güzel menü cnm saatleri de yazsan..Bugün ki Menüm
Sabah 1 adet yumurta
PEYNİR
Zeytin
1 tost makinasında ısıtılmış buğday ekmeği
Öğlen;
Domates çorbası
Börülce (1 kase)
2 adet köfte
Göbek salata
Akşam
Tarhana çorba
Bamya
Salata
sporrrr
Yarım saat yürüyüş annemle
Karın egzersizi 3 set 30 adet
2 lt su içtimm@MiuLego
Afiyet olsun cnm.. spor var mı?Herkese iyi akşamlar kızlar.
Kahvaltim; 10;00
1 yumurta
Zeytin
Peynir
1 domates
Biber
Salatalık
1 avuç ceviz badem
Ara:sade Türk kahvesi
Yeşil çay
Aksam 16:00
1 tabak kuru börülce yemeği
3 kaşık et sote
Salata
Yoğurt
10 badem
Su;2 litre
@MiuLego
canım kendine ödül vermek istiyordan cuma yada cumartesiyi tercih et.. tabi cuma tartısında eksi gördüysenSelam kızlarr bugunkü menüm :
Sabah: 1 salatalık (oglen pizza yicem diye kahvalti yapmadm)
Ögle: kucuk boy karisik pizza ama hamuru lavas kadar inceydi ödül verdim kendime
Aksam: 1 kase tavuklu salata
Ara: turk kahvesi
2 lt su
Daha yimedimKızlar hani menüler sporlar.. haniii
Bu saatten sonra yeme zati..Daha yimedim
Cumada eksi göremedim bugün eksideydim omdan bugunu sectim canım ama cuma daha mantikli tabi toparlarim cumaya kadar diye dusundum :)güzel menü cnm saatleri de yazsan..
Afiyet olsun cnm.. spor var mı?
canım kendine ödül vermek istiyordan cuma yada cumartesiyi tercih et.. tabi cuma tartısında eksi gördüysenbugün pazartesi malum şurda cumaya be kaldı??
Aç öleyim ondan sonra dimiBu saatten sonra yeme zati..
Ceza sana :))) şaka bi yana hala yemedin mi kızz??Aç öleyim ondan sonra dimi
Yedim bebeğim zaten ekmeksiz bir kepçe tarhana ile bir kase karnabahar dan salata yaptım onu yedimCeza sana :))) şaka bi yana hala yemedin mi kızz??
Afiyet olsun cnm.. öğleni faha sağlıklı geçirebilirdiniyi akşamlar kızlar. bugün de yedik içtik ve bitti:). ben normalde bu saatleri abur cubur yiyerek geçirirdim ama 1 aydan fazladır öyle kötü şeyler yapmıyorum :)
neyse menüme gelelim
sabah 09.00 : zeytin, peynir, salatalık, domates ve bir yemek kaşığı kadar kavurma.
ögle 13.00 : ici alınmış 1 dilim ekmek içine 3 ince sucuk tost ve ayran.
Akşam 18.00 : 1 kase yoğurt çorbası ve yarım kase turp salatası
Birazdan da limon, zencefil, çubuk tarçın, açlık otu ve yeşil çayı demleyip içicem.
Ablam uyguluyor bana da tavsiye etti. Bu kadar fazla otu çöpü aynı anda tüketmek iyi olur mu bilemiyorum ama deneyim bakalım.
Cnm sana sal gitsin dicem deee.. diyemiyorum sonrasında vermesi çok zor.Kızlar bugün de dış çekim için dışarlardaydık çok az yiyorum ama sağlıksız düzene girmek istiyorum ne olacak böyle yoruldum da artık günlerdir
Canim maalesef 1.55Afiyet olsun esra güzel gidiyorsun.. sen yenmem için detoks şart.. senin boy kaçtı kuzum..
Ay aynen yaşayan biliyor kuzum almak kolay da vermek çok zorCnm sana sal gitsin dicem deee.. diyemiyorum sonrasında vermesi çok zor.
2 lokmayi ben ekmek olarak saymiyomki ama vicdan yaptım sonra ekledim kız ha ha haAkşam ekmek yok ama 2 lokma ekmek var beynim yandıgüzel menü canım
Olmadı bu menü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?