Sensin ŞİŞKO

23 eylül cumartesi spor listesi

1. Hippo:
300 ip: 60 puan
15 dk leslie: 30 puan
200 bölgesel: 20 puan

Toplam: 110 puan

2.gulbe 15 dk tempolu yürüyüş 30 p

3. Tuzsuz_ruh:155 dakika yürüyüş:310 puan

Yediklerimi yazıyım sabah 10
Domates
İki dilim peynir
Salatalık
Zeytin
Çökelek salatası
Şekersiz çay

Aksam 8
İki kaşık patlıcan oturtma
bir kaşık pilav
Yarım kas3 cacık
2 litre su
155 dakika yürüyüş

23 eylül cumartesi spor listesi

1. Hippo:
300 ip: 60 puan
15 dk leslie: 30 puan
200 bölgesel: 20 puan

Toplam: 110 puan

2.gulbe 15 dk tempolu yürüyüş 30 p

3. Tuzsuz_ruh:155 dakika yürüyüş:310 puan

4. Bhr_89: 100 dk yürüyüş: 200 puan

Pilav ne pilaviydi? Menüm güzel akşam öğünü karbonhidrat bırakmaz isen kg vermen daha hizlaniyor
Normal beyaz pilav sadece iki kaşık yedim bide ben emziriyorum oğlum sabaha kadar emiyo akşamları doyurucu yemek yemesem gece çok acikiyorum dayanamiyorum

Günaydın kızlar.. oğluş gece hiç uyumadı.. enerjim hiç yok..
Ya benimki de uyumuyor vallahi artık halim kalmadi zombi gibi geziyorum gece sabaha kadar meme agzinda olsun istiyo annemde kiziyo üç gün zorluk çekersin alıştır artık diyor ama alismiyo deniyorum olmuyo eğer gece emmeyi birakirsa uyurmus öyle diyorlar vallahi napacagimi sasirdim cnm ya

Benim kızımda öyleydi canım. Gece yarım saate bir uyanır meme diye ağlar emerdi. Gece uykusuna hasret kalmıştım. Yapışık ikiz gibiydik her dakika memedeydi .
Ne zaman emmeyi bıraktı uykusu düzene girdi.
3 günde alıştı.şimdi çok rahatız. Sütten kesince seninki de düzelir canım

Tabiki edilir canım sen buraya gayet güzel devam ediyorsun moralini bozma ama sana tavsiyem ağır sporlar yapma. Ağır sporlar da sütü etkiliyor

Balım benim için sakıncası yok.. menü verip kilo bildirimi yaparsan.. sohbete katılırsan tamamdır.. aramızda kalsın ama günde bi porsiyon hafif bi tatlı bile yiyebilirsin ama baklava fln değil.. spora da devam.. ekmek yeme ama ı zati süt yapmıyor.. bulgur pilavı ye.. cnm bide sporu abartma.. o da sütü azaltır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…