Sensin ŞİŞKO

Selam kızlarr bugunkü menüm :
Sabah: 1 salatalık (oglen pizza yicem diye kahvalti yapmadm )
Ögle: kucuk boy karisik pizza ama hamuru lavas kadar inceydi ödül verdim kendime
Aksam: 1 kase tavuklu salata
Ara: turk kahvesi
2 lt su

güzel menü cnm saatleri de yazsan..

Afiyet olsun cnm.. spor var mı?
Selam kızlarr bugunkü menüm :
Sabah: 1 salatalık (oglen pizza yicem diye kahvalti yapmadm )
Ögle: kucuk boy karisik pizza ama hamuru lavas kadar inceydi ödül verdim kendime
Aksam: 1 kase tavuklu salata
Ara: turk kahvesi
2 lt su
canım kendine ödül vermek istiyordan cuma yada cumartesiyi tercih et.. tabi cuma tartısında eksi gördüysen bugün pazartesi malum şurda cumaya be kaldı??

Cumada eksi göremedim bugün eksideydim omdan bugunu sectim canım ama cuma daha mantikli tabi toparlarim cumaya kadar diye dusundum :)

iyi akşamlar kızlar. bugün de yedik içtik ve bitti:). ben normalde bu saatleri abur cubur yiyerek geçirirdim ama 1 aydan fazladır öyle kötü şeyler yapmıyorum :)
neyse menüme gelelim
sabah 09.00 : zeytin, peynir, salatalık, domates ve bir yemek kaşığı kadar kavurma.

ögle 13.00 : ici alınmış 1 dilim ekmek içine 3 ince sucuk tost ve ayran.

Akşam 18.00 : 1 kase yoğurt çorbası ve yarım kase turp salatası

Birazdan da limon, zencefil, çubuk tarçın, açlık otu ve yeşil çayı demleyip içicem.
Ablam uyguluyor bana da tavsiye etti. Bu kadar fazla otu çöpü aynı anda tüketmek iyi olur mu bilemiyorum ama deneyim bakalım.

Afiyet olsun cnm.. öğleni faha sağlıklı geçirebilirdin

Kızlar bugün de dış çekim için dışarlardaydık çok az yiyorum ama sağlıksız düzene girmek istiyorum ne olacak böyle yoruldum da artık günlerdir
Cnm sana sal gitsin dicem deee.. diyemiyorum sonrasında vermesi çok zor.

Merhaba kızlar
Sabah 12 de
2 yumurta haşlanmış
7 zeytin 1 incir
Peynir
Salatalık domates yeşillik şekersiz çay
Bi avuç kayısı çekirdeği
Akşam 8 de
Bir kase çorba 1 tane içli köfte 1 tane yaprak sarma 3 kaşık yoğurt
60 dk yürüyüş
2 lt su
Yalnız gece yatmadan once de mi yenecek bu zeytin incir kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…