masallahh..ben 6 7 kilo verince duruyor kilo vermem senin iyiymis 25deKız ben 1 eksi 1 artı gidiyorum.. 25 kilo verdim yavaşladı biraz kilo vermem bence
Şubat ayında başladım cnm.. doğumdan sonra bebeğim 6 aylık olunca.. 102 kilo ile.. ilk 9 kilo kolay gitti.. biraz kısarak.. emzirdiğim için sonra takıldı vermem bikaç hafta.. sonra burdaki takımlarla tekrar başladım. 10 kilo daha gitti.. 1 ay istanbula aileme gittim.. orda kilo veremedim.. bi aldım bi verdim 83le döndüm istanbuldan.. tekrar sıkarak kendimi 77 ye kdr indim.. arada duruyo tabi.. arada bıkıyorum.. arada yeter bu kadar diyorum ama arkadaşlar sağolsun beni bırakmıyor motive ediyo :))25 kiloyu ne kadar zamanda ve nasil verdin canim masallahh..ben 6 7 kilo verince duruyor kilo vermem senin iyiymis 25de1 gun full ye metabolizmani sasirtmqn lazim sonra verirsin tekrar
Süpersin canim masallahh :)Şubat ayında başladım cnm.. doğumdan sonra bebeğim 6 aylık olunca.. 102 kilo ile.. ilk 9 kilo kolay gitti.. biraz kısarak.. emzirdiğim için sonra takıldı vermem bikaç hafta.. sonra burdaki takımlarla tekrar başladım. 10 kilo daha gitti.. 1 ay istanbula aileme gittim.. orda kilo veremedim.. bi aldım bi verdim 83le döndüm istanbuldan.. tekrar sıkarak kendimi 77 ye kdr indim.. arada duruyo tabi.. arada bıkıyorum.. arada yeter bu kadar diyorum ama arkadaşlar sağolsun beni bırakmıyor motive ediyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?