- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Normal beyaz pilav sadece iki kaşık yedim bide ben emziriyorum oğlum sabaha kadar emiyo akşamları doyurucu yemek yemesem gece çok acikiyorum dayanamiyorumPilav ne pilaviydi? Menüm güzel akşam öğünü karbonhidrat bırakmaz isen kg vermen daha hizlaniyor
Günaydın cnmGünaydınlar mutlu pazarlar fıstıklar
Hasta mı canım dış mi nedenGünaydın kızlar.. oğluş gece hiç uyumadı.. enerjim hiç yok..
Ya benimki de uyumuyor vallahi artık halim kalmadi zombi gibi geziyorum gece sabaha kadar meme agzinda olsun istiyo annemde kiziyo üç gün zorluk çekersin alıştır artık diyor ama alismiyo deniyorum olmuyo eğer gece emmeyi birakirsa uyurmus öyle diyorlar vallahi napacagimi sasirdim cnm yaGünaydın kızlar.. oğluş gece hiç uyumadı.. enerjim hiç yok..
Benim kızımda öyleydi canım. Gece yarım saate bir uyanır meme diye ağlar emerdi. Gece uykusuna hasret kalmıştım. Yapışık ikiz gibiydik her dakika memedeydi .Ya benimki de uyumuyor vallahi artık halim kalmadi zombi gibi geziyorum gece sabaha kadar meme agzinda olsun istiyo annemde kiziyo üç gün zorluk çekersin alıştır artık diyor ama alismiyo deniyorum olmuyo eğer gece emmeyi birakirsa uyurmus öyle diyorlar vallahi napacagimi sasirdim cnm ya
Heralde azı dişleri çıkıyo cnm.. bide pişik olmuş azcık.. tepine tepine ağlıyordu geceHasta mı canım dış mi neden
Dişler pisigi tetikler canım inşallah 1 haftaya kalmaz bir şeyiHeralde azı dişleri çıkıyo cnm.. bide pişik olmuş azcık.. tepine tepine ağlıyordu gece
Ayy öle mi?? İnş iyi olur yaa.. sabahın köründe kalktı hala uyumadıDişler pisigi tetikler canım inşallah 1 haftaya kalmaz bir şeyi
Tabiki edilir canım sen buraya gayet güzel devam ediyorsun moralini bozma ama sana tavsiyem ağır sporlar yapma. Ağır sporlar da sütü etkiliyorhippotalamus haklisin canım gerçekten çok üzgünüm kilo sebebinden sütsüz kalsın istemem
@MiuLego canim pek diyet gibi değil ama kilo almadan sağlıklı beslenerek sütümü korumam lazım ama spora devam yine menü paylaşmaya devam edeyimmi böyle kabul ederseniz
Balım benim için sakıncası yok.. menü verip kilo bildirimi yaparsan.. sohbete katılırsan tamamdır.. aramızda kalsın ama günde bi porsiyon hafif bi tatlı bile yiyebilirsinhippotalamus haklisin canım gerçekten çok üzgünüm kilo sebebinden sütsüz kalsın istemem
@MiuLego canim pek diyet gibi değil ama kilo almadan sağlıklı beslenerek sütümü korumam lazım ama spora devam yine menü paylaşmaya devam edeyimmi böyle kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?